Ελπιζουμε να τα βγαλουν ολα οι ιδιοι, θα δουμε την πολιτικη τους για τη φετινη περιοδεια σε λιγο καιρο μαλλον. Απο 2019 τα ειχαν βγαλει ολα, απο 2022 δυστυχως οχι ολα και λεω δυστυχως γιατι δεν εβγαλαν το Pinkpop που πηγα
Δε θυμάμαι τώρα που παίξανε από το 2022, αλλά το pinkpop είναι φεστιβάλ ρε, δεν έχουν αυτοί τα δικαιώματα. Στην Hardwired μόνο δικά τους show δεν κάνανε?
Καλά δεν είμαι και τόσο invested για να το ψάξω, ούτε ξέρω την πλατφόρμα αυτή. Βολέψου με τα Harvester και Metal Militia που έχει ανεβάει ο Λαρς στο youtube
Σκεφτόμουν να πω καμιά εξυπνάδα, αλλά μου ήρθε η απορία, πως να είναι άραγε η σύνθεση της εταιρείας? Έχουν μόνο μία, είναι ο Lars και ο James οι μόνοι μέτοχοι κλπ? Αν ξέρει κάποιος ας ρίξει κανένα link
Τωρα με τα ξεκατινιασματα των Motley Crue, βγηκε οτι οι συγκεκριμενοι εχουν 5-6, οποτε κατι αντιστοιχο (το λιγοτερο) θα συμβαινει λογικα και με τους Metallica. Αλλες λεπτομερειες, στα υψηλοτερα κλιμακια της ιεραρχιας του φαμιλυ.
Κάποιες σκόρπιες σκέψεις. Η μπάντα ήταν σε πάρα πάρα πολύ κατάσταση. Σφιχτή απόδοση, πολύ όρεξη, τεράστια χαμόγελα στα νέα τραγούδια. Στην πρώτη βραδιά είχαν θεματάκια με τον ήχο για κάποια τραγούδια στην αρχή. Σε στάδια ποτέ ο ήχος δεν είναι ιδανικός, αλλά το γεγονός ότι η οροφή του Johan Cruyff Arena ήταν κλειστή έκανε τους ηχολήπτες να ψάχνονται λίγο παραπάνω. Τη δεύτερη βραδιά ήταν κρύσταλλο πάντως. Επίσης, από τα νέα τραγούδια 72S και Darkness ακούστηκαν καλύτερα live, με πολύ sing along από το κοινό και πλατιά χαμόγελα από τον James - που δείχνει να του αρέσει πολύ να παίζει νέο υλικό.
edit: ξέχασα να πω για το σετ λιστ. Όταν τους έχω δει τόσες φορές και ακόμα ακούω τραγούδια για πρώτη φορά (και μιλάω για το Until it Sleeps, όχι για τα καινούρια προφανώς), όταν σε εκπλήσουν ακόμα με τις επιλογές τους - από τα μικρά όπως το να ξεκινάνε με τα instrumental ή να παίζουν το King Nothing ανήμερα του King’s Day στην Ολλανδία, μέχρι τα μεγάλα όπως το να σκίζουν σε απόδοση σε τραγούδια σαν το Battery και το Fight Fire στα 60 τους - τότε σε κάνουν οι καριόληδες να ψάχνεσαι για το επόμενο live.
Στα πρακτικά, όποιος πάει με GA εισιτήριο ας αποφύγει τα 2 ψηλά σημεία της σκηνής (μπροστά κεντρικές κερκίδες). Έχει 2 πολύ χαμηλά σημεία η σκηνή (που κοιτάνε στα 2 πέταλα) που είναι τα καλύτερα και τα σημεία που κοιτάνε στα κορνερ που είναι τα μικρόφωνα του James και περνάνε όλοι αρκετή ώρα. Η στρόγγυλη σκηνή έχει καλύτερα views για όσους είναι στην κερκίδα οπότε δεν τους βλέπεις όλους συνέχεια, αλλά όταν είναι κοντά είναι σα να τους βλέπεις σε κλαμπάκι.
Nice tips, αυτα “που κοιταζουν τα κορνερ” ειναι τα σημεια που κυκλωσα; Βασικα, σκεφτομουν να παω στο κατω δεξια χωρο που μαρκαρα. Δεν εχει νοημα να φαω στριμωξιδι μπροστα στο “κεντρικο” ψηλο σημειο. Αναμεσα στα δυο μικροφωνα λογικα θα ειμαι οκ.