Αυτή η γαμημένη οδοντογλυφίδα, δεν εκνευρίζει κανέναν άλλον ή μόνο εμένα?
Δεν εισαι μονος. Ρε μλκ, συνεντευξη δινεις, δεν τρως στα Βλαχικα. Βγαλε τη για μια ωρα και μετα φαε ολο το κουτι. Ειδατε ποτε τον Ζορζε Μεντες ή τον Ψινακη με οδοντογλυφιδα στο στομα;
Σας πονάει ο Λάρσαρος!!!
Γιατι; Εγω τον υποστηριζω. Το image του σκεφτομαι μονο, ενας καλος μανατζερ πρεπει να εχει κι ενα πρεστιζ.
Υποτίθεται ότι την οδοντογλυφίδα τη θες για να καθαρίζεις τα δόντια σου μετά το φαΐ. Τι νόημα έχει να την έχεις στο στόμα συνεχώς λες και είναι πιπίλα;
Μήπως ο Μητσοτάκης αντί να τραβάει τις πιπίλες από τα μωρά, να τραβήξει μια και καλή την οδοντογλυφίδα-πιπίλα του Λαρς;
τρώει τα λεφτά των μεταλλάδων , για αυτό έχει την οδοντογλυφίδα.
Σίγουρα κάτι πάει καλύτερα με αυτούς που λες, από ότι με αυτούς που υπονοούν ότι όποιος διαφωνεί με το σκατενιο τους γούστο έχει πρόβλημα
Πολύ τοξικοί γίνεστε τώρα τελευταία προκειμένου να εκθειάσετε την μάπα
Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα λογικό , εκτός κι αν θέλει πιπιλαει κάτι ώστε να μην καπνίζει (;;;;; )
Ενταξει, περαν της πλακας που κανουμε, προφανως η οδοντογλυφιδα αποτελει ενα ειδος απασχολησης για καποια συνηθεια που ηθελε να κοψει. Π.χ. καπνισμα. Απλως εκοψε το καπνισμα και αρχισε το οδοντογλυφιδισμα, αυτο ειναι το θεμα.
Ω , τι θυμήθηκες με τον Lucky Luke !
Δεν έχουμε θέμα με τη διαφωνία, σε πολλούς δεν αρέσει εδώ μέσα… με την επανάληψη έχουμε σίγουρα. Ειδικότερα όταν πολλά από τα σχόλιά σου δείχνουν ότι είναι προαποφασισμένο να μη σου αρέσει.
Εσύ λες μάπα και σκατένιο γούστο… εμείς είμαστε οι τοξικοί. Ειδικότερα όταν το κοντινότερο στη λέξη σκατένιο είναι το st.anger
L O L
Γενικά σέβομαι τις απόψεις σου, με τις περισσότερες συνήθως συμφωνώ κιόλας. Ώρες ώρες όμως νομίζω ότι προκαλείς καθαρά για την πρόκληση, και επιμένεις τόσο σα να προσπαθείς να κάνεις πλύση εγκεφάλου στον άλλο σε περίπτωση που διαφωνήσει μαζί σου. Η τοξικότητα είναι πολύ κοινή λέξη όταν δεν υπάρχει καθρέφτης μπροστά σου για να βλέπεις και τα δικά σου καμώματα. Καλό θα ήταν να προσέξεις το λεξιλόγιο σου αν θέλεις να συζητήσεις πολιτισμένα.
