ρε παιδια σουτ ειναι στην αρχη δεν ειναι μπαλια
Πριν πάει η μπάλα στο μπάχαλο και τη στραβοκλωτσιά του Ιρλανδού υπήρχε οφσάιντ αν δεν κάνω λάθος
Ο Σεφτελης ειναι δημοσιος υπαλληλος ; :lol:
Και σουτ να είναι πάλι το δινεις το οφσαιντ. Ο σκορερ ήταν ακάλυπτος από την αρχη και παρέμεινε μπροστά αφού η φάση δεν σταμάτησε.
Λολ ρε μαλακες στο λινκ που το βλεπω κανουν αναλυση,περα του οτι λενε οτι ειναι οφσαιντ επειδη στο σουτ που γινεται ο Γελαβιτς ειναι εκτος θεσης,στο ρηπλεη φαινεται οτι οταν παει να απομακρυνει την μπαλα ο αμυντικος,του βαζει το ποδι ο Κροατης και τον βρισκει,και παραπαταει και γι αυτο κανει τσαρουχια.
Είναι offside από την αρχή της φάσης, και η μπάλα κοντράρει, δε γυριζει από αμυντικο. Πεντακάθαρο
στο BBC παντως λενε οτι δεν ειναι οφσαιντ
αφου ρε σεις απο το σουτ και μετα υπαρχουν 3 επαφες με την μπαλα
τεσπα,χεστηκαμε κιολας
χαχαχ γελαω με το 3ο γκολ και τον καημενο τον Γκιβεν
Ε ρε πούστη μου, τον ήπιαμε.
Αλλά καλά να πάθουμε, που έχουμε ακόμα στο τέρμα τον ηλικιωμένο τον Γκίβεν.
ενταξει μωρε δε φταει στο 3ο,γκαντεμια ειναι
Kροατες,καντε μου μια χαρη σας παρακαλω:Σκιστε ετσι Ισπανια κι Ιταλια…
Ευχαριστω…
Μόνο Σεφτελής ρε…
Η Κροατια εχει μερικους πολυ καλους παιχτες και μπορει με λιγη προσοχη
να κανει καμια ζημια σε Ιταλια-Ισπανια.
Βγαινουν ευκολα μπροστα και εχουν και αρκετους και καλους πασερ,οποτε φασεις
δημιουργουν.
Οι Ιρλανδοι απο την αλλη μονο παθος και θεληση δειξανε.
ο ολυμπιακός απειλεί εμμέσως οτι θα αποσύρει τους παίχτες του απο την εθνικη αν δεν εχει αλλάξει το ιατρικό τιμ εως αύριο.
συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους ολυμπιακαρα
Και πολύ καλά θα κάνει, ανεπίτρεπτο να μην καταλάβουν ότι πρόκειται για σοβαρή ζημιά και να τον αφήσουν να παίξει άλλα 17 λεπτά.
ετσι. να αλλάξουν εως αύριο. εγω λέω εως πριν μια εβδομάδα
επίσης τι κλαίγεστε. εδω πήρατε ολόκληρο μανωλα.
Δεν ήξερα ότι κάθε Έλληνας έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται και να μηνύει γιατρούς για λάθος διαγνώσεις, αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί.
Ξεφεύγεις κρίμσον, καταλαβαίνω το αντιολυμπιακό σου μένος επειδή θεωρείς τον Μαρινάκη υπεύθυνο για την πτώση της ΑΕΛ αλλά εδώ μιλάμε για ιατρική αμέλεια που έρχεται να προστεθεί σε εκείνη του Τοροσίδη.
Ο Ολυμπιακός έχει όλα τα δίκια του κόσμου να διαμαρτύρεται.
Εγώ απλά να σου υπενθυμίσω οτι[B] οι γιατροί του ολυμπιακού[/B] άφησαν τον Μελμπεργκ να παίξει για κανένα τέταρτο με διασειση στο ματς με τη ρουμπιν.
Και το παλικάρι δεν ήξερε που βρισκόταν.