Πιο εύκολα πάω μόνος μου τελικό, παρά η Αγγλία.
εγω παντως με κατι προβλεψεις που εκανα για πλακα εβγαλα τελικο γερμανια-κροατια:lol:
χαχαχα, δεν ξερω για καποιο λογο πιστευω οτι ισως και να παει καλυτερα φετος. τη γερμανια την εχω φαβορι για φετος, σημερα το απεδειξε. για να δουμε το επομενος ματς αγγλιας, ισπανιας, κτλ κ βλεπουμε.
τρελη μαχη για τη δευτερη θεση, τραγικοι οι ολλανδοι ουτε να πιεσουν για το χ δεν μπορουσαν…χωρις παθος και μυαλο… εχουν ακομα λιγες ελπιδες αν σκεφτουμε οτι οι γερμανοι θα κατεβασουν δυνατη εντεκαδα γιατι αν χασουν περνανε 2οι… μια νικη με 2 γκολ διαφορα μπορουν να την κυνηγησουν…
Σιγα μην δεν φαει γκολ η Ολλανδια απο την Πορτογαλια.
Τραγικοι απλως.Εχεις 2 απο τους καλυτερους επιθετικους
σε επιδοσεις στην Ευρωπη,χαφαρες και παρουσιαζεις αυτο το
χτικιο.
Παντως αν δεν ολοκληρωθουν τα γκρουπ,δεν μπορουμε να ειμαστε
σιγουροι.
Δεν περιμενα ποτε να δω ετσι αυτη την Ολλανδια φετος.Ομαδα με ολες τις αρετες και παρουσιαζεται τραγικα μετρια.Η Πορτογαλια απο την αλλη κερδισε μεν αλλα δεν βλεπω να εχει διαρκεια.Ο Ροναλντο απλα δεν το εχει με την εθνικη οπως αρκετοι ακομα παικτες.Κακως ειναι αρχηγος και φαινεται πως δεν μπορει να βοηθησει οσο περιμεναμε.Τα 2 τετ-α-τετ που εχασε ηταν για τον Ροναλντο της Ρεαλ προπονησουλα.
Απο την αλλη αυτος ο Γκομεζ ειναι ο πουστης εκτελεστης.Τελειωσε.Το γυρισμα που εκανε στο πρωτο γκολ ειναι μεγαλης κλασης οπως και το δευτερο γκολ του.
Συμφωνεί κι άλλος ότι βλέπουμε την καλύτερη διεθνή διοργάνωση εδώ και πολλά χρόνια; Προς τα πίσω έχει βουβουζέλες, μονοδιάστατη Ισπανία, νερόβραστους Ιταλούς, το δικό μας το κατά λάθος, μουντιαλ με mvp τον Καν και τους Κορεάτες απ’τα ψέματα στην 4αδα. Οι διοργανώσεις του 1998/2000 είναι οι τελευταίες που θυμάμαι να γουστάρω κι ίσως το’κανα λόγω ηλικίας τότε, το φετεινό όμως μου αρέσει με επιχειρήματα:
Καμία ομάδα δεν ξεχωρίζει με διαφορά, όχι όμως λόγω χαμηλού επιπέδου όπως το 2004 αλλά το αντίθετο, ελάχιστα βαρετά ματς (ποιο? - τα δικά μας ίσως, άντε και το Γαλλία-Αγγλία) συν του ότι τα ματς βρωμάνε ποδοσφαιρίλα (κάτι που σε Κορέες και Σάουθ Άφρικες, αλλά και σε Ελβετία/Αυστρία δεν το’βρισκες) και είναι νοτισμένα με μπύρα και αγνό εθνικιστικό ξυλίκι έξω από τα γήπεδα. Μακάρι να πάει έτσι και στη συνέχεια.
Eγω δεν εχω ‘νιωσει’ Γιουρο ακομα.
Η σημερινη ημερα ηταν μια ωραια μερα παντως.
Και τα δυο ματς ειχαν ενδιαφερον.
Διαφωνω παντως για τις προηγουμενες διοργανωσεις.
2004/6/8 μου ειχαν αρεσει παρα πολυ.
Είναι νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι συνολικό για την διοργάνωση, μιάμιση αγωνιστική έχει παιχτεί.
