Μetallica

Εμ, ήθελε μασχάλη :stuck_out_tongue:

1 Like

Λεπερ Μεσαια το μονο κομματι απο το Μαστερ που σκιππαρω, δεν ξερω γιατι αλλα το βαριεμαι.

Untill it Sleeps ναι οκ, γεια σας.

1 Like

32 Χρόνια :metal::metal::metal:

15 Likes

@drenie :green_heart:

5 Likes

same :heart:

3 Likes

Ευχαριστώ πολύ παίδες!

Ο πρώτος, πέρυσι στα 26α γενέθλια του Load, ο δεύτερος - φέτος , στα 32α γενέθλια του Black Album !

Θα ακούσουμε πολύ Metallica σε αυτό το σπίτι!

9 Likes

5 Likes

Νταξει λιγο ατυχοι στο σετλιστ, τα ειπαμε, δεν πειραζει. Ειχαν και Hardwired αντι για Moth αυτοι οι Καναδοι, κι αυτο θα το προτιμουσα. Λογικο παντως, ακομα κι οι ιδιοι οι Metallica ξερουν οτι οι Καναδοι ειναι πιο εκλεπτυσμενοι απο τα γιδια του New Jersey… Ξερει ο Λαρς τι κανει, σου λεει δωστους τα ελαφρολαικα ολα μεχρι να σβησει ο ηλιος…

6 Likes

Μακάρι στους βλαχομαερικανους στο Arlington να παίξουν ένα απ’ τα αγαπημένα σου τραγούδια που δεν έχεις δει live ή έστω το Inamorata

1 Like

Μακαρι να το παιξουν αυτο οντως, και δυο φορες αν γινεται… γλιτωσα 11 λεπτα υπνου (!)

2 Likes

Δεν έχεις προβλήμα εσύ σε παίρνει και όρθιο

Μεγαλωσαμε Νικο μου

1 Like

Θες Dyers Eve live εσύ αλλά ο κοντός δεν μπορεί να το παίξει

Το χω δει το 2009 δε με νοιαζει :stuck_out_tongue:

1 Like

Μακάρι Fixxxer live στους βλαχους

1 Like

ηχάρα, εξαιρετικός james

1 Like

Dirty Window δευτερη μερα στον Καναδα ε…
Παλι καλα που δεν παιζουν τετοια σκουπιδια στην Ελλαδα, δεν τα σηκωνουμε αυτα εμεις οι γαμιαδες εκει.

3 Likes

Πω δεν το μπορω το συγκεκριμενο, και δεν ειμαι απο αυτους που μηδενιζουν το ΣτΑνγκερ, θα γουσταρα να ακουσω 3-4 κομματια απο εκει ανετα. Αλλα το συγκεκριμενο δεν το παλευω, στα bottom 2-3 του δισκου για εμενα.

2 Likes

Εισαι Ελληνας γαμιας, γι’ αυτο.

6 Likes

Εμένα μ’ αρέσει το ντέρτι γουίντοου, από στάνγκερ δεν αντέχω πιουριφάη και μου είναι παντελώς αδιάφορα τα σουτ μι εγκέν και μα γουερλντ. Τα υπόλοιπα τα ακούω μια χαρά.

4 Likes