Από τον Νοέμβριο είσαι κάτω από κάθε post επαναλαμβάνοντας πόσο δε σου αρέσει ή σε έχει απογοητεύσει κάθε νέο τραγούδι και στη συνέχεια κάνεις το ίδιο και με την κυκλοφορία του δίσκου, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να το συγκρίνεις ακόμα και με το St. Anger. Εντάξει, από τη στιγμή που σου αρέσει το St. Anger περισσότερο - δικαιωμά σου και γούστο σου είναι - προσωπικά εγώ δε μπορώ να συνεχίσω με λογικά επιχειρήματα πάνω σε αυτό. Με 'γεια σου, με χαρά σου. Αλλά όταν ας πούμε απορείς και ειρωνεύσαι όταν σε ρωτάω αν το 72 Seasons σου μοιάζει με Ac/Dc, αντί να μου δώσεις κάποια χειροπιαστά παραδείγματα πάνω σε αυτο που λες και μετά πάνω σε όλα τα άλλα είναι “το St. Anger σας γαμάει”, ε τότε ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι κάπου χωλαίνει η σκέψη και η διάθεση να γίνει επικοδομητικός διάλογος μαζί σου, ως ενήλικος προς ενήλικο.
Οπότε ναι φίλε μου, όταν θα γράφεις πόσο δε σου αρέσει το 72 Seasons - ενώ ήδη το έχεις επαναλάβει και τονίσει περίπου χίλιες εξακόσιες πενήτα σαραντατέσσερις χιλιάδες φορές - μας έχει κουράσει να το διαβάζουμε, το κατανοούμε ότι για τους δικούς σου λόγους απογοητεύτηκες από τον δίσκο, εγώ θα έρχομαι σαν άλλος 15χρονος και θα γράφω πόσο γαμάει ο δίσκος. Κι ας με χαρακτηρίζουν διάφοροι τοξικοί ως τοξικό ή διάφοροι σκατένιοι ως σκατένιο, δε με πειράζει καθόλου τα έχω βρει με τον εαυτό μου.
I moni eironeia kai i yponoia oti eimai koufos, egine apo sena. Sto opoio sou apantisa auto pou sou apantisa, mias kai esy protos den eixes apolytos kamia oreksi gia dialogo profanestata. Opote prin mou doseis ton kathrefti, isos na eprepe na ton exeis xrisimopoiisei. Sou apantisa oti mou moiazei me AC/DC kai proxorises se deuteri eironeia. Itheles na sou apantiso ksana sovara oste na me eironeuteis kai triti fora?
Skatenio de se eipe kanenas, alla ok. Kai toksiko se eipa epeidi piges na me vgaleis provlimatiko epeidi tolmisa na sygkrino duo album ta opoia gia sena den sygkrinontai. Kapou ligo freno stis antikeimenikes pananthropines alitheies sou pou se odigoun se prosopikes epitheseis.
PS. Greeklish logo douleias (!)
Σου φαίνεται παράλογο ή ειρωνικό να σε ρωτήσει οποιοσδήποτε γιατί το 72 Seasons σου μοιάζει με AC/DC? Και αν εσένα σου μοιάζει, σου φαίνεται παράλογο ή ειρωνικό ή τοξικό να σου ανταπαντήσει αν έχεις ακούσει μια από τις δύο προαναφερθείσες μπάντες?
Πάω πάσο τότε, δε θέλω να προκαλέσω ακόμα μια προσωπική επίθεση άθελα μου.
Όχι, οκ έχεις δίκιο, δεν υπάρχει τίποτα ειρωνικό στο να με ρωτάς αν έχω ακούσει Metallica. Θα το παρεξηγησα μάλλον. Ας πάμε πίσω εκεί λοιπόν. Ναι, έχω ακούσει Metallica. Λιγάκι, αλλά όσο μπορεί ο καθένας. Δεν απαντάω ειρωνικα, αυτό δεν είναι ειρωνεία. Απλά όπως είπαμε, μάλλον είμαι κουφός. Και καθυστερημένος από ότι φαίνεται.
AC/DC έχεις ακούσει;
Grafe ta toulaxiston swsta mwre malaka, mas strabwses emas tous greeklishakhdes!!
Paris: Unfortunately there will not be a Snake Pit contest for the Paris shows.
Καλα πηγε αυτο.
Να πας στο κατάστημα να ταΐσεις Lars να πάρεις fan card να έχεις πιθανότητες να κάνεις τον καμπόσο