Εγώ πάντως γέλασα
Το προηγούμενο μου αστείο για τα 50 Shades of Gray στις διάφορες κομμώσεις των χρηστών του φόρουμ όμως κανείς δεν το έπιασε… (Αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν άρεσε σε κανέναν)
Παρεακι καλυτερο απο το δικο σου
Ω ρε μλκ, I Disappear. Λογικό να ζηλεύει ο Alejandro, ετοιμαστείτε να μπει σε berserk mode και να βάζει φωτό από κάθε συναυλία τους από εδώ και πέρα
Ναι μωρέ τον κακομοίρη, να τον λυπηθουμε κιόλας
Πως ηταν η συναυλια; Θα μας πειτε;
@Alejandro.m τη δευτερη μερα τα ντραμς βγηκαν στα σημεια που βγηκαν και την πρωτη μερα με την ιδια σειρα;
Ναι, καρμπόν
Ωχ σε λάθος venue πήγαν την δεύτερη μέρα για να ρωτάνε… Μέθυσαν από τα πολλά καμπερνε σεβινιον και τις κρέπες
Για να ξέρουμε που θα στηθουμε. Λέγεται ότι ο Αρχηγός θα βγει στο τέλος μαζί με τον χετ και θέλουμε να ακούσουμε το Blow Your Speakers από καλό σημείο.
Δεν ξέρω. Όταν τελείωσε το For Whom The Bell Tolls έφυγα.
Άσε να κάνουμε λίγο τουρισμό ρε μάστορα.
Πρώτα από όλα, να πω ότι είχαμε ωραίο παρεακι. @drenie και @Rebel σούπερ γκαιζ, χάρηκα για τη γνωριμία. @pantelis79 δεν ξέρω που είναι, ψάχνει ακόμη να βρει το γήπεδο.
Όπως ξέρετε, βγήκαν με For Whom. Κάπου εκεί χαθήκαμε όλοι, η σύζυγος έμεινε πίσω και από ό,τι μού είπε, έφαγε κάμποσες. Για Γαλλία, καλό ήταν το κοινό. Ο ήχος μού άρεσε και προφανώς παίζει ρόλο το γήπεδο, αφού ο ήχος μπορεί να ποικίλει ανάλογα με το που βρίσκεσαι.
Τα παπούδια ήταν πολύ δυνατά. Νόμιζα ότι θα έβλεπα ύπνο Χαμετ, αλλά φαινόταν ενεργητικός. Χετ με εντυπωσίασε, είχε όρεξη. Το ίδιο και ο Ινδιάνος, αλλά δεν περίμενα κάτι λιγότερο.
Setlist ξέρετε, ως τώρα ιδανικό. Blackened ήταν για να με πεθάνει. Ελπίζω απόψε να κάνουν μια ωραία προσθήκη Dyers Eve ή Justice Θα να βάλω φωτιά να κάψω το γήπεδο.
Γενικά, πέρασα καλά. Και η σύζυγος. Η φάση με την κυκλική σκηνή είναι περίεργη, ανά τέσσερα τραγούδια αλλάζουν τεταρτημόριο, οπότε στη μισή συναυλία τούς χάνεις από το οπτικό σου πεδίο. Όταν είναι όμως μπροστά σου, είναι πολύ ωραία αίσθηση. Αν είσαι της φάσης “θέλω pit πάση θυσία”, δεν είναι για εσένα.
Ξεκινάω σε μισή ώρα για γήπεδο. Μιλάμε.
Η σκηνή είναι έτσι κι έτσι για μένα. Τα GA εισιτήρια χάνουν λίγο επαφή με τη μπάντα ανα διαστήματα. Για τις κερκίδες είναι και γαμω φαντάζομαι αφού όλοι τους έχουν πανω κάτω σε ίδια απόσταση. Αλλά εμείς είμαστε νεολαίοι με το αίμα να βράζει και δε μας νοιάζει η κερκίδα.
Στο τέλος το θέμα είναι η μουσική και η ενέργεια που βγάζουν. Αφού αυτό το στοιχείο υπάρχει ακόμα, όλα κομπλέ!
Καλά να περάσετε όλοι και σήμερα!
@drenie Το Lux Æterna ο Λαρς το έπαιξε χωρίς να ακούει τίποτα δεν πας από εκεί να τους δείξεις 5 πράγματα?
Van Halen ωραίος, μελωδικός και διασκεδαστικός.
Architects πολλή ενέργεια, αλλά δυσκολεύομαι να ακούσω τα φωνητικά, μπουκωμενος ήχος ως το τρίτο τραγούδι (τώρα δλδ).
Τα ιδια λιγο πολυ με την δευτερη βραδια στο Αμστερνταμ βλεπω.
- Harvester παντα μα παντα σε οποιοδηποτε λαηβ
- You Must Burn! πρεπει να ηταν φοβερο, πλεον το λατρευω αυτο
- Πηρατε Cyanide αντι για Fight Fire With Fire, RIP…
- Επισης I Disappear προχθες κι οχι Until It Sleeps σημερα, τελικα δεν αντικατεστησε το King Nothing
Πολύ καλή βραδιά. Δυνατή εμφάνιση, πολύ κέφι, περισσότερος κόσμος. Νομίζω ότι ήταν σχεδόν γεμάτο, όχι sold out βεβαια, αλλά πολύς κόσμος.
Μου έλειψε fight fire, καλό το king, σαν να μην παίχτηκε ποτέ το cyanide, ήθελα until. Τα τραγούδια του νέου δίσκου βγαίνουν καλύτερα λαιβ, ειδικά το 72, το lux και το darkness.
Καλά περάσαμε, ψήνομαι για repeat στο Μόναχο. Καλά να είμαστε πρώτα ε;
Στο Battery χθες παίξανε και το μεσαίο μέρος?
Η μεγαλύτερη μπάντα του σύμπαντος!
#m72paris
Εντωμεταξύ μάλλον παίζουν το Orion στη φωτό