Βρε θα τα ακούσεις τα “γαλλικά” σου από κοντά!
Ανυπομονω
Θα σου βάλω το a tout le monde ενω θα ακούμε 12 κομμάτια απο το τζαστις και μετα.
Ποια διασκευη; Δεν τα βγαζω ολα απο την φωτο
και γαμώ τα σετλιστ η 2η μέρα
επίσης φαντάζομαι ότι σε κάθε πόλη ίσως αλλάζουν ξανά τα σετλιστ σε ένα μικρό βαθμό
Whiskey in the jar
Έπρεπε να πεις Remember Tomorrow ρε
Να πω οτι πανω κάτω συμφωνώ μαζι σου για τις διασκευές.
Δεν τις σιχαίνομαι, τις περισσότερες διασκευές των μεταλλικα τις γουστάρω τρελά και μεσα στα χρόνια έχουν γράψει και ιστορία στα live , αλλα πλέον παίζουν μόνο 16 κομμάτια και δεν πιστεύω ότι “χωράνε” στο σετλιστ τους (εντάξει αν ειναι να παίξουν turn the page κανω εξαίρεση).
Ναι ναι. Και για να το κάνω πιο spicy, μήπως να συμπλήρωνα κιόλας ότι δεν βλέπω πουθενά τη διασκευή medley Mechanix/Sweet home Alabama?
όλα τα μακάρι για Παρίσι
Κι εγω το ιδιο, απλως δεν ξερω αν το σοου ειναι τετοιο που δεν επιδεχεται αλλαγων.
Το whiskey γαμει. Δεν ειναι διασκευη, ειναι σαν δικο τους. Αλλα αν το βγαλουν για να παιξουν το 4H, ειμαι οκ. Βολευομαι και με Dyer’s Eve.
Εντάξει με four horsemen και εγω βολεύομαι .
Dyers eve όχι.
Damage Inc, ναι.
Σίγουρα θα αλλάζουν 3-4 σε καθε σετλιστ.
Ο μάνατζερ τα ανακατεύει αυτα εδω και πολλα χρόνια.
Ήθελα να γράψω χθες μια διόρθωση στις προβλέψεις μου για το setlist, κι ότι ήταν ηλίου λαξητερνοτερο πως θα ξεκινούσαν με Κθούλου σήμερα, αφού ξεκίνησαν με Οραηγιον χθες. Βασικά έδινε 1.01 στο στοίχημα , αφού φημίζονται για την “ισορροπία” στα σετλιστ τους. Κάπου εδώ να πω ότι το Κθούλου το βαριέμαι άπειρα πλέον και δε θα ήθελα να το δω λαηβ με τίποτα ξανά, εδώ είναι η φάση που πατάς unclick στην καρδούλα που μου έχεις βάλει πριν φτάσεις στο τέλος φίλε συμφορουμιτη
Dyers Eve >>>> όλες τις υπόλοιπες επιλογές
Αν το έπαιζαν πιο γρήγορα και με ντιστόρσιο θα σου άρεσε?
Από πότε δεν έχει distortion το Κθούλου?
Αυτό που θα προτιμούσα θα ήταν να έπαιζαν 2 deeper cuts στην θέση του.
δε με πιανς
Καλό το hangar, καλύτερο το ctulu
Α ναι την είχα ξεχασει αυτήν την ομοιότητα. Το Χανγκαρ 18 είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια Μεγκαντεθ, άψογο βασικά. Δε θα ήθελα όμως να το ακούσω από τους Μεταλλικα, κι ας ξέρω ότι θα το έκαναν καλύτερο.
Με τον κηδεμονα σου. Ακουσες και Breadfan το 2010, ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