Euro 2012

κανεις λάθος. πάρα το αντιολυμπιακο μου μενος που λες μια χαρά είπα πέρυσι οτι ειδα μπαλαρα σε κάποιο συγκεκριμένο αγώνα(ες) του ολυμπιακου που δεν περίμενα (και παρεξηγήθηκα κιόλας απο τους συνδεσμιτες της παναθας) και μια χαρά χάρηκα για το ευρωπαϊκού στο μπάσκετ(στα όρια του ελληνα φιλάθλου).
η γνώμη μου([B]πες το και παράνοια[/B]) είναι οτι ο μαρινακης έχει μπλέξει με το σύστημα. αλλά πολύ γρήγορα.και ειδικά σε εποχές που δεν νομίζω να το χρειάζεται. αλλά για να υπάρχει ενα πρέπει να ειναι και με κάποιον. δεν σταματάνε ετσι οι δουλείες

είπα εγω οτι εχει δικιο ή άδικο!!! αλλά το να λένε να αλλάξει το ιατρικό τιμ εως αύριο αλλιώς θα… σημαίνει οτι φυσικά δεν περιμένεις να αλλάξει το ιατρικό απλά πρεσάρεις τον πιλαβιο για δικά σου θέματα. πιστεύεις εσυ οτι το ζήτημα είναι αν θα αλλάξει εως αύριο το ιατρικό τιμ? αν είναι δυνατόν

Και τον Κάρολ με θλάση στη ρεβάνς, απαράδεκτα πράγματα. [-X

Και εντελώς συγκρίσιμα.

@ Crimson:

Το να ζητάς να “αλλάξει μέχρι αύριο” δεν είναι κυριολεκτικό, ούτε πρόκειται να αποσύρει κάποιον διεθνή ο Ολυμπιακός αν δεν γίνει. Απλώς δείχνει ότι ζητάς κάτι με επιτακτική ανάγκη.

Για μένα η ίδια η ΕΠΟ θα έπρεπε να το ζητάει, γιατί εκτός από τον Ολυμπιακό, χάνει τον παίκτη και η εθνική για ένα σωρό ματς στα προκριματικά του Μουντιάλ.

ε μα αυτό ειναι.! αν δεν το ζητάς κυριολεκτικά, περίμενε 5-6 μέρες να τελειώσουν οι υποχρεώσεις της εθνικής και καντο θέμα. πες οι γιατροί δεν είναι του επιπέδου μιας εθνικής ομάδας.
δεν το κανει για να ειναι προσεκτικοί στα επόμενα 2 ματς. μετά απο αυτό που εγινε φυσικά και θα είναι. δεν χρειάζεται παρέμβαση του ολυμπιακου.

κανείς δεν ξέρει αν είναι ενοχλημένοι και στην επο. αλλά δύσκολο να δείξουν ενόχληση τώρα. πόσο μάλλον να κάνουν κάποια κίνηση . λογικά μετά το ευρο θα φαγωθούν οι γιατροί (εδω θα φάνε τον βασαρα γιατί ειπε πως ο διαιτητής στο πρώτο ματς πήγε καλά!!!)

τέλος πάντων. ας φιληθούμε και ειρήνη.

:lol:

Γιατί το πισωκολλητό πού το πάτε;
Η φάτσα του αναπληρωματικού είναι σαν του αρχηγού της οικογένειας (συζύγου, πατέρα κτλ.) που μπαίνει μέσα στο σπίτι, βλέπει την “παρτούζα” και είναι σε φάση “λίγες ώρες έλειψα και μου το κάνατε Σόδομα και Γόμορα εδώ μέσα”.

@Κριμσον

Βασικα παρ’ολη τη συμπαθεια που σου χω,εχεις καταντησει αηδια,σορυ κιολας .

Και δν το λεω για το περιστατικο με τον Αβρααμ.Παροτι το ιατρικο επιτελειο ειναι για μηνυση (20 λεπτα με κομμενο χιαστο,ειχε γινει το ιδιο με τον Τοροσιδη !!),θεωρω λαθος τη χρονικη στιγμη και τον τροπο αντιδρασης (οπως παντα δλδ) .

