Ασχετο βεβαια, καθως πολλες φορες κανουμε επιλογες σε αυτην την ζωη που τελικα δεν μας βγαινουν οπως τις θελαμε ακριβως, περαν του οτι δεν ηξερα τα παντα, αυτο ειναι λαθος εκ μερους σου (ενα απο τα απειρα σχετικα με τους Metallica)
Το setlist χθες θα μπορουσε να ειναι αρκετα καλυτερο αν ειχα σταθει τυχερος και ειχαν επιλεξει για τη Νεα Υορκη τα Until It Sleeps και Leper Messiah, ενω πραγματικα αυτο το Whiskey In The Jar δεν μπορω πλεον να το ακουω, μου φαινεται απιστευτα τυρενιο και βαρετο. Ειχε πλακα το 1998 και για λιγα χρονια ακομα, πλεον χιλιες φορες ενα Breadfan, ενα Turn The Page, ακομα κι ενα Am I Evil? αν ειναι να παιξεις διασκευη… Τελικα σταθηκα ατυχος και ακουσα ολα τα χιλιοπαιγμενα τους τραγουδια και δυο μαλακιουλες απο το καινουριο, δεν πειραζει, συμβαινουν κι αυτα.
Τεσπα, δεν εισαι υποχρεωμενος να συμφωνησεις μαζι μου, στα δικα μου τα ματια και αυτια ειχα ηδη τις αμφιβολιες μου για το κατα ποσο εχει να μου προσφερει κατι πραγματικα αξιολογο μια συναυλια Metallica (ή δυο εν προκειμενω), και τελικα η ζυγαρια επεσε στο “δε θα ειχα χασει απολυτως τιποτα αν ειχα κατσει σπιτακι μου”.
Ξερεις, αν και στο παρον τοπικ μπορει να ειναι σοκ για αρκετους, ειναι οκ να μην συνταρασσεται ο κοσμος μας με ενα live Metallica Αν δεν τους ειχα δει ποτε, πιθανοτατα να παραμιλουσα σημερα. Τεσπα, πολλα λογια = φτωχεια. Εσυ μπορεις να πας να τους δεις και 20 φορες αν θελεις, για μενα οσο δεν αλλαζουν αυτο το setlist που πλεον εχει σταθεροποιηθει με ελαχιστες αλλαγες εδω και μια δεκαετια, μου ειναι πληρως αδιαφοροι και δεν προκειται να παω να τους δω ποτε ξανα, και το ακομα καλυτερο, ειμαι οκ με αυτο. Καλα ηταν, δεν περασα ασχημα, μεχρι εκει.
ΥΓ1. Υπαρχει ενα ευρεως διαδεδομενο αστειο για την Taylor Swift και τους οπαδους της, οτι αποτελουν αιρεση ουσιαστικα. Καλο θα ηταν να μην αρχισουμε να σκεφτομαστε για τους Metallica με τον ιδιο τροπο. Ειναι μια απο τις μεγαλυτερες μπαντες ολων των εποχων, αυτο δε σημαινει οτι απαγορευεται η οποιαδηποτε αρνητικη κουβεντα για αυτους. Αντεχουν νομιζω.
ΥΓ2. Αν ειχα πληρωσει μια περιουσια, οπως ο περισσοτερος κοσμος εκει μεσα, θα εκλαιγα τα λεφτα μου. Η Ticketmaster ειναι κλεφτες και απατεωνες πρωτου βαθμου λογω του dynamic pricing, και οι Metallica ειναι δευτερου βαθμου μιας και χρησιμοποιουν την Ticketmaster, sorry not sorry.