Μetallica

Δυστυχώς φίλε μου ισχυει.Σέβομαι απόλυτα την κάψα που έχουμε τοσα χρόνια,δε θα έλεγα κάτι τέτοιο χωρις να είμαι 100% σίγουρος.
Υπάρχουν ακόμα ελπιδες να βρεθεί λύση,αλλά είναι λιγοστές.

Αν ισχύει αυτό μιλάμε για απίστευτη γκαντεμιά. Το Καραϊσκάκη θα ήταν ιδανικό πιστεύω, απορώ γιατί δεν μπορούν να το κλείσουν για την συναυλία.

Με το κυκλικό stage το θεωρώ ιδανική περίπτωση το Καραισκάκη και γω.
Χωρίς αυτό όμως μάλλον είναι λιγος ο κόσμος που μπορεί να χωρέσει.
Ισως εκεί να κολλάει το θεμα.
Αν δεν κάνω λάθος έχουν να γίνουν συναυλίες εκεί απ την εποχή των σερι των Scorpions.

2 Likes

Συμφωνώ με το κυκλικό stage μόνο σε στάδιο θα μπορούσε να γίνει στα μέρη μας. Το Καραϊσκάκη γενικά το θεωρώ καλή επιλογή για συναυλίες γιατί δεν είναι αχανές σαν το ΟΑΚΑ.

2 Likes

Μέχρι 20 Μαϊου το Καραισκάκη δεν είναι διαθέσιμο λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αν (λέμε τώρα) γίνει κανένα θαύμα μόνο από 20 Μαϊου και όλο τον Ιούνιο. Μετά τέλος. Τα ίδια ισχύουν και για ΟΠΑΠ Αρένα

Απ’ ότι βλέπω στο Metallica's Upcoming Tour Dates | Metallica.com ο Μαϊος είναι στριμωγμένος. 29 Μαϊου βρίσκονται Ιταλία. Ανοίγει λίγο αρχές Ιουνίου το καλεντάρι. Κενά υπάρχουν, αλλά θεωρώ ότι το πρόβλημα δεν είναι τα κενά στις ημερομηνίες. Θεωρώ δεν υπάρχει η υλικοτεχνική υποδομή σε αυτά τα στάδια.

1 Like
2 Likes

Βασικά τα στάδια αυτά είναι μικρά (αναλογικά) όποτε το εισιτήριο θα είναι ακριβότερο από το ΟΑΚΑ. Αυτό είναι ο μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας θεωρώ.

30.000 είναι οι εξέδρες μόνο. Πόσο χωράει ο αγωνιστικός χώρος; Άλλες 10.000;;; Σύνολο ένα 40άρι. Μέτριο νούμερο για τα δεδομένα των Metallica. Ίσως με δύο βραδιές να σωθεί η κατάσταση.

Γιατί, πόσοι ήταν το 2010 στη Μαλακάσα; Με big4 κιόλας…

2 Likes

Δίκιο έχεις. Νομίζω 30.

Το Big4 παιζει να ηταν και απωθητικο για αρκετους

Τώρα θα είχαν θεωρώ πολύ περισσότερο.
Εχουν να ρθουν 14χρόνια,τότε είχαν να ρθουν 3.
Επίσης οι κερκίδες φέρνουν πολύ κόσμο ο οποίος έρχεται για 3,4 τραγούδια και στους Metallica είναι αρκετός ο κόσμος αυτός.Στη Μαλακάσα δε μπορεί να γίνει αυτό…και σίγουρα υπάρχει και νέα γενιά οπαδων πλέον.

Και εγώ θεωρώ δύσκολα θα γινόταν sold out το ΟΑΚΑ, σίγουρα έχουν να έρθουν πολλά χρόνια και υπάρχει μεγάλη προσμονή αλλά και το ΟΑΚΑ είναι τεράστιο. Δυο βραδιές στο Καραϊσκάκη θα ήταν το ιδανικό, να αισθανθούμε και λίγο ευρωπαίοι :grin:

1 Like

Α θέλουμε και 2 κιόλας😂
Ναι θα ήταν όνειρο κάτι τέτοιο…
Εγω είμαι πιο ταπεινός…
Ελάτε πείτε Creeping Death να μας πάρει και να μας σηκώσει και μετά φυγετε,βολεύομαι κι έτσι😂

1 Like

:joy::joy: λέω δυο μέρες σε περίπτωση που υπήρχε μεγάλη ζήτηση και γινόταν sold out η συναυλία.

1 Like

Χρόνια πολλά στον μπάρμπα Κερκ που σήμερα κλείνει τα 61

Όσον αφορά το θέμα συναυλία, το ΟΑΚΑ είναι τόσο μεγάλο που δεν ξέρω αν θα είχε τον αναμενόμενο κόσμο 50k+ αλλά απ’ την άλλη γνωρίζοντας πόσοι θα πήγαιναν μόνο και μόνο για ένα ποστ στα σοσιαλ, του τύπου “ήμουν κι εγώ εκεί”, μάλλον θα γέμιζε και από κόσμο που δεν είχε ακούσει ούτε νότα

4 Likes

Happy anniversary στο καλύτερο άλμπουμ τους αυτή τη χιλιετία. Μιας και είχα μετακομίσει στο νησί ένα χρόνο πριν, ήταν η κυκλοφορία (και η περιοδεία) που ακολούθησα πιο κοντά από κάθε άλλη.

Μερικές φώτο από το listening party στο HMV στο Λονδίνο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 18ης Νοέμβρη 2016 :slightly_smiling_face:

18 Likes

:100:

5 Likes

Επισης χρονια πολλα στον καλυτερο δισκο τους για την προηγουμενη χιλιετια, που κλεινει τα 26 σημερα.

:tada: :tada: :tada: :tada:

Τριπλα γενεθλια σημερα μαζι με τον Κερκ

10 Likes

image

7 Likes