Μetallica

Προσωπικά τη Μαλακάσα το 2010 την έχω στην κορυφή.

Οι επόμενες είναι πιο προσωπικές (Μιλάνο το 2011 λόγω σετ λιστ, Udine το 2012 γιατί ήταν πρώτη φορά που τους είδα στο snake pit από απόσταση αναπνοής, Manchester το 2017 λόγω meet and greet, S&M2 και τα επετειακά των 40 χρόνων στο San Francisco.

Αλλά από άποψη κοινού-συναυλίας-εμπειρίας, Μαλακάσα και Ριζούπολη είναι τοπ.

6 Likes

Epic fail :joy:

Μπορεί στο snake pit να μην τους βλέπεις καλά αλλά ίσως κατέβεις κανας Rob να παίξει δίπλα σου

https://youtube.com/shorts/64mhQrjA0zY?si=DQ0Fhiicou6Hk1Uq

1 Like

Too Far Gone αντί για Screaming Suicide
Φιλλερακι αντί φιλλερακιου δηλαδή

You Must Burn γάμησε.

Ride The Lightning ξενέρωσα όταν το ξεκίνησαν, αποδείχθηκε από τις καλύτερες στιγμές λόγω τεχνολογίας στις οθόνες.

Κολοφκθουλου ύπνος.
Λαξητερνα κώμα, όχι απλά ύπνος.

Τουλάχιστον θα δούμε Unforgiven, One και Sandman ίσως και Blackened? Θα δείξει.

2 Likes

Too Far Gone από τα αγαπημένα μου στο δίσκο!
Screaming Suicide από τα καλύτερα του δίσκου!

Δεν ξέρω γιατί σου έκανα καρδούλα, ίσως γιατί θα ήθελα να τα ακούσω! Χαχαχα!

2 Likes

Και εμένα το Too Far Gone είναι από τα αγαπημένα μου. Ωραίες φωνητικές μελωδίες, ωραίο σόλο, πολύ όμορφες δισολιες…

Νομίζω μόνο ένας άνθρωπος στο φόρουμ θα είχε παράπονα από το χθεσινό σετ λιστ και έτυχε να βρίσκεται εκεί :rofl:

7 Likes

Τελικά το βρωμοτζερσει σου επηρεάζει εκτός απ’ τη μύτη και την κρίση

Too Far Gone κομματαρα

1 Like

Όποιος τους έχει δει 8-9 φορές θα έπρεπε να βαρεθεί με το χθεσινό σετλιστ

Too Far Gone φιλλερ σε οποιονδήποτε τους δίσκο

1 Like

9 Likes

Το ηξερες απο πριν πας. Ασε τα σαπια :sunglasses:

Screaming Suicide στην αρχη δε μου αρεσε, πλεον ειναι στα 2-3 αγαπημενα μου.

Ασχετο βεβαια, καθως πολλες φορες κανουμε επιλογες σε αυτην την ζωη που τελικα δεν μας βγαινουν οπως τις θελαμε ακριβως, περαν του οτι δεν ηξερα τα παντα, αυτο ειναι λαθος εκ μερους σου (ενα απο τα απειρα σχετικα με τους Metallica) :stuck_out_tongue:

Το setlist χθες θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλυτερο αν ειχα σταθει τυχερος και ειχαν επιλεξει για τη Νεα Υορκη τα Until It Sleeps και Leper Messiah, ενω πραγματικα αυτο το Whiskey In The Jar δεν μπορω πλεον να το ακουω, μου φαινεται απιστευτα τυρενιο και βαρετο. Ειχε πλακα το 1998 και για λιγα χρονια ακομα, πλεον χιλιες φορες ενα Breadfan, ενα Turn The Page, ακομα κι ενα Am I Evil? αν ειναι να παιξεις διασκευη… Τελικα σταθηκα ατυχος και ακουσα ολα τα χιλιοπαιγμενα τους τραγουδια και δυο μαλακιουλες απο το καινουριο, δεν πειραζει, συμβαινουν κι αυτα.

Τεσπα, δεν εισαι υποχρεωμενος να συμφωνησεις μαζι μου, στα δικα μου τα ματια και αυτια ειχα ηδη τις αμφιβολιες μου για το κατα ποσο εχει να μου προσφερει κατι πραγματικα αξιολογο μια συναυλια Metallica (ή δυο εν προκειμενω), και τελικα η ζυγαρια επεσε στο “δε θα ειχα χασει απολυτως τιποτα αν ειχα κατσει σπιτακι μου”.

