Το άκουσα κι εγώ το 72 Seasons μια φορά.
Μπορεί και να μην το ξανακουσω ποτέ στην ζωή μου, τουλάχιστον όχι από επιλογή μου. Βαρεμάρα και ύπνος γενικά.
Το άκουσα κι εγώ το 72 Seasons μια φορά.
Μπορεί και να μην το ξανακουσω ποτέ στην ζωή μου, τουλάχιστον όχι από επιλογή μου. Βαρεμάρα και ύπνος γενικά.
Μπορει και να το ξανακουσεις!
Μπορεί και όχι!!
Ειναι καλυτερο απο τα πρωτα δυο singles,αφηνει μια καλυτερη συνολικη εντυπωση.Αν ηταν μαπεισον,θα λεγαμε οτι αυτο ειναι,δεν θα χαριζομασταν.
Ψύχραιμα να μιλησουμε. Κακο δεν το λες αλλα δεν υπαρχει λογος να χασεις χρονο και να το ξανακουσεις. Η ζωη ειναι μικρη και πολυτιμη.
Ωραίο ριφ , όλα τα άλλα μέτρια. Δεν είχα υψηλές προσδοκίες ούτως ή αλλως, κάτι τέτοιο περίμενα.
Κάτι που αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου μπορείς να πεις ψύχραιμα και για τους τελευταίους 3 δίσκους των δικών σου αγαπημένων (!) Ψύχραιμα το λέω.
Ψυχραιμα παντα- ολοκληρο κανενα απο τα τρια δεν θα ακουσω ποτε ξανα στην ζωη μου.
Επισης πραγματικα λυπαμαι για την στροφη στην μετριοτητα τα τελευταια 20 χρονια του δευτερου αγαπημένου μου συγκροτηματος. Δεν χαιρομαι…
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν δεν την άκουσες έστω και με ένα τραγούδι από το senjutsu, να μην την άκουσες ποτε με κανένα τραγούδι των maiden. Am I right?
Βεβαια παλι για καποιο λογο το φαμιλυ αρχισε μονο του να μιλαει για το μεγαλυτερο συγκροτημα ολων των εποχων την ημερα που οι metallica βγαζουν καινουργιο τραγουδι.
Τα riffs γενικά είναι καλά. Κάπου χάθηκα με τόση πληροφορία όμως. Τύμπανα υπερβολικά μπροστά στη μίξη. Κάπου ώπα. Κερκ καλός. Γενικά θα προτιμήσω το darkness had a son Μακράν ως τώρα. Όχι ότι τα άλλα είναι άσχημα, απλά οκει.
Καθόλου σκουπίδι το τραγούδι st anger. Μια χαρά κομμάτι ειδικά live με κανονικό ήχο, και όχι την προχειρότητα που κυκλοφόρησαν μετά από πιέσεις της εταιρείας και με την μπάντα σε ημιδιαλυση.
εννοώ οποιοδήποτε τραγούδι του St. Anger και σόρι, αλλά δε μπορώ τα what if. Αν μου έδιναν τα ριφ που έχει το άλμπουμ με μια καλή παραγωγή, με σόλο, με τύμπανα και όχι κατσαρόλες θα το έκρινα σαν τραγούδι.
υγ: Οι Metallica ποτέ δεν είχαν -από το Black Album και έπειτα ειδικά- πίεση από καμία δισκογραφική. Μεταξύ τους δεν έβγαζαν άκρη.
Δυνατο ξεπλυμα, ατομικη ευθυνη για ολους εκτος απο εμας
Συμφωνώ απόλυτα.
Εγώ χωρίς κανένα what if, βρίσκω τα πρώτα 4 singles του St. Anger πολύ ανώτερα από τα πρώτα 4 του 72 Seasons, ακριβώς όπως είναι, με τον ήχο που έχουν.
Καταρχάς, δεν είπα ποτέ ότι δεν την βρίσκω ούτε με ένα τραγούδι του σουτζούκιου. Αλλά η πιθανότητα που περιγράφεις είναι απειροελάχιστη. Βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό να γουστάρει κανείς δεκάδες τραγούδια των Maiden χωρίς να γουστάρει ούτε ένα από το Σουτζούκι. Προσωπικά λατρεύω δεκάδες τραγούδια των Μεηντεν. Κανένα εκ των οποίων δεν είναι στον τελευταίο τους δίσκο, ή σε κάποιον από τους 2 προηγούμενους.
Όπως και στα προηγούμενα δύο (screaming, darkness) νιώθω να ξαναζώ το Death Magnetic. Συρραφή ιδεών και καμία ροή. Δεν με χαλάει πάντως να βγάζουν έστω και τέτοιου ύφους κομμάτια, πάντα θετικό να παίρνουμε νέο υλικό από τεράστιες μπάντες. Αλλά καμία πρωτοτυπία από μία μπάντα που έως το Reload όριζε τις τάσεις ενώ σε αυτή τη φάση την ορίζουν οι streaming σειρές.
Δεν είπα ότι είπες, έγω το λέω.
Διαφωνώ αλλά δεν χέστηκε και καμία φοράδα στο αλώνι ε
ΑΧΑ! Άρα υπάρχει!
To pio vareto ston disko :")
Παιδιά θα ήθελα να ξεκαθαριστεί κάτι, όποιος ψάχνει ή περιμένει πρωτότυπα πράγματα στο 72 seasons και γενικά στους Metallica ΠΛΕΟΝ (εδώ και 30 χρόνια δηλαδή), ας ψάξει αλλού. Τέτοιου είδους μπάντες τα έκανα όλα νωρίτερα, τώρα πια δεν προχωράνε τη μουσική, προχωράνε τη μουσική βιομηχανία (με ό,τι συνεπάγεται αυτό).
αυτοι οι αφορεσμοί είναι κάπου, αστείοι. Δλδ γιατί οι Priest βγάλανε το painkiller, τόσους δίσκους μες την καριέρα τους ? και γιατί ν ακούσω το νεο μετάλλικα, μείντεν - οποιαδήποτε αγαπημένη μπάντα/καλλιτέχνη με μέτρια κυκλοφορία και να μην ασχοληθώ με κάτι που να μαμάει. οτι κι αν είναι αυτό.
το αν τα κομμάτια είναι καλά ή είναι πρόχειρα ή οτιδήποτε είναι άλλο θέμα και όχι θέμα του τι χρονιά δείχνει το ημερολόγιο.