Μetallica

6 Likes

ΧΥΝ :sweat_drops::sweat_drops::sweat_drops:

Ναι ρε μαλάκα παίζει να είναι απ’ τα καλύτερα live του κομματιού ακόμα κι απ’το 96-97

2 Likes

Επιβεβαιωνω οτι γαμησε ΕΛΑΦΡΩΣ :stuck_out_tongue:

5 Likes

Περιεργο, εμενα μου φαινεται με βαση οσα βιντεακια εχω δει απο Παρισι πως γαμησε ΒΑΡΕΩΣ και σιγουρα πιο βαρια απο ολα τα αλλα τραγουδια που ειδα με ισοπαλια στο Blackened :sunglasses:

1 Like

Δε γαμησε οσο το Wherever I May Roam, κι αυτο μπορω να στο επιβεβαιωσω. Αλλα θα επρεπε να ειχες καταλαβει την ειρωνεια του “ΕΛΑΦΡΩΣ” :stuck_out_tongue:

2 Likes

Την καταλαβα και την εκμεταλλευτηκα για να κανω το δικο μου αστειο :stuck_out_tongue:
Επισης, δεν ειδα το βιντεο του Roam :innocent:

Πάντως για Πολωνία είναι ακόμα πιο ακριβά τα εισιτήρια σε σχέση με πριν ένα μήνα, μιλάω για γενική είσοδο πάντα. Τέσπα, τα λέμε εκεί!

4 Likes

1 Like

Πίνεις :stuck_out_tongue:;

What does the phrase milking it mean?

‘To milk it’ means to take full advantage of a situation usually to gain sympathy, respect or kindness. Sometimes, like Rob, you fake something to get attention – that’s when we say ‘You’re milking it’. Rob.Jul 22, 2019

Αλλο ρωτησα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Βλέπω πέρασαν σχεδόν 2 μέρες και δεν ποσταρίστηκε, άρα ορίστε

Θα συμφωνήσω με την παρατήρηση ότι η σκηνή είναι γενικά περίεργη, σε όσα βιδεο έχω δει κι εγώ. Κλίνω πως δε μου αρέσει καθόλου, ο Λαρς ειδικά μοιάζει εντελώς άκυρος σα να είναι μες στη μέση, ενώ θα έπρεπε να είναι στη μέση. Τα έχουν κάνει όλα στα live, μια απλή κυκλική σκηνή στα στάδια είναι υπεραρκετή νομίζω

4 Likes

σε σχεση με το αρθρο εχω να σχολιασω οτι σ εμενα κ τις 2 μερες στην αρενα ο ηχος ηταν μπομπα,μας βαραγε στα σωθικα

2 Likes

Εγω να προσθέσω πως στο Άμστερνταμ με εξαίρεση 2-3 τραγούδια στο ξεκίνημα της πρώτης μέρας, ήταν ο καλύτερος ήχος που έχω πετύχει σε στάδιο.

Είναι λογικό οι ηχολήπτες να ψάχνονται σε τέτοια (και τόσο διαφορετικά) στάδια. Το Άμστερνταμ πχ είχε κλειστή οροφή.

2 Likes

Ησουν κατω ή κερκίδα; Εγώ ήμουν κερκίδα και ειδικά τη πρώτη μέρα ο ήχος δεν με ξετρέλανε

Κατω φιλε.ειναι αυτο που λεει κ ο @Alejandro.m .οσες συναυλιες θυμαμαι εξω metallica μετα τα 2-3 πρωτα κομματια ο ηχος ειναι κρύσταλλο

1 Like

Κατι ξερει ο Big Mick :sunglasses: :stuck_out_tongue:… Και Παρισι ο ηχος ηταν φανταστικος (αρενα), το PA ηταν εντυπωσιακο και να το παρατηρεις, ηχεια παντου και αντε να τα ρυθμισεις. Btw ουτε κι εμενα μου αρεσει ιδιατερως αυτη η σκηνη. Το 2017 στις αρενες ηταν πολυ καλυτερα.

2 Likes
8 Likes

εκτελεσάρα γαμημένε Λαρς :cry:

ντάξει ξέρω, άκουσα κι εγώ υπεροκομματάρες ( επίσης σε εκτελεσάρες ) :stuck_out_tongue:

4 Likes