Αυτο απο την αλλη ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει μεσα στο 2023. Πιστευω ειλικρινα οτι του εδωσες αρκετη σκεψη για να πετυχεις τοσο πολυ το ποτο που ταιριαζει σε καθε αλμπουμ. Θα ταιριαζε και αψεντι αντι για σφηνακια Jager στο Justice.
Οι δικες μου βαθμολογιες για σημερα, κυριως γιατι ξερω ποσο λατρευει τις λιστες ο @Ixnay. Σε γενικη κλιμακα (δηλαδη σε συγκριση με την υπολοιπη heavy μουσικη εκει εξω) τα πραγματα πανε καπως ετσι, σε κλιμακα Metallica καποια απο τα πρωτα 7 παιρνουν λιγο χαμηλοτερο βαθμο:
Με προβληματιζει οτι θα ειμαι αρενα, εξω απο το πιτ και θα βλεπω μονο 1-2 μελη της μπαντας σε ολη τη συναυλια. Δεν ειμαι 30 για να τρεχω γυρω γυρω προκειμενου να τους ευχαριστηθω.
Ισως παω στην πλευρα του Λαρς, μπορει να πιασουμε και κουβεντουλα αν του παω δωρο τπτ οδοντογλυφιδες.
Ένα medley master of puppets και leave no cross unturned κάνει ο νεργκαλακος, μια χαρά
Στο σετλιστ της Πέμπτης αν είχε κάτι άλλο αντί για sleepwalk και screaming (έστω και κάποια άλλα από το 72, έχει πολύ καλύτερα κομμάτια) θα ήταν ακόμα καλύτερο, αλλά μπόμπα και πάλι.
Η αλήθεια είναι οτι δε μου αρέσουν αυτά τα stages οταν είμαι στο live.Για youtube ή έστω απο κερκίδα καλά είναι.Αλλά στην αρένα με ξενερώνει να ακούω τον Τζείμς και να ψάχνω να βρω που είναι κάποιες φορες ή να βλέπω την πλάτη του και να έχουν καμια
15αρια μετρα αποσταση μεταξύ τους. Πέρσι που τους είδα ήταν το μοναδικό που με ενόχλησε…το φετινό stage είναι ακόμα χειρότερο σ αυτό το κομμάτι.