Μetallica

Οχι με βροχη. Η βροχη ηταν μια φορα κι εναν καιρο, μας τελειωσε :stuck_out_tongue:

Καλυτερα χωρις βροχη. Δεν χρειαζομαστε ανοητα τεχνασματα για να απολαυσουμε μια συναυλιαρα :sunglasses:

Εγω να πω οτι αν πχ μου αρεσουν 10 κομμάτια τους πολυ το until it sleeps το βαζω 1ο…πριν ενα μηνα που ταξιδευα το ακουσα ισως και 5-6 φορές σερι…

3 Likes
12 Likes

σκέτη απογοήτευση, έψαχνα για καμιά γνωστή φάτσα στο κοινό αλλά δεν είδα κάτι.

4 Likes

Να σας πω ότι στις πρόβες του ήχου στο Αμβούργο επαιξαν το Until It Sleeps

4 Likes

Until it Sleeps και Disappear πόνεσαν, δε θα πω ψέματα.

4 Likes

Να τους πω οτι γαμιουνται :stuck_out_tongue:

4 Likes

Τα σπασε το I Disappear.

4 Likes

Το until it sleeps πόνεσε πολύ ομολογώ

3 Likes

Εσυ ειδες Blackened, σταματα!

4 Likes

Συμφωνουμε ολοι οτι το four horsemen ήταν η μεγαλυτερη απωλεια; Χαιρομαι, ευχαριστώ πολύ.

3 Likes

Άκου το μεκανιξ και ασε μας σε παρακαλώ πολύ

1 Like

Καλησπερα απο Αμβουργο

11 Likes

Η μονη απωλεια που προκαλεσε ποτε το The Four Horsemen ηταν αυτη της αξιοπρεπειας του Mustaine, ο οποιος απο αυτην την στιγμη και υστερα μπηκε σε ενα τριπακι ατερμονης ζηλειας για 20 χρονια (αν οχι 40) :sunglasses: Τωρα απο τα σετλιστ… εχουν καμια 60αρια καλυτερα τραγουδια πλεον

1 Like

Επειδη ομως τελευταια με εχεις μπερδεψει, αυτη ειναι η αντικειμενη ή η υποκειμενικη αληθεια; Για να ξερω με ποιον μιλαω. Παω για υπνο, καληνυχτες.

Οπως δεν εχω κανει και πουθενα αλλου, δεν μιλησα πουθενα για αντικειμενικη αληθεια :stuck_out_tongue: Την αποψη μου ειπα, οπως καθε αλλος στο νημα (Ι)

Προσωπικά από τη μία δεν ήθελα να ξανακούσω το Seek and Destroy και το πέτυχα, από την άλλη την Παρασκευή με “χάλασε” που δεν άκουσα κάτι από το καλύτερο thrash ντεμπούτο.

1 Like

Είδες, ακόμα κι αν δε θέλεις εσύ, θέλουν αυτοί και μετά θέλεις κι εσύ :stuck_out_tongue:

1 Like

Τωρα θελω κι εγω να ειμαι στο Αμβουργο.

5 Likes