Euro 2012

kthx.

επρεπε να ειχε ανοιξει ηδη το σκορ στο Ιταλια-Κροατια

Καλυτερη η Ιταλια,αλλα δεν με πειθει ιδιατερως.
Επισης ας μου εξηγησει καποιος γιατι ξαναπαιζει βασικος ο Α-Μπαλοτελλι???
Παντως το παιχνιδι το βλεπω να ληγει ισοπαλια .

Ωραιο ματσακι μεχρι στιγμης,αλλα και παλι εκνευριστικος ο Γουεμπ !

όχι και άμπαλος ο τέλης…

ο τελης αμα δεν ηταν καθυστερημενος θα ειχε γινει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ παικτης. Τεχνικη + Υπσος + Δυναμη + Ταχυτητα (για το υπσς του)

Ημίθεος ΣΛΑΒΕΝ, χάνει 1-0 και έβγαλε επιθετικό χαφ για να βάλει είλωτα εξάρι.

Μήπως έπρεπε να 'χεις πάρει Petric και Klasnic - λεω εγώ τώρα;

εντιτ: ισοφάρισαν και δεν μπορώ να τον κράξω άλλο.

μπαη δε γουέη, ποιος καμάρωσε Σεφτελή στο α’ ημίχρονο, με “Darijo Srna, ο οποίος ΣΡΝΑ ΠΥΚΝΑ προωθείται από τα δεξιά”;

η ετσι θα μεινει η θα βαλει κι αλλο η Κροατια
επεσαν οι Ιταλοι

γιατι νομιζω οτι εκει που ο θεουλης ντι ναταλε εφευγε τετ α τετ στο 80φευγα δεν ηταν ΠΟΤΕ οφφσαηντ???

Γενικα τα μισα οφσαιντ που εδωσε δεν ηταν. Χαρακτηριστικοτερη η φαση με τον Ματζιο που ειχε και εναν διπλα του αλλα σουταρε τελικα χαλια.

Τον Petric επρεπε να τον παρει. Ξερει περισσοτερη μπαλα απο Εντουαρντο, Καλινιτς, Γελαβιτς παροτι ο τελευταιος εκανε καλη χρονια

η περιγραφή δεν πέτυχε μισή φάση σήμερα

Σταθερη ποδοσφαιρικη αξια παντως αυτοι οι φουστηδες οι Κροατες. :!:

Ωραια ομαδα η Κροατια γενικοτερα.
Μαντζουκιτς πολυ καλος και στα δυο ματς που τον εχω δει.

Συγχαρητηρια στον speaker που μας ενημερωσε οτι ο Shay Given χαστουκισε τη μπαλα!!!
Ωχ Παναγια μου τι ακουμεεεε…???
Κατα τ’αλλα καταιγιστικη η Ισπανια,αλλα απο την αρχη του παιχνιδιου τρωγομαι και λεω οτι θα ληξει και αυτο ισοπαλια.

παρτυ η ισπανια…

Δεν το περίμενες;
Eγώ από το πρωί έλεγα σε κόσμο πως με μία στοιχειωδώς αξιοπρεπή απόδοση το over της Ισπανίας απόψε έπρεπε να παιχτεί.

Ισπανια-Κροατια θα κριθουν ολα.
Η Κροατια θα πουλησει πολυ ακριβα το τομαρι της παντως και μεταξυ μας πολυ θελω να περασει η μορφαρα,ο Slaven!

Με δεδομένο ότι η Ιταλία θα νικήσει την Ιρλανδία, αν δεν κάνω λάθος με οποιοδήποτε σκορ περνάει (η Ιταλία) αν κερδίσει και η Ισπανία. Ανεξάρτητα προσωπικής προτίμησης ([U]αυτό δηλαδή[/U]), νομίζω πως είναι και ποδοσφαιρικά δίκαιο και αυτό φάνηκε σήμερα.

Με ισοπαλία 2-2 στο Ισπανία-Κροατία προκρίνονται και οι δύο ότι κι αν κάνουν οι Ιταλοί την ίδια ώρα!Ο Μισέλ όμως δεν επιτρέπει τέτοια σκηνικά…οπότε θα φέρουν 3-3! :lol:

Εγώ πάντως με βάση τη χτεσινή εικόνα της Ιταλίας (παίζουμε καλά, βάζουμε ένα γκολ και μετά όλοι πίσω) δε βλέπω γιατί είναι απαραίτητα δίκαιο να περάσει.