Μetallica

Θα μπορούσε και χειρότερα :joy:

2 Likes
6 Likes

Ακυρωνα ταξιδι, να ξες!

Feeding Lars loaded… (pun intended)

3 Likes

Γάμησε. Άψογος ήχος, τραγουδαρα. Από τα καλύτερα στον καινούριο δίσκο. Όποιος δεν του αρέσει είναι κουφός και καθυστερημένος

3 Likes

Τελικά βρήκα την απάντηση

“It’s not toothpicks. It’s very small drumsticks for his mouth, so he can practice.”

3 Likes

Ευτυχως εμενα μου αρεσει

1 Like

Για όσους πατε στο Παρίσι

6 Likes

Paris: Surprise! Snake Pit contests begin May 13 at 6am Pacific time and end May 16 at 6am Pacific time. Winners will be emailed by the end of the day on May 16.

Είμαστε εντάξει τώρα :stuck_out_tongue: :sunglasses:;

5 Likes

Όσοι έχετε παρακολουθήσει λίγο το Metalradio ή με έχετε ακούσει στο ραδιόφωνο θα ξέρετε ότι είμαι αρρωστάκι των METALLICA. Ούτε το κρύβω ούτε θα πω ότι είμαι τάχα μου αντικειμενική.

Συμπερασματικά, για να μη μασάμε τα λόγια μας και για να μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλο μας! Το «τίμιο» άλμπουμ στα δικά μου δεδομένα είναι ένα αδιάφορο άλμπουμ που δεν θα ξανακούσω. Με απόλυτη ειλικρίνεια αν δεν ήταν άλμπουμ των METALLICA δεν θα το άκουγα δεύτερη φορά. Μη βιαστείτε δεν περίμενα να ακούσω ένα νέο Master Of Puppets, περίμενα να ακούσω τη συνέχεια του Hardwired το οποίο θεωρώ ένα πολύ καλό άλμπουμ. Δεν το άκουσα. Φτωχή παραγωγή με καθόλου όγκο στις κιθάρες. Αυτό που αναγνωρίζω είναι το πόσο απογυμνώνεται για ακόμη μια φορά ο James στους στίχους, αλλά δεν φτάνει. Δεν θα τους χαριστώ επειδή είμαι οπαδός τους, ούτε θα τους συγκρίνω με κανέναν. Απλά περίμενα κάτι περισσότερο!

:grimacing: Το ακουσε 1-2 φορες και δεν θα το ακουσει ξανα,γιατι ειναι παντελως αδιαφορο. :rofl:

4 Likes

@KIMI Είσαι γυναίκα;

:stuck_out_tongue:

12 Likes

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Ελα ρε Σιμονάκι δείξε τους λίγο πως γίνεται…πολύ χαρηκα:heart::heart:

1 Like

Τι πάθανε οι FFDP ;;;

Είχα ψηθεί άσχημα να δω κάτι καινούριο

1 Like

Για να ειμαι ειλικρινης, δεν μου αρεσαν οι FFDP, αλλα ευχαριστως θα τους εβλεπα. Epica not my cup of tea either, αλλα δεν εχω δει και μαλλον θα τους ευχαριστηθω περισσοτερο. Νομιζω.

Προφανως παντως κατι επαθαν τα παιδια και δεν μπορουν να βγουν. Δεν χανεται ευκαιρια για τετοιο supportαρισμα, αλλοι σκοτωνουν για μια τετοια θεση. Ας ειναι ολα καλα.

1 Like

λίγο ξενέρα για FFDP. Epica δεν μου λένε τίποτα , θα είναι ευχάριστο και ξεκούραστο διάλειμμα μέχρι να ακούσουμε τις πρώτες του It’s a Long to the top…

2 Likes

Μπες στον διαγωνισμό για το snakepit και άσε τα λιμά :stuck_out_tongue:

2 Likes

μπήκα ήδη και γενικότερα περιμένω να ταΐσω ώστε να κλείσουν 5στερο ξενοδοχείο τα παιδιά του Het και του Lars στη δική τους περιοδεία.

Υ.Γ.

4 Likes

Ε ίδια φάση κι εγώ … Δεν ακούω ούτε τρελαίνομαι αλλά θα τους έβλεπα πολύ ευχάριστα λαιβ

1 Like