Μetallica

Το Until It Sleeps στο Cunning Stunts σε δύο βραδιές το έπαιξαν τρεις φορές, τη δεύτερη βραδιά το γύρισαν δύο φορές όπως και άλλα τραγούδια…

Ακούω κι γω σε κάποια σημεία περίεργα τις νότες αλλά νομίζω ότι είναι φάλτσο παίξιμο ειδικά στον James, δε νομίζω να ήταν ξεκούρδιστες και να το μόνταραν κιόλας

Evolution of most played Metallica songs

2 Likes

Γαμάτο βιντεάκι, και φυσικά πλέον το 1ο δεν θα αλλάξει :smiling_imp:

Έχω μια κρυφή ελπίδα ότι τις 2 μέρες στο Donington θα ακούσουμε κάποιο σπάνια παιγμένο κομμάτι ή κάποια πρεμιέρα :smirk:

Ευσεβείς πόθοι.

Μακάρι βέβαια, αλλά…

Shadows Follow

https://www.youtube.com/shorts/Yr6z4Lkcowo

Μας ξεπαγιασε ο James, μου πηρε λιγο να το πιασω… παρα την προειδοποιηση

γιεα

1 Like

Day 1 :x:

Ε ναι ρε φίλε. Πολύς κόσμος διαμαρτυρήθηκε για ηχορύπανση ακόμα και 15 μίλια μακριά από τη συναυλία. Και η επόμενη μέρα ήταν εργάσιμη, έπρεπε να σηκωθούν για δουλειά.

Πολλά τηλεφωνήματα από ανθρώπους που ενοχλούνταν από όλο αυτό επειδή κάποιοι άλλοι δεν σέβονται και θέλουν να κάνουν την καύλα τους. Και μιλάμε για φεστιβάλ 4 ημερών έτσι;

Ένα από τα σχόλια που αλίευσα στο διαδίκτυο:

Surely there is a limit to the amount of noise these clowns are allowed to inflict on the public?

Πως είναι να παίζεις μπροστά σε 110.000 κόσμο;

Έτσι

3 Likes

THE GARAGE
REMAINS
THE FUCKING
SAME

17 Likes

Σαν χθες (ναι καλά) θυμάμαι τις εκπομπές στο Jammin με τις συνεντεύξεις του Ιάκωβου ή Δημήτρη ή Τάκη ή Σάκη. Πω γαμω… Λύκειο τότε. Εποχαρες

To έχω άθικτο το εισιτήριο μιας και οι καραγκιόζηδες είχαν ανοίξει μια μικρή πορτούλα για να μπαίνει ο κόσμος μέσα ένας ένας. Είχαν ξεκινήσει οι MM και εμείς απ’ έξω που με αυτόν τον ρυθμό δε θα μπαίναμε ποτέ, μέχρι που κάποιοι ήρωες πήδηξαν μέσα και άνοιξαν τις μεγάλες συρόμενες πόρτες και μπήκαμε όλοι αέρα πατέρα μέσα. Τζάμπα πλήρωσα το εισιτήριο σκέφτηκα τότε από μέσα μου.

Επιστροφή από Download και μαζεύω τα κομμάτια μου. Είπα για 110.000 κόσμο αλλά τελικά έπεσα έξω:

Organisers of the 20th anniversary Download Festival have said the event “surpassed all expectations” as officially up to 130,000 people descended on Donington Park to attend the four-day event.

Σίγουρα oversold το φεστιβάλ, νομίζω πως μέχρι 80.000-90.000 κόσμος είναι νορμαλ, από εκει και πέρα γίνεται λίγο δυσλειτουργικό ΑΛΛΑ, άψογη οργάνωση, ελάχιστες ουρές, υποδειγματικό προσωπικό.

6 Likes

Μου αφού στα social τα media, κάποιοι έκραζαν τους διοργανωτές που θα έπαιζαν 2 μερες οι Metallica.

10 Likes

Απίστευτος ήχος, σε πολύ καλή φόρμα όλοι τους

4 Likes
8 Likes

Απο τα πιο γρηγορα κλικ που εχω κανει ποτε σε λαηβ βιντεακι των Μεταπλυτα στο θρεντ.

Το ξερω οτι το εχουμε πει 200 φορες, αλλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να εχουν αυτον τον ηχο ζωντανα.

Γεμιζουν τα παντα ρε, δεν υπαρχει μοριο διοξειδιου του ανθρακα στον αερα που να μην δονειται με τα ηχοκυματα που δημιουργουν τα μηχανακια τους.

Ο Τζιμης φαινεται πολυ καλυτερος και νεοτερος τωρα που εχει χασει αρκετα κιλα σε σχεση με πριν λιγα χρονια. Και η φωνη του ειναι σε τρομερη φορμα ρε.

Α ρε Χαρβεστεραρα, τι κομματαρα εισαι πια.

9 Likes

Απίστευτο κομμάτι, έχει ανέβει πολύ στην λίστα μου

1 Like