στην επόμενη συμπάθεια βλέπω να μου βάζετε κάτι στον κώλο. :lol:

[B]καλά ειναι δικό μου λάθος ο χρόνος τοποθέτησης την ώρα που έγινε κατι και οχι του ολυμπιακού ανάμεσα στα ματς,??![/B]

εγω εξήγησα πως το λεω και που είναι το φάουλ του ολυμπιακού. δεν το δέχεστε, εχω άδικο, πάμε παρακάτω.

*πάντως ξέχωρα απο το συγκεκριμένο γεγονός, τα παίρνετε για οτι και να πουν για τον ολυμπιακό. cool. κάπου θα έχει κάνει κάποιο λάθος και ο ολυμπιακός(και οι προεδραρες του). μην τρελαίνεστε

Άπειρα λάθη έχει και ο Ολυμπιακός και οι προεδράρες του, αλλά ειδικά εδώ έχει δίκιο.

τι να πω. ισως εχω λάθος.αν και συνεχίζω να πιστεύω οτι αυτή τη στιγμή δεν ειχε νόημα η παρέμβαση του ολυμπιακού. πριν ή μετά κατι γινεται

Aυτο οσον αφορα εμενα και τα γραφομενα μου ξερεις πως δν ισχυει, οποτε παμε παρακατω …

Εν τω μεταξυ και για να μν ειμαστε οφτοπικ,την πιο αρνητικη εντυπωση απ ολους τους αγωνες μεχρις στιγμης μου τν εχει κανει η Ισπανια…Ειναι δυνατον ολοκληρη πρωταθλητρια κοσμου και Ευρωπης να ξεκιναει χωρις σεντερ φορ ?

http://www.contra.gr/Soccer/Europe/Euro/greece/alhtheia-kai-psemmata-sto-thema-toy-a-papadopoyloy.1811889.html

Mε το που θα τολμησει ενας ανθρωπος να καταφερθει εναντιον του Ολυμπιακου,θα πεσει αυτοματα ολη η γαυροφατρια να τον φαει…
Σωπα ρε,σοβαρα???
Απαγορευεται να εχουμε αποψη ενεντια στoν ΟΣΦΠ
Μια χαρα τα λεει ο Crimson.Δεν ειχε καμμια δουλεια ο Μαρινακης να επεμβει κατα την αποψη μου…
αλλα ενταξει ειπαμε [B]γαυ-ro[/B]cking.gr!!!

καλα εγω δεν το ειπα για να μαλωσουμε παντως.ηρεμια

εδώ κατι που δεν ήξερα και ψιλοαλλαζει την κατάσταση

Αν κάτι έχει σπάσει, έχει σπάσει. Δεν γίνεται στη συνέχεια να σπάσει ακόμη περισσότερο, είναι ήδη σπασμένο. Αρα δεν υπάρχει πιθανότητα μεγαλύτερης βλάβης. Τη βλάβη την έχει ήδη υποστεί ο παίκτης".

οπότε δεν υπάρχει επιβάρυνση απο την περισσότερη συμμετοχή του. εκτός αν δεν κατάλαβα καλά

Η δήλωση είναι του …?

Ναι αγορινα μου δωσε.
Ποιος τον χεζει τον Ολυμπιακο.Αυριο να αφησουμε χολεβα,τοροσιδη και οποιον αλλον γουσταρεις να παιζει τραυματιας για να φαει κανα 7μηνο εξω.

στο λινκ που έβαλε ο Roland_Grapow δεν λέει ποιος το ειπε. γιατρός της σουπερ λιγκ λεει.
πάρτε τηλέφωνα τους γιατρούς να δούμε ποιος εχει δίκιο :stuck_out_tongue:

Δεν ειμαι γιατρος αλλα στους περισσοτερους τραυματισμους οταν συνεχιζεις να πιεζεις τον εαυτο σου το κανεις 99% χειροτερο.Αν ισχυει αυτη η δηλωση τοτε τι να πω…:stuck_out_tongue:

Ναι. εκτος αν εχεις κόψει κατι. αν εχεις κόψει δεν νομίζω να γινεται κάτι άλλο. βέβαια δεν εχω καμία σχέση με τα ιατρικα οπότε δεν το δένω και κόμπο