Μetallica

Εγώ θα ξενέρωνα άσχημα πάντως αν εκεί που θα είχα φτιαχτεί να δω FFDP ξαφνικά μου έσκαγε Epica.

Εδώ το song that put me into FFDP

1 Like

Παίζει ρολο και οτι FFDP δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα και είναι “μεγάλο” ονομα εκει εξω.

Απο την αλλη Epica βλέπεις στην Ελλάδα .

3 Likes

Ακριβώς, το είχα σαν μεγάλη ευκαιρία να τους δω

Ομοίως και architects που μου αρέσουν πολύ

Εμένα αντίθετα που Metallica και Epica ειναι 2 απ τις αγαπημένες μου μπάντες αν μου έσκαγαν ξαφνικα Epica θα έκανα τούμπες.
Αν δεν ειχα το Wacken για φέτος δηλ θα εκλεινα με το που εβλεπα τη δημοσίευση.
Γούστα είναι αυτά…καταλαβαίνω και οσους ξενέρωσαν ομως.

Για Metallica παμε. Οι αλλοι θα μας κανουν να περασουμε ευχαριστα την ωρα μας. Μεχρι εκει.

2 Likes

Ή δυσάρεστα, τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

FFDP διάβαζα και μου θύμιζε κάτι μεταξύ GDPR και FIFO (First In First Out)… :thinking:

Προφανώς…αλλα αν είναι να ταξιδέψεις για να δεις το 1ο όνομα,οι υπόλοιπες μπαντες μπορουν να σε επηρεάσουν το που θα πας.

Σε μια ιδανικη κοινωνια. Συνηθως βρισκεις το φθηνοτερο και οτι κατσει απο δευτερα ονοματα.

1 Like

Έχεις δίκιο, αν και συνδυάζεται επίσης με τις μέρες που έχεις/βάζεις άδεια ή την πόλη/πτήση/διαμονή που σε βολεύει.

Αμβούργο φέτος ήταν η πρώτη μου επιλογή, αλλά στη σούμα σε σχέση με Παρίσι έβγαινε λίγο πιο φτηνό. Αν συνυπολογίσω ότι για κάποιον λόγο δεν έβρισκα εισιτήρια από τις πρώτες μέρες, η Παρισάρα ήταν μονόδρομος. Ιδανικά θα πήγαινα Βαρσοβία, Μαδρίτη, Μόναχο με αυτή τη σειρά, αλλά όλα είναι 2024. Ας είμαστε καλά, να ξαναπάμε του χρόνου.

1 Like

Αν περιμένω τον Παντελή για να βγάλουμε φώτο, θα έχει πάρει μεταγραφή με ελευθέρας ο Λαρς στους Manowar.

Γεια σας

15 Likes

Ζηλεύω

2 Likes

Μας τρολλαρεις έτσι;

5 Likes

Γιατί να τρολλάρω; Θα ήθελα να είμαι στο Παρίσι αυτή τη στιγμή κι όχι στο σπίτι μου :sweat_smile:

3 Likes

Βρήκαν το δρόμο. Παραλίγο να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο του Γαλλία - Ολλανδία μέχρι να φτάσουν στο γήπεδο.

30 Likes

O johnkyr ψήφισε Justice και όλως τυχαίως λίγες μέρες μετά παίζουν το Blackened. Τι αλισβερίσια έχετε κάνει ρε σατανάδες;

2 Likes

Καλά 1.01 έδινε να παίξουν Blackened στο επόμενο σετ από το Άμστερνταμ. Γενικά ο κορμός με τα τραγούδια από το 72 και το Μπλάκ λογικά θα παραμένει ψιλοσταθερος , και από τα άλλα άλμπουμ θα παίζει rotation.

Θα τα αλλάξουν κι αυτά σταδιακά. Έχουν μεγάλα κενά, θα τα προβάρουν και θα τα βάλουν στο rotation.

Μεθαύριο Whiplash;

Τι εννοείς σταδιακά, αφού μόνο σε στάδια παίζουν

(I’ll see myself out)

9 Likes