Ξερεις, αν και στο παρον τοπικ μπορει να ειναι σοκ για αρκετους, ειναι οκ να μην συνταρασσεται ο κοσμος μας με ενα live Metallica :stuck_out_tongue: Αν δεν τους ειχα δει ποτε, πιθανοτατα να παραμιλουσα σημερα. Τεσπα, πολλα λογια = φτωχεια. Εσυ μπορεις να πας να τους δεις και 20 φορες αν θελεις, για μενα οσο δεν αλλαζουν αυτο το setlist που πλεον εχει σταθεροποιηθει με ελαχιστες αλλαγες εδω και μια δεκαετια, μου ειναι πληρως αδιαφοροι και δεν προκειται να παω να τους δω ποτε ξανα, και το ακομα καλυτερο, ειμαι οκ με αυτο. Καλα ηταν, δεν περασα ασχημα, μεχρι εκει.

ΥΓ1. Υπαρχει ενα ευρεως διαδεδομενο αστειο για την Taylor Swift και τους οπαδους της, οτι αποτελουν αιρεση ουσιαστικα. Καλο θα ηταν να μην αρχισουμε να σκεφτομαστε για τους Metallica με τον ιδιο τροπο. Ειναι μια απο τις μεγαλυτερες μπαντες ολων των εποχων, αυτο δε σημαινει οτι απαγορευεται η οποιαδηποτε αρνητικη κουβεντα για αυτους. Αντεχουν νομιζω.

ΥΓ2. Αν ειχα πληρωσει μια περιουσια, οπως ο περισσοτερος κοσμος εκει μεσα, θα εκλαιγα τα λεφτα μου. Η Ticketmaster ειναι κλεφτες και απατεωνες πρωτου βαθμου λογω του dynamic pricing, και οι Metallica ειναι δευτερου βαθμου μιας και χρησιμοποιουν την Ticketmaster, sorry not sorry.

2 Likes

Μας αρεσει αυτο το interpretation?

Η αλήθεια είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει με τα χιλιοπαιγμενα τραγούδια
Πρέπει ο μαλάκας ο κοντός να βάλει κι άλλα πιο σπάνια παιγμένα τραγούδια στο σετλιστ και στα παπάρια μας ο προγραμματισμός των φωτιστικών και των οθονών

1 Like

Τα χειροτερα setlists των Metallica ηταν στην περιοδεια By Request. Ενα αλλο θεμα που εχουν τα setlists τους ειναι οτι δυστυχως πλεον παιζουν λιγοτερο. Απο τα 18 στα 16 κομματια, η διαφορα φαινεται. Καλα, τα περι φωτισμου κλπ ειναι αστειοτητες οσο υπαρχουν μεγαλες μπαντες που αλλαζουν setlist απο βραδυ σε βραδυ (οι Metallica ειναι τετοια). Ολα φορτωμενα σε ενα ηλεκτρονικο υπολογιστικο συστημα ειναι, σιγα το δυσκολο να επιλεξεις ποιες λαμπρς θα αναψουν. Οταν ζητας $200 ανα ατομο ανα βραδυ, αυτα ειναι αυτονοητα.

Btw, οταν εν γνωση σου κανεις την επιλογη να σε κλεψουν με τις τιμες των εισιτηριων, κατα ενα μερος εισαι συμμετοχος σε αυτο που γινεται. Πειτε τους “αντε γαμηθειτε”, να δειτε για ποτε θα στρωσουν ολοι. Αλλα δεν τους λεμε :grinning:

9 Likes

Δεν διαφωνω σε τιποτα με αυτο, και δεν εχω κανενα θεμα να πω οτι ειμαι εν μερει θυμα που πηγα, απλα παλι καλα που πηγα σε (ακομα) ανθρωπινες τιμες σχετικα. Ταυτοχρονα δεν μπορω να πω κατι σε καποιον που δεν τους εχει δει ποτε και σκαει ενα $400αρι για να τους δει απο κοντα.

Ουτως ή αλλως η αισχροκερδεια σε εισιτηρια και σε συναυλιες (που πλεον εχουν γινει ειδος πολυτελειας, κι οχι κατι προσβασιμο σε ολους) ειναι μολις ενα μικρο κομματι της πιτας που λεγεται ακρατος καπιταλισμος. Η απληστια χαλαει πολυ κοσμο δυστυχως, αν και ευτυχως οχι ολους :sunglasses:

1 Like

Παντόφλα Hammett :sweat_smile:

3 Likes

Λίγο καλύτερο από το πρώτο cover που είχε κάνει,αλλά και πάλι χάνει το feeling η Tarja,η underwood και η cyrus πιο εντάξει το διασκευάζουν.

6 Likes

^ προφανως εκει που ημουν ο ηχος δεν ηταν τοσο τουμπανο οσο στο βιντεο, αλλα πραγματικα ποσο γαματο ηχουν εχουν καταφερει στα live τους τα τελευταια 15 χρονια…

1 Like
4 Likes

Είδα το set list του Montreal με Leper Messiah και Until it Sleeps κι αμέσως πήγε το μυαλό μου σε ένα μέλος του φόρουμ - ονόματα μη λέμε @QuintomScenario.

1 Like