Euro 2012

Εσύ δεν πιάνεσαι, είσαι γνωστός αμπαλαέας.

The fighting irish.Εννοειτε οτι στηριζουμε Ιρλανδια ρε :slight_smile:

Nα ευχηθουμε ολοψυχα καλη επιτυχια στο κορυφαιο εθνος του πλανητη

Hint: Δεν ειναι η Κροατια

Αν και φανατικος αντι-Ιταλος και μη φιλος των μοδατων πλεον Ισπανων,εχω να πω οτι αυτη η Ιταλια ειναι πολυ πιο γρηγορη και καλοστημενη απο αλλες ‘‘Ιταλιες’’ των τελευταιων χρονων και με Pirlo διαβητη και αμυνα μαρμαροκολωνα στεκεται μια χαρα.
Αν το παιχνιδι φυγει απο την ισοπαλια που φανταζει πιθανη,πιστευω θα παει προς Ιταλια.
Μπαλοτελι ανυπαρκτος,μαλλον θελει Di Natale…

Μαλακία έκανε ο Ντελ Μποσκε. Και στην άμυνα χαφ έπρεπε να έχει. Και στο τέρμα, γιατί όχι. Τόσα πολλά καλά χαφ να πάνε χαμένα?

Μπαλοτέλι - Κασάνο πιο ψυχασθενές επιθετικό δίδυμο έβερ :heart::heart:

Σημερα δεν υποστηριζω ουτε Ιταλια, ουτε Ισπανια αλλα, ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.-

Επισης, ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΙΡΛΑΝΔΙΑΡΑ ΓΕΡΑ!!!

Γαμω τη Μπαρτσελονα μου γαμω …ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!

Τωρα, θα μου πεις αν εχεις την πιο σβελτη σε αναπτυξη ομαδα και μου παιρνεις Γιορεντε (θεος, βεβαια), Τορες και Νεγρεδο και ξεχνας το Σολδαδο, καταληγεις να παιζεις με φορ το Φαμπρεγκας. #-o

Μπαλοτελι, εισαι χαζος.

Χαλι μαυρο, παντως μεχρι τωρα σχεδον ολα τα ματς.

Συμφωνω απολυτα…

Fοrza Croatia…

Οlic,γαρ…!!!

αντε μωρε παπαρα. και μπήκα για να το γράψω.:stuck_out_tongue:
μιλάμε ο ενας χαζογελάει χωρίς λόγο και ο άλλος κλωτσάει και στραβοκοιταει οτι κινείται.

κατά τα άλλα, ναι. σαν τις μέλισσες ειναι οι παίχτες της ισπανιας.βαλε εναν Γιορέντε

Πρέζα το γιούρο μέχρι τώρα… εκτός από το ξανθό γένος (που είχε βέβαια την τσεχία απέναντι του) όλα τα υπόλοιπα ματς δεν βλέπονται…

μέγας θεούλης ο μπαλοτέλι…

τι κάνεις ρε μπαλοτελιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ποσο θεος ο μπαλοτελι χαχαχαχαχαχαχαχα… κοιμηθηκε ορθιος…

μου θύμισε ηρωικό τετ α τετ αλεξανδρή με μάντσεστερ που τον πρόλαβε στο σπριντ ο μπλαν :lol:

Αυτο.

απλά πράγματα

Έγραψε! :vibrate::vibrate::vibrate:

για ένα λεπτό έπαιξε κανονικός επιθετικός και να τα αποτελέσματα…

Eνταξει με παραδεχομαι ακομη κι εγω!!!:D:D:D:D

Δεν βλεπω να ξαναπαιζει ο Μπαλοτελι.Με το που μπηκε ο Ντιναταλε το καρφωσε το παστελι :stuck_out_tongue: edit: 1-1!!!

Ακόμη δεν σταμάτησαν οι πανηγυρισμοί το τσίμπησαν ρε