Euro 2012

χαχαχαχ

τόρες…άλλο επιθετικό θαύμα από εκεί…

Τελικα ποσο κριαρι εχει γινει αυτος ο Τορες ρε γαμωτο;;;[-X

Σεφερλής στην περιγραφή;

Απο το 30 θα εχει λήξει το ματς

Νωρις νωρις το τσιμπησαν οι Ιρλανδοι.Σαν να το επνιξε ο Γκιβεν απο οτι φανηκε!!!

Παραφράζοντας τιτάνα Φίλιππα Συρίγο, “αυτός ο Μπαλοτέλι είναι ποδοσφαιρικό σίχαμα”.

Τουλάχιστον τώρα έχουμε TRVE, KVLT, VNDERGOVND VNHOLY περιγραφή αγώνα από ΣΤΡΑΤΟ.

ΟΦΣΑΙΝΤ ΡΕ ΒΛΑΧΟ ΚΑΣΕΡΕΜΠΟΡΑ

1 χλμ οφσαιντ μιλάμε ε;

Από διαιτησία το φετινό γιούρο μέχρι στιγμής γτπ [-X

Απο αμυντικο πασα ειναι οφσαιντ;

δεν ειναι οφσαιντ ρε, ο κατσαπλιας ο αμυντικος τη γυρισε… προσπαθουν οσο μπορουν οι ιρλανδοι αλλα μπαζουν πισω

Το θεμα ειναι οτι ο σπικερ δεν ειναι τυφλος. Αλλα ασχετος!!!

Είναι οφσαιντ και στην πρωτη μπαλιά που την βγάζουν, η φάση έπρεπε να σταματήσει εκεί. Μετά εγώ είδα να βγαίνει κανονικά η μπαλιά από παίκτη Κροατίας :-k

Και εγω αυτο αναρωτιεμαι.Απο στραβοκλωτσια του Ιρλανδου του στρωθηκε η μπαλα.

Καθαρα πασα του αμυντικου ειναι ρε.

ειπαμε φετος να γλυτωσουμε απο βερνικους,θεοφιλοπουλους και πουρουπουπουδες και εχουμε πεσει σε χειροτερους… ουτε τα βασικα…

καλα θα ξεχασουμε την μπαλα που ξερουμε ρε,ποιο οφσαιντ?
ο αλλος ο μαλακας λεει “δεν εχει σημασια που τη γυριζει αμυντικος”,αρε Σεφτελη θεε…

Στην δεύτερη μπαλιά δεν είδα καθαρά και μετά έφυγα από τα νεύρα μου. Αλλά στην αρχική μπαλιά που την βγάζουν οι αμυντικοί είναι οφσαιντ 2 Κροάτες και δεν δίνει τίποτα.

Δεν ηταν κοντρα ρε παιδια?Δεν εχω πολυ καθαρο λινκ,και κοιτουσα τη θεση του Γελαβιτς στο ρηπλεη,αρα δεν πηρα χαμπαρι κατι αλλο