Καταλαβαινω τι περιγραφεις, αλλα η αλλη αληθεια ειναι οτι (βλεποντας βιντεακια, οχι απο χθες μονο αλλα και παλιοτερες περιοδειες) στην κερκιδα βλεπεις κινηματογραφο. Σουπερ οπτικη πανδαισια, ειδα και κατι pyros ξερωγω, αλλα δεν βγαινει καθολου συναισθημα.
Στο συγκεκριμενο setup και απο οσα ειδα στο ΥΤ, πιο πολυ με χαλανε οι εγκαταστασεις των οθονων, που κοβουν πολυ απο το οπτικο πεδιο. Δεν θα με πειραζε να καθομουν λιγο πιο πισω για να εχω γωνια θεασης, αλλα μαλλον θα βλεπω και πυλωνες.
Σκεψη μου ηταν αυτο που εγραψε ο Αλεξ (θενκς), δλδ στηνομαι στο μικροφωνο και ολα καλα. Ετσι θα γινει λογικα. Νταξ, δεν ειναι και η αγαπημενη μου μπαντα για να τρεχω, ωστοσο θελω να απολαυσω το ολο κονσεπτ.
Χωρις να τους εχω δει τοτε, νομιζω οτι κορυφαιο stage ηταν των Muse πριν μερικα χρονια, με τα drones.
Υ.Γ.: @ κατι μυστηριους μπρουκληδες που βλεπουν απο το πιτ, ας μαθουν οτι ακομη δεν εχουμε κανει καταληψη στο νομισματοκοπειο. Οποτε ας μην πεταγονται.
Και γω πέρσι στο Hellfest στήθηκα στο μικρόφωνο που εβγαινε ο James στα πρώτα 3 τραγούδια.
Ηθελα να “είμαι” στα 2 μέτρα απ το Creeping Death.
5 λεπτά πριν βγουν ήρθαν μάζεψαν τα μικρόφωνο γιατί είχε χαλάσει ο μηχανισμός που έβγαζε τα ντράμς απο κάτω…
Οπότε ξεκίνησαν απο πίσω…Τι γκίνια ήταν αυτή ρε πούστη μου🤦
5 λεπτά μετά με το Whiplash τα ξέχασα ολα…
Καλά να περάσεις,τα φιλιά μου στη Floor.
Ευχαριστω πολυ, θα δωσουν τα φιλια τους αλλοι συμφορουμιτες. Εγω θα δωσω φιλια στη συζυγο, ειδαλλως αλλη εναλλακτικη (Παρισι) ειναι “φιλια στον WVH” και δεν το θελω.
Σε αλλα νεα, ξερω οτι δεν με τιμα, αλλα γελασα λιγο με το στορι του μικροφωνου. Καλη τυχη την επομενη φορα.
Κοίτα να δεις που οι μεταλφανς θα είναι οι casual πια στις συναυλίες, θα σκάνε 100€ για να ακούσουν το Creeping Death και θα φεύγουν
Να πω επίσης, πως σιχαίνομαι να βάζουν διασκευές γενικά οι μπάντες στα setlist τους, όσο δικό τους κι αν έχουν κάνει το τραγούδι. Έχουν 200 τραγούδια, γιατί να παίζουν διασκευές??