Μetallica

Αυτο απο την αλλη ειναι οτι καλυτερο εχω διαβασει μεσα στο 2023. Πιστευω ειλικρινα οτι του εδωσες αρκετη σκεψη για να πετυχεις τοσο πολυ το ποτο που ταιριαζει σε καθε αλμπουμ. Θα ταιριαζε και αψεντι αντι για σφηνακια Jager στο Justice.

Οι δικες μου βαθμολογιες για σημερα, κυριως γιατι ξερω ποσο λατρευει τις λιστες ο @Ixnay. Σε γενικη κλιμακα (δηλαδη σε συγκριση με την υπολοιπη heavy μουσικη εκει εξω) τα πραγματα πανε καπως ετσι, σε κλιμακα Metallica καποια απο τα πρωτα 7 παιρνουν λιγο χαμηλοτερο βαθμο:

Kill 10
Ride 10
Master 10
Justice 10
Metallica 10
LOAD 10
RELOAD 10
Anger 5
Magnetic 7
HTSD 8
72 Seasons 6

3 Likes

Δεν είχαν, αλλά είναι το πρώτο live, συνήθως τουρ μπουκ είχαν μετά από κάποιο διάστημα

Τα μοναδικά άλμπουμ που δεν εκπροσωπήθηκαν στο setlist ήταν τα St Anger και Justice for All

έπαιξαν τίποτα από HTSD και δεν το βλέπω;

2 Likes

Δεν επαιξαν και το sandman.
Εχει ξανασυμβει αυτο σε συνθηκες φυσιολογικής περιοδειας?

Όταν παίζουν 2 μέρες στην ίδια πόλη θα έχουν τελείως διαφορετικό σετλιστ κάθε μέρα. Οπότε θα το παίξουν στη 2η βραδιά

Αν τη δευτερη μερα παιξουν ολο το Justice, ακομη και χωρις μπασιστα, ειμαι οκ.

1 Like

Έχει, όπου εμφανίζονται 2 βραδιές με 2 διαφορετικά σετ λιστ. Το Σάββατο πχ δε θα έχει Master.

Πρόβλεψη ότι θα έχει Ktulu, Harvester, Fight Fire το Σάββατο.

image

Και μερικές από χθες

20 Likes

Πως ένιωσες όταν κατάλαβες ότι ξεκινάνε με Orion???

ανατριχίλες, τι να λέμε

2 Likes

Με προβληματιζει οτι θα ειμαι αρενα, εξω απο το πιτ και θα βλεπω μονο 1-2 μελη της μπαντας σε ολη τη συναυλια. Δεν ειμαι 30 για να τρεχω γυρω γυρω προκειμενου να τους ευχαριστηθω.

Ισως παω στην πλευρα του Λαρς, μπορει να πιασουμε και κουβεντουλα αν του παω δωρο τπτ οδοντογλυφιδες.

2 Likes

τι κόλπα είναι αυτά ρε;; @Sh_Wo_f !!!

6 Likes

Μην το δει η shwof και ξενερώσει, είπε ότι θα το ακούσει σήμερα

3 Likes

την έκανα summon, για να δούμε :stuck_out_tongue:

1 Like

Ένα medley master of puppets και leave no cross unturned κάνει ο νεργκαλακος, μια χαρά

Στο σετλιστ της Πέμπτης αν είχε κάτι άλλο αντί για sleepwalk και screaming (έστω και κάποια άλλα από το 72, έχει πολύ καλύτερα κομμάτια) θα ήταν ακόμα καλύτερο, αλλά μπόμπα και πάλι.

2 Likes

Ο Λαρς κάθε 4 τραγούδια αλλαζει σημείο στη σκηνή. Ουσιαστικά κάνουν σίγουρο ότι κάθε στιγμή θα έχεις κάποιον μπροστά σου.

Το καλύτερο που μπορείς να κανεις είναι να δεις που έχουν τα μικρόφωνα περιμετρικά της σκηνης στη φωτο, διάλεξε ένα και κατσε εκει.

13 Likes

star-wars-anakin-skywalker

8 Likes

Η αλήθεια είναι οτι δε μου αρέσουν αυτά τα stages οταν είμαι στο live.Για youtube ή έστω απο κερκίδα καλά είναι.Αλλά στην αρένα με ξενερώνει να ακούω τον Τζείμς και να ψάχνω να βρω που είναι κάποιες φορες ή να βλέπω την πλάτη του και να έχουν καμια
15αρια μετρα αποσταση μεταξύ τους. Πέρσι που τους είδα ήταν το μοναδικό που με ενόχλησε…το φετινό stage είναι ακόμα χειρότερο σ αυτό το κομμάτι.

1 Like

Αν κάνανε διαφορετικά το set up στα κλειστά, μετά θα γκρινιαζανε που τα εισιτήρια θα ξεκινούσαν από 200€ :stuck_out_tongue:

1 Like

Εμένα καθόλου δε με ενόχλησε. Βέβαια, ήμουν και στο pit :smile:

3 Likes