Βλέπω ακόμα πονάς
Μην πεταγεσαι σαν τσουτσουνι, ασε να απαντησει ο ανθρωπος. Διερευνω αν υπαρχει correlation μεταξυ της αποδοχης ενος κομματιου απο το κοινο και της αξιας του.
Το σωστό το hypothesis το τσιφτικο θα ήταν αν υπάρχει correlation μεταξύ της ικανότητας του τραγουδιστή να θυμηθεί τους στίχους ενός τραγουδιού και της αξίας του
Εδω για επιστροφες, στειλε στον Λαρς μηνυμα ΚΑΥΣΤΙΚΟ να σου επιστρεψει το 3% της τιμης του εισιτηριου για τις δυο συναυλιες στις οποιες επαιξαν 32 τραγουδια και τολμησαν να παιξουν κατι που (επιτρεπεται να) σου αρεσει χωρις να σε ρωτησουν. Παρακαλω!
Ηρεμα εσυ Cole Sear, ασε τον ανθρωπο να απαντησει.
Ξερει τα γουστα μου, 10’’ απο το Seek εστειλε. Αλλα τον ρωτησα, στο DW λεει οτι πηγαν ολοι για μπυρες, ομως δεν προλαβαν να παραγγειλουν επειδη επρεπε να επιστρεψουν στις θεσεις τους για το Λαξ Ετερνα που εσπειρε.
Συγγνωμη, ποσοι Ελληνες γαμιαδες βρεθηκαν στη συναυλια;
Ενας;
Ξεχάσατε το αόρατο παιδί… κομματάρα! Στα τοπ του άλμπουμ μαζί με αννέιμντ φιλινγκ, στανγκερ, σουιτ αμπερ και ολ γουιθιν μαι χαντς
Άμα δεν ξέρει ο Λαρς από μάρκετινγκ ποιος ξέρει?
Σχεδόν 30 χρόνια πάνε από τότε που ξεπούλησε τη μπάντα
Καλα, αστειο ηταν το ποστ μου παραπανω. Αλλα, ειπα καπου οτι δεν ξερει ο Λαρς απο μαρκετινγκ; Τον εχω εκθειασει απο καιρο, ηδη μου εφαγε περιπου 150 ευρω τον προηγουμενο Μαϊο κι ελπιζω να του δωσω κι αλλα το επομενο καλοκαιρι. Εχασα κατι;
Εγω παντως το επιασα με τη μια
Έχμ τρολαρισμα έκανα αλλά οκ
Νταξ, δεν το επιασα
Ευκαιρία για refill στην μπύρα στο γήπεδο
Ελληνοαμερικάνος γαμιάς;
Αμερικανακι κουφός!