Προσωπικά έχω βαρεθεί οικτρά στα Γαλλία-Αγγλία, Πορτογαλία-Γερμανία και στο μισό Γερμανία-Ολλανδία, παιχνίδια στα οποία περίμενα κάτι παραπάνω.
Το 2008 ήταν φοβερή διοργάνωση, υπήρχε η Ισπανία με τη ρετσινιά του λούζερ που όμως έβλεπες μια πρωτόγνωρη πίστη στους παίκτες της, υπήρχε η Ολλανδία που διέλυσε τους πάντες στους ομίλους και τελικά έχασε από τη Ρωσία του τότε υπέροχου Αρσάβιν, η Τουρκία να κάνει απίθανες ανατροπές με Τσεχία, Κροατία και παραλίγο και με Γερμανία.
Και το 2006 το Μουντιαλ μια χαρα ωραιο ηταν και το
Γιουρο του 2004.Μια χαρα ματσαρες ειχαν γινει.
Αγγλια - Πορτογαλια για παραδειγμα.
Ελπίζω να είσαι υπό την επήρρεια και να μην τα πιστεύεις.
Καλά με το 2008 είμαι αρνητικά προκατειλημμένος λόγω Ισπανίας και μου’χει μείνει κι ο εκνευρισμός με τη φούσκα της Ολλανδίας, μα το 2004 η Πορτογαλία πήγε στον αυτόματο στον τελικό και η Τσεχία που πήγε να κάνει κάτι αποδείχτηκε λίγη, εκπλήσσομαι που σου άφησε τέτοια εντύπωση. Τα λέμε κι όταν τελειώσει το τουρνουά, αλλά για την ώρα και τεσσαροτρίαρες έχει και πάθος/αγωνία κάμποσο/η, η Ισπανία δεν ξεχωρίζει απ’τα υπόλοιπα στάχυα, συνολικά πολύ καλοί οιωνοί για ό,τι έπεται.
@Nameless: Κοίτα, έχει γούστο να βλέπεις Πολωνούς και Ρώσους να πλακώνονται, άλλη ένταση έχει μετά το παιχνίδι, συναντά ο Έλληνας το Γκανέζο κι απ’την αμηχανία ξεχνάνε πως είναι αντίπαλοι
η χειροτερη διοργανωση για μενα ηταν το μουντιαλ της γερμανιας(06).απιστευτα βαρετο,το μονο που θυμαμαι ειναι ο αποκλεισμος της βραζιλιας και η κουτουλια του ζινταν.
μ αρεσε αρκετα το τελευταιο μουντιαλ(αν και δε μ αρεσε σαν διοργανωση,αδεια γηπεδα,εκεινες οι μαλακισμενες οι βουβουζελες).δηλ ειχε μια ουρουγουαη που πεταγε φωτιες,μια γκανα απο το πουθενα,τη γερμανια να παιζει μπαλαρα και να πεταει τεσσαρες,τις χιλη και παραγουαη να παιζουν ξυλο,τις εκπληξεις(ιταλια).
γιουρο 08 γενικα καλο,και γιουρο 2004 ακομα καλυτερο κυριως λογω της τρελης πορειας της ελλαδας:roll:
το αγαπημενο μου ειναι βεβαια του 2000 και το korea/japan 2002 μιλαμε δεν εχανα ουτε αγωνα.
το φετινο εχω δει λιγα ματς,ετσι και ετσι ομως.περιμενω καλυτερα.αν και παλι εχουμε ομαδς απο το πουθενα.δανια πχ.
οκ παραλληρημα τελος~!
ρε ορκιζομαι, σημερα ειδα το ρομπεν να πηγαινει απο δεκσια, να συγκλινει προς ακσονα κ να σουταρει με το αριστερο!!! το πσαγμενα πραματα ειναι αυτα!!!
πειτε οχι στα ναρκωτικά.
γιατι ρε? καλομελετα και θα δεις. χαχαχα :lol: ο πλατινι ειναι μεγαλος καραγκιοζης.
Περιμενω ωραιο ματς στις 7.
Νομίζω ότι τελικά αγαπώ Κροατία με τίμιο 4-4-2.
Την ίδια στιγμή εκτιμώ βέβαια Κριστιάν Μάτζιο, Μαρκίζιο (έλα στο Μάντσεστερ ΤΩΡΑ) και Ντε Ρόσι (και εσύ), αλλά το 3-5-2 ήταν ανέκαθεν για αδερφές.
Olic, και Petric είναι τραυματίες;