Ποιός Ρομπέν μωρέ, αυτός δεν μπορεί να χώσει ούτε φουσκωτή κούκλα έτσι όπως έχει καταντήσει. Τον βλέπεις να τρέχει πάνω-κάτω σαν τον χαζό χωρίς λόγο και αιτία και σχεδόν τον λυπάσαι, που κάποτε έλεγες αυτός ο παίκτης έχει μέλλον.
Τι Χούντελαρ μωρέ, ό,τι μπορεί κάνει κι αυτός. Και σεις οι υπόλοιποι είναι δυνατόν να κράζετε Ρόμπεν; Άλλα ματς βλέπουμε; Για τον εμετό τον Φαν Πέρσι ούτε λόγος που είχε σήμερα 100% επιτυχία στην καταστροφή των φάσεων;
Βασικά θα επιμείνω στον Ρόμπεν. Τι προβλέψιμος; Τις μισές φορές ντρίμπλαρε και τελείωνε μόνος του, τις άλλες μισές έκανε απίστευτες μπαλιές τρύπες. Όλα αυτά μέχρι το 65 που κουράστηκε και εξαφανίστηκε, ΣΟΡΡΥ ΚΙΟΛΑΣ. Αλλά αν είχαν τελειώσει καμιά φάση με ασίστ του ή αν είχε μπει το δοκάρι του, τότε δε θα ήταν προβλέψιμος…
Και τα λέω εν γνώση μου ότι ο Ρόμπεν παίζει ένα στα τρια ματς (αλλά αυτό το ένα μπορεί να το πάρει μόνος του) και εν γνώση μου ότι ο Φαν Πέρσι είχε 30 γκολ σε 38 εμφανίσεις εφέτο.
Κατά τ’ άλλα, μέχρι στιγμής το γιούρο ανήκει στον γίγαντα Γκιμπρεσιλασιέ. Αν ανήκε σε καμιά Πόρτο τώρα θα έπαιζε ήδη στη Ρεάλ.
Εγω χαρηκα που εχασε η Πορτογαλια για να ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ…ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ…κατα τ’ αλλα ναι η Γερμανια ψιλογιατομπουτσο επαιξε.
Γρακχε, εξτρεμ παιζει ο Ρομπεν…απο το εξτρεμ θελεις τρεξιμο, διεισδυση, ντριμπλες, σεντρες και μακρινα σουτ οταν συγκλινει προς το κεντρο…αυτο ο Ρομπεν το κανει μια χαρα…και ηταν ο ΜΟΝΟΣ Ολλανδος που επαιξε ψυχωμενα, την ωρα που Τιτικες τυπου Φαν Περσι (παρ’ οτι ειναι μεγαλος γκολτζης ο κερατας) εξυναν τον παπαρο τους και εχαναν τα αχαστα, και για το λογο αυτο το ματς ηρθε ενα ΜΙΣΗΤΟ under και πηγα κουβα.
Κακο ματς το χτεσινοβραδινο.
Δεν ειδα την Ολλανδια (και ας την υποστηριζω).
Παντως αρχη ειναι.Η δευτερη αγωνιστικη θα κρινει πολλα
παντως.
Θανατος στους Ισπανους
Ο Βιγια ειναι στην αποστολη ή ακομα τραυματιας;
Νομιζω τραυματιας ειναι ακομα.Μαλλον με Τορρες θα ξεκινησει
οχι ρε μλκες και το παιξα στοιχημα τι τορες!
Μην τρελενεσαι και εγω το επαιξα.Τσαβι και Ινιεστα θα κανουν την δουλεια
Καταρχήν ποιος σας είπε (και τον πιστέψατε) ότι ο Robben είναι μεγάλος παίκτης. Ένα υπερεκτιμημένο εξτρεμ είναι, που προφανώς πιπιλάει τους προπονητές του να τον βάζουν στην αντίθετη πλευρά από το πόδι του για να συγκλίνει και να παίρνει σουτ αντί για σέντρες - ουάου δικέ μου, δεν το έχει σκεφτεί κανένας. Φοβερά γρήγορος, ναι. Γαμάτος dribbler, ναι. Αλλά έλεος με την κοφτή αριστερή και σουτ μπεκάτσα στη γωνία της περιοχής ε;
Έκατσα λοιπόν κι εγώ να δω χτες Euro πρώτη μέρα, να υποστηρίξω ας πούμε Ολλανδία γιατί καθότι κάφρος με τις λάτιν ομάδες στην Ευρώπη δε χωνεύω κανέναν. Και τι να δεις; Τον Van Persie, με ΑΥΤΗ τη χρονιά πίσω του να χάνει τα πάντα, τον Robben…Robben και τον Sneijder να θυμάται ότι είναι δεκάρι στο δεύτερο ημίχρονο - κλάφτα χαράλαμπε.
Οι δε άλλοι δύο στο ματς των 10… Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός. POSTIGA ΒΑΣΙΚΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΑ. Αλλά θα μου πεις, εδω θα ζήσεις Podolski στην Arsenal από του χρόνου, αυτό σε πείραξε;
Οσμίζομαι φάση σαν το προπέρσινο Μουντιάλ που κάναμε αμαν να δούμε λίγη μπάλα και πήραμε τα αρχίδια μου κι ασχολιόμασταν με τις βουβουζέλες. Μόνο που τώρα δεν έχει ούτε τέτοιες, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΛΕΚΟ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ :!:
δεν ειναι στην αποστολη ο Βιγια
ειναι εκτος
επιθετικοι ειναι Τορες,Γιορεντε και Νεγρεδο
http://www.ert.gr/podosfero/item/13425-H-apostolh-ths-Ispanias-gia-to-EURO-2012
Στο ποστ του NamelessDead κρύβεται η Αλήθεια.
Για σήμερα, ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ.
Ρε πουστη μου ενω ειμαι με τα 3 λιονταρια, γιατι αυτοι ειναι το ποδοσφαιρο σε ολα
μεσα μου το ξερω οτι ειναι αναγκη να υποστηριξω τη χωρα με τα τριφυλλια και τον ΙRA
xavi,iniesta,xabi alonso,fabregas,silva,mata,pedro,bousquets…
Ποσο πιο θεουλες οι Ιρλανδοι!:lol::lol:
Ρε ειλικρινά τώρα. Πώς γίνεται να μην είναι κανείς Ιρλανδία.
Δεν γίνεται.
Για αυτό βάλε πραημόρντιαλ και ξεκίνα προθέρμανση για την τιτανομαχια :!:
Δεν προλαβαίνω, αντί να ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΨΟΥΝ μου είπανε να ξοριστώ στου διαόλου το κέρατο για να μεταβούμε στο χώρο της τιτανομαχίας. Οπότε, όψομαι.
Έχεις να φάς μπινελίκι από τον τερματοφύλακά σου… :vibrate:
Εγω να πω την αληθεια, ανεκαθεν, καθαρα ποδοσφαιρικα (και λογω γαματης φανελας :P) παντα συμπαθουσα Κροατια. :oops: