Μetallica

Εγώ ξέρω το με ξεκούρδιστη κιθάρα Διδυμότειχο Μπλουζ :stuck_out_tongue:

Για Cunning Stunts και Untill it Sleeps κανείς δεν στέκεται στο πόσο συγκλονιστικές είναι οι δεύτερες του Ιάσωνος Νιουστεντ ;;;

Λίγο πιο σοβαρά τώρα, ομολογώ ότι κι εμένα μου ακούγεται λίγο off η κιθάρα σε κάποια σημεία . 'Η τέλος πάντων κάτι με χαλάει ελαφρώς στο συγκεκριμένο

Ακόμα πιο σοβαρά , επιμένω στο ότι οι φωνές του James και του Jason ταίριαζαν τόσο καυλωτικά πολύ

4 Likes

+1

-1

3 Likes

ντάξει ίσα βάρκα είμαστε , κομπλέ :rofl:

2 Likes

Ιάσωνας Νεοθέσης*

4 Likes

Ιάσων, Ιάσονας :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

ΠΕΣ ΤΑ

2 Likes

ω ναι , σωστή διόρθωση :see_no_evil:

Τι θα γίνει ρε μλκ τώρα, θα μου διορθώνεις κάθε φορά τα ω και τα ο, αφού βλέπεις δεν το έχω

3 Likes

Φάμιλυ είσαι, τα δικά μας τα ονόματα τουλάχιστον να τα γράφουμε σωστά!

3 Likes

Σορρυ νομιζα οτι εγραφα στο family group chat

4 Likes

Σωστος. Αλλα, αν ο Ιακωβος “αποδοθηκε” (καλυτερα τωρα;) ως Τζειμς, μαλλον τα προηγουμενα 1000 χρονια καποιοι ελεγαν “χρονια πολλα ρε Τζιεμς” ανημερα του αγιου Ιακωβου (σχημα λογου, μην μου πεις οτι δεν εχουν nameday). Για τα επομενα 1000 χρονια, εδω θα ειμαστε να το δουμε.

Ως τοτε ο Νικ δε Γκρικ ισως λεει μλκς. Και ο αμερικανος Τζειμς σιγουρα χεστηκε τι ονομα του αποδιδουν στην Ελλαδα.

3 Likes

Νομίζω η ετυμολογία γενικά έχει να κάνει περισσότερο με το ηχητικό του πράγματος και πως ανά τα χρόνια αλλάζει μες στις γλώσσες. Γι’ αυτό και το Jim, νομίζουμε όλοι ότι είναι υποκοριστικό του James και κάνουμε τη σύνδεση με το Δημήτρης, επειδή ακούγονται παρόμοια και είναι μια λογική σύνδεση. Δεν έχει να κάνει δηλαδή με το πώς αποδόθηκε από κάποιους, αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά

2 Likes

Για μεταφραση μπορω να πω καμποσα πραγματα. Για ετυμολογια σιγουρα δεν ειμαι ειδικος :slight_smile:

Μα σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι ;; Μπορώ να σκεφτώ αρκετούς Jim που το πλήρες όνομα τους περιεχει το James

Για τους ψαγμενους μπαινει και δυο φορες στο πληρες ονομα, ως James Jimbo Barton ας πουμε.

1 Like

Ναι δεν το έγραψα καλά, έπρεπε να πάει πιο μετά αυτό το μέρος της πρότασης μου και δεν το άλλαξα :stuck_out_tongue:

1 Like

3 Likes

Μαλάκες θέλω από αυτό που πίνετε, αλήθεια!

4 Likes

H’ αλλιως Μαρια Ιωαννα στα ελληνικα

4 Likes

3afc1d212dc2c808f46d5c1362abfa69

Μιχάλης Ιορδανίδης

2 Likes