Cyanide αντί για The Day That Never Comes πήραν και Disappear αντί για Sleep.
Το Fight Fire αντικαταστάθηκε από το Blackened, δε νομίζω να έχουν και παράπονο!
Το παιξανε την πρωτη μερα.
Αντί για Leper Messiah τότε;
Μαγική βραδιά χτες, κάθε φορά που έχω την τύχη να τους δω (να τους τα σκάσω δηλαδή) νιώθω όπως την πρώτη φορά. Τους είδα τη δεύτερη μέρα, εν μέρει είδα τραγούδια που είχα δει λιγότερες φορές ή δεν είχα δει ποτέ (π.χ. King Nothing, Call of Ktulu, Whiskey, Sanitarium, Roam, Moth). Άχτι θα μου μείνει μόνο το I Disappear της πρώτης μέρας. Ωραία τα εισαγωγικά που είχαν πριν τα τραγούδια, με εξαίρεση μόνο το εισαγωγικό του Creeping Death,όχι επειδή δεν ήταν ωραίο, αλλά επειδή ήθελα να μπουν καπάκια μετά το Ecstacy of Gold.
Τα τραγούδια του 72 Seasons λειτούργησαν άψογα κατά τη γνώμη μου, ειδικά το ομώνυμο όπου ήμουν σχετικά μπροστά και είχαν ανοίξει μερικά moshpits, ιδανικό crash test αν σκεφτείς ότι είναι πρωτοεμφανιζόμενα.
Hetfield αγέραστος. Όλοι ήταν σε τρομερή φόρμα. Αλλά σαν αυτόν δε θα υπάρξει άλλος.
Cheers σε @drenie , @pantelis79 , @Rebel , @jonkyr που τους πέτυχα στο πουθενά μέσα σε ένα γήπεδο 100.000 metallifans! Να κανονίσουμε την επόμενη εκδρομή όλοι μαζί!
Μοναχο
100.000 κοσμο? Σε μεηντενικες μοναδες τους μετρουσατε?
Σε μεηντενικες μανάδες θα ήταν
Στα σοβαρά, θα ήταν περίπου στις 80000 κόσμου.
Περισσότερος κόσμος την Παρασκευή απο την Τετάρτη που χωρίς να εχω στοιχεία, τους υπολογίσω κοντά στους 60000.
Harvester, Fuel, Roam, Blackened, από τα highlights του διημέρου.
Ψήστε Κοπεγχαγη μωρε
Μόναχο
Δεν έχω άλλα νεφρά, το ένα πήγε στο Παρίσι και το άλλο στον Λαρς.
Στην τύχη το είπα το νούμερο, υπολογίζοντας ότι το Stade de France έχει χωρητικότητα στις κερκίδες 80.000. Άρα και με γεμάτη αρένα έριξα ένα 100.000 έτσι για πλάκα.
Αφού ξεκινήσουμε με το γεγονός ότι 80Κ χωράει το γήπεδο, αφαιρέσουμε όλο το πάνω διάζωμα και προσθέσουμε την αρένα, βγάλουμε τα κενά που υπήρχαν (θέλοντας και μη) σε όλο το γήπεδο - αλλού λίγα, αλλού πολλά - μπορούμε αντικειμενικά με τη δική μου ολόσωστη αποχή ότι ένα 70αρι ήταν σίγουρα την Παρασκευή. Την Πέμπτη λιγότερος κόσμος αναμφίβολα.
Την Πέμπτη σίγουρα ήταν λιγότεροι, λογικά ήταν οι τεχνικοί και οι καθαριστές που προετοίμαζαν τον χώρο για το live της επόμενης μέρας. Άρα υπολογίζω γύρω στα 83 άτομα.
Υ.γ.: ακομα και 70.000 κόσμος να ηταν την Παρασκευή, πάλι κουλό ήταν που σας πέτυχα μέσα σε τέτοιο γήπεδο!
Εκλαψα, το ιδιο αστειο ηθελα να κανω
Γαμιεσαι, είναι 1.30 εδώ, έχω περπατήσει 20+ χλμ κι έκανα ένα λαθάκι.
Προφανώς ήταν τρομερό να συναντηθούμε μέσα σε τόσο κόσμο
Δε θα ηταν και τοσο εντυπωσιακο αν ειχατε συναντηθει αναμεσα σε 83 ατομα, ισχυει
Αντί για Μόναχο μωρέ.
Κοίτα, δεν θα πω φτηνό το Μόναχο, αλλά νομίζω ότι νεφρό είναι απαραίτητο για Κοπεγχάγη. Όσες φορές προσπάθησα να κάνω τσεκ για ταξίδι εκεί, κατάλαβα ότι πρέπει να πουλήσω σπίτι για να κάνω το ταξίδι μου όπως θέλω. Και δυστυχώς τκ πούλησα ήδη για χάρη του Λαρς.
Αν πάλι μιλάμε για φάση χοστελ, ένα σουβλάκι στα τρία και νερό από το ποτάμι, είμαι μέσα. Βεβαίως ίσως κάνω λάθος και δεν έχω ψάξει σωστά. Στο Μόναχο πάντως έχει Άλπεις και νερό θα βρίσκουμε στις λακκούβες. Ξεκινάμε δλδ με μηδέν έξοδα.
Ορίζω τον Παντελή υπεύθυνο τοποτηρητη του νήματος για να υπολογίσει travel budget. Μετ; βλέπουμε.