lol, άκυρο ναι
Με δική μας νίκη περνάμε
αν μετρανε τα μεταξυ, με νικη περναμε σιγουρα. αν οχι τοτε περναμε ΜΟΝΟ αν ερθει χι το αλλο ματς. γενικοτερα δεν περναμε δηλαδη. σιγα μη νικησουμε τη ρωσσια. ειδικα τωρα που δεν εχει εξασφαλισει την προκριση. η μονη μας ελπιδα ειναι οτι πολλες φορες ομαδες την εχουν πατησει οταν πηγαινουν για 2 αποτελεσματα (οπως θα πηγαινει η ρωσσια).
Μα δεν κατέκρινε κανένας το στυλ παιχνιδιού αλλά την απόδοση με βάση αυτό το στυλ παιχνδιού.
Για να ακριβολογούμε, αν παίξαμε σήμερα ένα στυλ παιχνδιού, αυτό είναι το στυλ “μη-παιχνίδι”.
Πολύ δύσκολο
Περναμε με δικη μας νικη,ανεξαρτητου αποτελεσματος στον αλλο αγωνα.
To έκανα edit για να μην μπερδευτεί κανείς άλλος
Είχα βάλει και τη βαθμολογία από πάνω τρομάρα μου:?
Σωστος για το θεμα της προκρισης αλλα το θεμα ειναι ρε παιδια αντε και νικαμε ειμαστε ικανοι να νικησουμε μετα την Γερμανια γιατι στην επομενη φαση παιζει ο 2ος του 1ου ομιλου με τον 1ο του 2ου αρα …
Καλά… πάω να παίξω τη Ρωσία στο επόμενο ματς. Τι απόδοση να έχει; :-k
Πφφφφφ θα γινει και πολιτικο το παιχνιδι μετα…
ενω τωρα δεν ειναι καθολου.
Οτι το προβλημα της Ελλαδας ειναι οτι δεν μπορει να διεκδικησει με αξιωσεις τον τιτλο.
Σκεψου τιτλους ειδησεων πριν και μετα απο ενα τετοιο υποτιθεμενο παιχνιδι και οχι μονο στα εγχωρια μεσα…
Ναι.Γενικα η πολιτικη-οικονομικη μας κατασταση δεν εχει αφησει ανεπηρεαστη την διοργανωση.
Που να βγει και ο Συριζα 1ος ή 4ο κομμα η Χ.Α.
Ένα απο τα δύο θα γίνει πάντως
κι εγώ τα ίδια θα πω, έλεος με τη διαιτησία ρε πούστη μου. όπως είπε και ο κριμσον, δε μας θέλουν στο euro :lol:
κατά τ’ άλλα, ο κατσουράνης ακόμα πρέπει να γεμίζει…
Η γιόμα δεν πρέπει να κάνει εντύπωση, είναι ίδιον του Έλληνα παίκτη όταν χάνει.
Αυτό που είναι τραγικό είναι ο τρόπος που (δεν) μπαίνουμε στα παιχνίδια.
Το να κατορθώνεις να χάνεις 2-0 στο 6’ απαιτεί πολλά κιλά μαλακισμένης νοοτροπίας.
Σε μια καφετέρια της περιοχής είχαν γράψει ως ανακοίνωση-κράχτη:
“ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ Ε[B][SIZE=“3”]Υ[/SIZE][/B]RO”
θα ρίχνουν ευρο στον αγωνιστικό χώρο και όποια ομάδα βρει τα περισσότερα κερδίζει??
εχει δικιο ο chrisp. μονο σε ελληνική ομάδα το βλέπεις αυτό. μπαίνει μέσα, χάνει με συνοπτικές διαδικασίες το ματς και μετά παλεύει να κάνει το ακατόρθωτο.και εχεις και μια αλλοιωμένη εικόνα για την ομάδα. προσπάθησε μετα λεει. ε φυσικό είναι. αν κερδίζει ο άλλος απο το 6 με 2-0 αποσύρει παίχτες απο την επιθετική προσπάθεια και αλλάζει τρόπο παιγνιδιού.
με το ζορι να γινει κάτι να ειναι συγκεντρωμένου και να προσπαθήσουν εστω για το ελάχιστο. μια άδικη αποβολή, γκολ πιο γρήγορα απο τον φλας, ένταση με αντίπαλο. αν δεν υπάρξουν αυτά, δεν ξυπνάμε.
πάντως καθε φορά που χάνει ο τοροσιδης την μπάλα, πάντα μπαίνει γκολ. και σε ευρωπαϊκά του ολυμπιακού και σε εθνική(αυτός δεν την έχασε στο πρώτο?)
Παρεμπιτόντως, ως άλλο ίδιον ελληνικής ομάδας, να πούμε πως όταν η ομάδα χάνει, ΒΓΑΖΟΥΜΕ μεσοεπιθετικούς (=δημιουργικούς, νομίζω;) παίκτες και βάζουμε ΚΙ ΑΛΛΑ σεντερ φορ “για να γεμίσει η περιοχή”. Το ποιος θα τους δώσει τη μπάλα εκεί μέσα δε μας αφορά - “αυτά είναι για τις αδερφές”.
Επαναλαμβάνω, κάποιος να απαγορέψει σε αυτή την καταραμένη χώρα να κλωτσάμε τόπι επαγγελματικά