Μetallica

Μαγουολτ και πιουριφαη και εμένα δεν μου αρέσουν, το σουτμι έχει τη φάση του δεν είναι κακο , το σουητ αμπέρ με κριντζαρει το ρεφρέν πολύ .

Και το ολγουιδιν μέτριο στην εκδοχή του σταγκε, στην μεταμορφωμένη του σμ2 πολύ ωραίο

Όλα τα υπόλοιπα του σταγκε απο καλά και πάνω

4 Likes

Ούτε μια νότα στο Σταγκερ δεν είναι άξια αναφοράς.

Καλή μπαναγια.

4 Likes

αμπερ, πιουριφαη, και σουτμη μαζι με το παραθυρι ειναι τα απαλευτα για εμενα.Μαη γουωρλντ επισης οχι.

Frantic, Anger, Monster, Amber, Feeling γαμάνε

Widow, Shoot τρώγονται.

Τα υπόλοιπα από αδιάφορα έως κακά, για δεδομένα Metallica. Παραμένουν καλύτερα από ότι έχει ποτέ ψηφίσει ο Αποστόλης στο παιχνίδι.

Χαίρομαι που τα άκουσες όλα, ασχολήθηκες και άνοιξες τους ορίζοντες σου, πνευματικά και καλλιτεχνικά, σε σημείο να ασκήσεις τόσο σοβαρή κριτική που ίσως με κάνει να αναθεωρήσω την κοσμοθεωρία μου για την τέχνη.

Λογικά έχει σημασία η άποψη σου, οπότε θα την λάβω σοβαρά υπόψη.

Χρόνια πολλά.

5 στα 11 τραγούδια του St. Anger γαμάνε έτσι όπως είναι. Τα υπόλοιπα 6 είναι αδιάφορα ή κάτω του μετρίου ή απλά δεν ακούγονται.

To Some Kind of Monster είναι το καλύτερο του δίσκου. Στα Top30 τραγούδια των Metallica. Φοβερό άσμα.

1 Like

Απλά είπα να γράψω κάτι υπερβολικό, αλλά ταυτόχρονα λιγότερο υπερβολικό από αυτό που έγραψες εσύ!

1 Like

Η Παναγιά μαζί σας :man_mage:

4 Likes

Μετά από 4 βδομάδες, το τσατ είναι πάλι ενεργό βλέπω

4 Likes

Η ειρωνεια ειναι πως ειναι ενεργο επειδη ετυχε να παιξουν τραγουδι απο το St. Anger οι Metallica στον Καναδα, γεγονος που απο οτι φαινεται ειναι ικανο για να ικανοποιησει προφητεια που εκανα εδω:

1 Like

@nnnkkk ακόμα κει είσαι;

2 Likes

Ακόμα εδώ

2 Likes

Διακόπτω τη ροη για τον καλύτερο τίτλο άρθρου ever

4 Likes

Πως περνάς;

Μίζερα

1 Like

Η μιζερια ειναι φιλη σου

3 Likes

Μεχρι και ερωμένη σου μπορεί να είναι .

4 Likes

Metallica in Montréal, Québec🇨🇦
August 11, 2023

4 Likes

Ηταν ενας φιλος εκει, σε εντελως ασχετη φαση (ετυχε να βρισκεται Καναδα) και μου εστειλε βιντεο. Προσπερνω οτι ηταν καπου στον θεο, εκει ψηλα που δεν κανουν φωλια ουτε οι γυπες, ολο το γηπεδο τραγουδουσε στα 2-3 που μου εστειλε (One, nothing και αλλο ενα που δεν θυμαμαι). Ωραια ατμοσφαιρα μου φανηκε.

2 Likes

Dirty Window μηπως; Για ρωτησε τον.

5 Likes