Μetallica

Ναι εκει είναι ιδανικά. Τα μικρόφωνα του James τα τοποθετούν μετά τα support, αλλά μπορείς να καταλάβεις που (θα) είναι από τα μόνιτορ

2 Likes

Double post - here you go @jonkyr

9 Likes

Τι εργαλειο εισαι εσυ. Θενκς :heart_eyes:

3 Likes

Πες και από τη μέσα μεριά τώρα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Να @Alejandro.m, αυτα φοβομουν. Εβαλες φορα παρτιδα τη φωτο και θα ερθουν κατι μυστηριοι @pantelis79-δες και κατι @drenie-δες να μας παρουν τις καλες θεσεις.

4 Likes

τα ίδια ισχύουν κι από μέσα. Αλλά δεν αξίζει να είσαι τόσο στην πρώτη-δεύτερη σειρά αν είσαι στο “okay” μέρος. 3-4 σειρές πιο πίσω έχεις καλύτερη θέα. Και στη μέση ίσως την καλύτερη γιατί βλέπεις 360 γύρω σου τα πάντα. Απλά χάνεις το να τους έχεις σε απόσταση αναπνοής. Οπότε είναι θέμα επιλογής και τι σου αρέσει περισσότερο!

1 Like

Να πιάσουμε και καμιά πένα μετά όμως :stuck_out_tongue:

2 Likes

Παλι πιτ εχεις παρει; Δεν εισαι αποξω;

Απόξω είμαι ρε. Έχει κλήρωση όμως λογικά και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

3 Likes

μπες κι εσύ στην κλήρωση jonkyr να του κάνεις τον καμπόσο αν κερδίσεις!

3 Likes

Και βάλε και τη γυναίκα, να έχεις διπλάσιες πιθανότητες να κάνεις τον καμπόσο, όπως άλλωστε έκαναν μερικοί-μερικοί!

3 Likes

Για να ειμαι ειλικρινης, η κληρωση για εμενα ειναι οτι θα δω το Pompidou επιτελους. Αλλα ποια ειναι η κληρωση ρε φανμποηδες; Πώς κανουμε ετσι για μπαντα που εχει να βγαλει δισκο απο το 1988;

5 Likes

το είδα να 'ρχεται… :zipper_mouth_face:

3 Likes

Α στην Γαλλία παίζουν σαππορτ οι Μεηντεν?! Καλή φάση

4 Likes

6 Likes

Ένα γενικότερο σχόλιο, που οκ το έχετε αναλύσει πλειστάκις.

Τις 2 ημέρες των συναυλιών, πέριξ των μουσείων στο Άμστερνταμ έβλεπες ατέλειωτες μπλούζες Metallica.
ΟΚ, η Αθήνα δεν είναι Άμστερνταμ από άποψη τουρισμού. Αλλά ρε φίλε, στις πτήσεις που ήμουν, τουλάχιστον το 20% ήταν για τις συναυλίες. Και επειδή άλλοι φίλοι πέταξαν με άλλες πτήσεις, το ίδιο είδαν και αυτοί. Είναι Μάιος και ήδη σε Πλάκες κλπ σπρώχνεις για να περάσεις.

Δεν θα μαζέψεις 30-35Κ Έλληνες ακόμα και με αυτές τις τιμές; Θα τις μαζέψεις. Δεν θα μαζέψεις άλλους τόσους τουρίστες, άμα τους φέρεις Ιούνιο-Ιούλιο;

Κατά τα άλλα τα είπε όλα ο @Alejandro.m και με το παραπάνω.

edit: Ξαναβλέπω(ακούω) τη συναυλία και τώρα συνειδητοποιώ ότι Rob/Lars έπαιξαν το intro από το Outlaw πριν τις Ουισκάρες. So close γμτ. So close.

2 Likes

Μπορεί να τις φόραγαν για το insta clout και να μην μπήκαν μέσα :stuck_out_tongue:

Καλά το σκέφτεσαι νομίζω, αλλά η λογική είναι πως στο Άμστερνταμ πετάγεται κάποιος πολύ πιο εύκολα και φθηνά για να δει τους Metallica από το να πάει στην Αθήνα.

Πχ, Κολωνία-Άμστερνταμ τώρα που βλέπω, το εισιτήριο τραίνου κάνει 20€, το ταξίδι διαρκεί 4 ώρες και έχει 48 δρομολόγια τη μέρα. Ξεκινάς 12 το πρωί, πας στη συναυλία και 5 το πρωί της επόμενης μέρας είσαι πίσω. Οι τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα δεν θα πάνε στους Metallica με την καμία

2 Likes

:sweat_smile: :joy: :rofl:

2 Likes
3 Likes

Όταν είχα ποστάρει αυτό το τραγούδι κάποιοι είχαν πει ότι δεν λέει και πολλά η διασκευή και ότι κανείς δεν μπορεί να διασκευάσει επιτυχημένα Maiden.