Μetallica

Εννοει οτι θα ειναι χαλια

2 Likes

Μια χαρά μου φαίνεται η παραγωγή του Kill em all, για αυτό το album και τη μουσική που παίζουν.

Πχ, στο Spit out the bone, όταν έπαιζαν το παρόμοιο riff (το νταγκανταγκανταγκανταγκα νότα-slide) με το καινούριο τραγούδι, έτρεμε ο τόπος και από την κιθάρα και απ’ τα drums

3 Likes

Το ακούω τώρα και θυμήθηκα ότι κάπου είχα διαβάσει αυτό το αίσχος, το Unforgiven III είναι απίστευτη κομματάρα

1 Like

Πιθανότατα είναι το καλύτερο κομμάτι του δίσκου.

Kαι με συγκλονιστικη εκτελεση στο S&M2

1 Like

Εξαιρετική η εκτέλεση όντως, αν ήταν έτσι και στον δίσκο θα ήταν από τα καλύτερα στον δίσκο, δυστυχώς του έχωσαν χωρίς λόγο βαβούρα και φασαρία

14 Likes

Black Magic Slayer στη εισαγωγή

Χμφφφ

με διαφορα το καλυτερο απο τα υπολοιπα …

4 Likes

Ο δίσκος θα ανοίγει όμορφα τουλάχιστον… σχεδόν στο επίπεδο που τελείωσε ο προηγούμενος

Τι Motörhead-ικη μπασαρα είναι αυτή στην εισαγωγή!

Θεωρώ πως είναι εύκολα το καλύτερο κομμάτι ως τώρα.

Ωραία hook από τον James, για riff δε χρειάζεται να κάνουμε αναφορά, ακόμα και σκουπίδι να είναι ένα τραγούδι (St. Anger εσενα κοιτάω) τα ριφ είναι διαμάντια.

Ωραίες εναλλαγές στο ρυθμό και transitions. Ωραίο σόλο (επιτέλους) με μελωδία να σπάει λίγο τη μονοτονία του Wah. Ουσιαστικός ο Λαρς (επιτέλους).

2 Likes

Οταν τα τραγουδια τους εχουν μια πιο hard rock αυρα εστω σε καποια σημεία τους ειναι πολυ καλυτερα θα πω εγω και τα συμπεράσματα δικα σας.

1 Like

Καλο κομμάτι, αλλα υπάρχει ένα μικρο θεματακι με τα ρεφραίν

1 Like

Για εμενα απλα καλο, δηλαδη μια μετριοτητα για metallica.
Επισης εχουμε πηξει στο wah wah.

Για 'μένα, γάμησε.

Πολυ καλό κομμάτι.
Και επιτελους ενα ικανοποιητικό σόλο από τον Κιρκ.

Και εμένα μου άρεσε αρκετά στην πρώτη ακρόαση. Οι κιθαρες φοβερές και στα ρυθμικά και τα leads.

Ολα υποκειμενικά ειναι.

Για μενα Day & Unforgiven III ειναι στα καλυτερα του δισκου.

1 Like