Εγω κολισα στο The Shortest Straw και στο Of wolf and man8)
Το σετλιστ ειναι απιστευτο8O
Εγω κολισα στο The Shortest Straw και στο Of wolf and man8)
Το σετλιστ ειναι απιστευτο8O
Η καυλα της ντοματας:p
Αμα δεν παιζουν Creeping Death και Fade To Black, το καλο που τους θελω να μην πατησουν Μαλακασα. :x
Παντως το 2ο (που ειναι και το αγαπημενο μου αλλωστε), το βλεπω λιγο χλωμο αν σκεφτει κανεις οτι υπαρχει παντα το One, οτι σ’ αυτη την περιοδεια ειναι σταθερο το The Day That Never Comes και οτι παιξαν (εστω και για πρωτη φορα) το Unforgiven III.
ΥΓ.1: Απο ολους τους υπερκομματους των Load, Reload γιατι ειναι αναγκη να παιζουν παντα το βλαχο-Fuel;;;
ΥΓ.2: Παιξαν …And Justice For All 8O
Βουλγαρία πάντως ειχαν κάνει την εκπληξη και παιξαν και One και fade to black και sanitarium.
αυτη ηταν απ οτι βλεπω στο οσλο,νορβηγια και ξαναπαιζουν σημερα (κωλοι νορβηγοι)
και μιας και θα ναι συνεχης η περιοδεια δε νομιζω να το αλλαξουν πολυ το σετλιστ,ε?
ωραιο ειναι αν και προτιμω εκεινο του '07 που εχασα κιολας#-o…
Σχεδόν κάθε μέρα αλλάζουν setlist…
Ευτυχως που δεν ειμαι ο μονος που την μισει αυτη τη μπαντα.
Επιτελους επαιξαν Live το καλυτερο τραγουδι του δισκου!!!
Εμμμ… :-s
Εδώ σε βρίσκω λάθος. Υπερσκουπηδάκια είναι τα περισσότερα…
Ασχετο αλλα βρηκα τωρα μια συνεντευξη και μου αρεσε πολυ, αξιζει:
http://www.youtube.com/watch?v=YymktwhwEtw&feature=related:thumbup:
:respect: to James
Χωρις να θυμαμαι απ’ εξω ολα τα κομματια των 2 αλμπουμ, στα γρηγορα…
Until It Sleeps, Hero Of The Day, Bleeding Me, Ain’t My Bitch, The House Jack Built, Outlaw Torn, The Memory Remains, Fuel, The Unforgiven II, Fixxer, Low Man’s Lyric.
Mαλλον πρεπει να το ξανασκεφτεις.
Από αυτά μπορώ να ξεχωρίσω μόνο αυτά που σου έκανα μπόλτ κ να πώ οτι μου αρέσουν. Ναι δεν μου κάνει κ πολύ εντύπωση το Bleeding Me που κάνει σε όλους εντύπωση, αλλά βάλε το Devil’s Dance που το γουστάρω. οκ; Αλλά κ πάλι 6-7 κομμάτι από τα 27 που περιέχουν συνολικά αυτά τα δύο άλμπουμς και κυρίως των 2 άλμπουμς από μια μπάντα σαν τους Metallica δεν μου αφήνουν περιθώριο να πώ οτι είναι καλοί δίσκοι.
Φυσικά δεν σε κατηγορώ που σου αρέσουν γιατί κατανοώ την έννοια της λέξης “γούστα”.
Αυτά που έκανες μπολτ παίζει να είναι και τα χειρότερα κομμάτια στην ιστορία των Metallica. Ειδικά το hero of the day.
until it sleeps,memory remains και unforgiven II δε νομίζω να είναι τα χειρότερα στην ιστορία των μετάλικα.αντιθέτως πιστεύω οτι είναι από τα γαμάτα κομμάτια των μετάλικα
Οτι να’ναι λέμε…
Ακόμα να το πάρετε απόφαση πως είμαστε πολλοί αυτοί που θεωρούμε δισκάρες τα Load/Reload; Ειδικά το πρώτο…
Κ εγώ είμαι υπέρ του Load. Μέγιστη δισκάρα! Καλά το Reload δε μ’άρεσε ιδιαίτερα αλλά έχει καναδυό καλές στιγμές…
[QUOTE]METALLICA and FEAR FACTORY have made it to Riga, Latvia for tonight’s performance at Riga Arena.
“It took us over 24 hours to get from Oslo, Norway to Riga, Latvia with METALLICA and their crew of 50-plus people on a charter bus and ferry,” FEAR FACTORY guitarist Dino Cazares tells BLABBERMOUTH.NET.
“All flights were canceled because the Iceland volcanic ash in the air.”
He added, “I hope we can make it home.”[QUOTE]
Απλά η μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη, δεν την σταματά τίποτα!
Ξέρω πολύ φανμποιστικη συμπεριφορά αλλά είναι κάτι τέτοια που τους ανεβάζουν ακόμα περισσότερο στην εκτίμηση μου.
+1
Χωνεψτε το :!: