Euro 2012

Δεν αφήνουμε τους δικούς μας λέω εγώ, να ασχοληθούμε και λίγο με μπάλα?

Στις 7 πχ, η Δανία λογικά θα αμυνθεί για να πάρει τον έναν βαθμό που πιθανόν να της είναι αρκετός, που σημαίνει ότι η Πορτογαλία θα πρέπει να επιτεθεί που σημαίνει ότι αν και σήμερα ο κριστιανάκος μείνει άφαντος θα πέσει πολύ γέλιο περί καλύτερου ποδοσφαιριστή.

πιστευω οτι θα γινει καλο παιχνιδι και θα δουμε φασεις και απο την Δανια.
με Μπεντνερ μπροστα θα παιξουν με σεντρες.
αλλα πιστευω οτι η Πορτογαλια θα παρει το παιχνιδι αν παιξει καλα

νομιζω οτι το under ειναι λιγο στανταρακι σε αυτο το παιχνιδι. Επισης νομιζω οτι η πορτογαλια μπορει να το παρει το ματς αμα παικσει λιγο σοβαρα. Επισης, μετα απο αυτο που εγινε με την Ολλανδια δε νομιζω να υποτιμησουν -πολυ- οι πορτογαλοι τους δανους. Ελπιζω παντως για το Χ, που θα δωσει αρκετες ελπιδες στην Ολλανδια.

Αυτό ακριβώς είπα κι εγώ εξαρχής. Η προφανής (για μένα) αλλαγή θα ήταν να μπει ο Φετφατζίδης, να παίξει στα πλάγια ώστε να ανοίξει την άμυνα των Τσέχων και επειδή είναι και καλός στο 1 με 1 να δημιουργήσει καταστάσεις. Και προφανώς στη θέση του Σαμαρά. Αν όχι ο Φετφατζίδης, τότε θα έπρεπε να μπει ο Νίνης προκειμένου να βγει καμμιά σέντρα της προκοπής. Σε αυτήν την περίπτωση κρατάς το Σαμαρά και τον βάζεις δέυτερο επιθετικό πίσω από τον Γκέκα, και βάζεις το Νίνη στο πλάι.

Το ίδιο σκεφτήκαμε αλλά είναι γνωστό ότι τον Σάντος τον πιάνει τρικυμία όταν το παιχνίδι απαιτεί η ομάδα του να δημιουργήσει καταστάσεις για γκολ.

By the way, άφαντος χτες ο Φορτούνης (και κυρίως άφαντος από την άμυνα αφού ο Γκεμπρε Σελασιέ κάνει μια εντελώς ανενόχλητη κούρσα στο 2ο γκολ).

http://www.scoreline.com.cy/article/25393/Euro-2012-Σο�…ηδία-Σάλος-με-τη-γ�…μνή-τιμωρία/ :lol::lol::lol:

Κράξιμο σε Χολεμπας από τον θεούλη Ρομπι Σαβατζ

http://www.sport-fm.gr/article/559222

Σημερα δυστυχως, αν και δεν το θελω καθολου,βλεπω να αποχαιρετα το Euro η Ολλανδια!

εγω παλι οπως ειδα την Γερμανια με την Πορτογαλια δινω πολλες ελπιδες στους συμπαθητικους Ολλανδους.

Συμφωνω απολυτα.Οι Γερμανοι ηταν τραγικοι με τους Πορτογαλους σε αντιθεση με τους Ολλανδους που δεν ηταν κακοι και εχασαν ενα καραβι ευκαιριες με τους Δανους.Και εγω Ολλανδια βλεπω σημερα.

Πάνω που έγραφα το:
"Με Πόστιγκα κανείς δεν γάμησε"
το έβαλε ρε λίγο πριν πατήσω submit reply

το σιγουρο ειναι οτι θα δουμε ενα καλο ματσακι λογικα γιατι οι ολλανδοι θα πρεπει οπωςδηποτε να πανε για τη νικη. εχουν και μια σχετικη εχθρα οι 2 ομαδες οποτε λογικα θα δουμε ενα απο τα καλυτερα ματς ως τωρα [SPOILER]φτου φτου μη το γκαντεμιασω κ δουμε κοτοσουπα [/SPOILER]

Βαζουν γκολ οι Ποστιγκα και Μπεντνερ, τι αλλο θα δουμε πια…

Παμε μωρη Ολλανδιαρα αποψε, θα ξενερωσω ασχημα αν φυγουν απο τωρα.

πραγματικά η ζωή ξεπερνάει ώρες ώρες την τέχνη κατά πολύ!
βλέποντας τη διαφήμιση που έχει κάνει η πειραιώς ως χορηγός, την ώρα που ο αφηγητής λέει “δείχνει σκληρός” δείχνει τον σαμαρά με bad ass ύφος :lol::lol::lol:

Ελα μωρη Δανια γαμα τις τιτικες τους Πορτογαλους!!! Πουστη Κριστιανο αντε και γαμησου!!!

γεια σου ρε ροναλτο.

ροναλντο :lol2:

γκοοοοοολ

παλι κλαμα ο τιτικας

:bye::bye:

Γαμω τα παιχνιδια 3-2 ο Βαρελα!!!