Euro 2012

Δηλαδη εστω οτι ερχεται το αλλο ματς 2-2 ξερωγω κι η Ιταλια ριξει 3μπαλο στους Ιρλανδους …πως δεν περναει η Ιταλια τοτε;;;

Do the math boy!

Στην περιπτωση που λεω εγω ολοι απο 5 βαθμους.

Ισπανια +4, Κροατια +2 και Ιταλια +3 σε διαφορα τερματων.

σε περιπτωση 3πλης ισοβαθμιας
αν βαλει 3 ναι
λιγοτερα οχι

νταξει ρε παιδια, αμπαλοι ειναι οι ιρλανδοι. αν τους πιεζουν 90 λεπτα μπορουν να τους κερδισουν με διαφορα. (αυτο δεν σημαινει οτι πιστευω οτι ΘΑ τα καταφερουν βεβαια :stuck_out_tongue: )

ουτε εγω πιστευω οτι θα τα καταφερει αν συνεχισει να βαζει Κασανο και Μπαλοτελι βασικους
ο Ντι Ναταλε αξιζει περισσοτερο να παει βασικος

Μετράνε τα μεταξύ τους ματς!Εκεί μέχρι τώρα έχουμε δύο ισοπαλίες με 1-1 οπότε αν αυτοί φέρουνε ισοπαλία από 2-2 και πάνω θα προκριθούνε λόγω καλύτερης επίθεσης!Πολλές στοιχηματικές εταιρίες δεν δέχονται σκορ αυτή την στιγμή για τον συγκεκριμένο αγώνα ενώ κάπου είδα ότι σε μια εταιρία που δέχεται το 2-2 πληρώνει 4,00!!!
Πάντως δεν νομίζω ότι τελικά θα συμβεί κάτι τέτοιο…δεν έχουνε λόγο να ξεφτιλιστούν οι Ισπανοί!!!

Ο Τραπατονι θα “ανοίξει τα ποδια” στους συμπατριώτες, τι πιστεύετε? Εγώ πιστεύω πως και να το θέλει, οι Ιρλανδοί παίκτες δε θα το επιτρέψουν.

Αυτό που υποψιάζομαι (όχι μόνο εγώ βασικά) είναι ότι στον β’ όμιλο σε περίπτωση που η Ολλανδία νικάει την Πορτογαλία, οι Γερμανοί θα παραχωρήσουν το Χ στους Δανους

Το ζήτημα είναι αν αντέχει…

θα ζησουμε στιγμες euro 2000 ?

οσο αντεξει να παιξει.ειναι πολυ καλος σκορερ

Μεταξύ μας τώρα αλλά είτε ανοίξει τα πόδια είτε όχι με την εικόνα που έχει δείξει η Ιρλανδία χάνει χαλαρά με 2-3 γκολ διαφορά…

συνεφωνω!

Το θέμα είναι ότι οι Δανοί το απέδειξαν δις ότι έχουν ικανότατη ομάδα και χωρίς να περισσεύει το ταλέντο, μπορούν να κάνουν τη ζημιά στους πάντες. Απ’ την άλλη,οι Ιρλανδοί έχουν με διαφορά η χειρότερη ομάδα του τουρνουά και ανεξάρτητα βούλησης παιχτών και Τραπ (που δεν τον έχω για άνθρωπο που χαρίζει αγώνες), δείχνουν να μην είναι ικανοί. Πάντως τους Γερμανούς ικανούς τους έχω να κάνουν τα πάντα απ’ τη μεριά τους για να μην περάσουν οι Ολλανδοί, κάτι που ούτως ή άλλως δεν τους ευνοεί στη συνέχεια (αλλά παίζει μίσος).

Ο Μπαλοτέλι είναι αδιαμφισβήτητα πάρα πολύ ταλαντούχος, αλλά βάσει απόδοσης και εμφανούς απουσίας στοιχειώδους νοητικής ικανότητας, δικαιούται να μοιράζει τα gatorage στον πάγκο. Παίζει μόνο για τον εαυτό του, σε αντίθεση με όλη την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης, προσωπικά προτιμώ τον Μοντολίβο αντί του Μόττα, ο οποίος ποτέ δε μου γέμιζε το μάτι, αλλά κατανοώ ότι προσφέρει στις μάχες στο κέντρο, λόγω αθλητικών προσόντων.

απο οτι ακουσα, τα παιχνιδια της 3ης αγωνιστικης θα γινουν ιδια ωρα. Οποτε τα 2 παιχνιδια θα ναι ταυτοχρονα κ δε θα ναι πολυ ευκολο για μια ομαδα να διαμορφωσει αποτελεσμα βασισμενη στο αλλο παιχνιδι.

Αν λες για το 2-2 Σουηδίας και Δανίας, το 2004 ήταν.

Αναθεμα τη βροχη μου και μπηκαμε καλα ρε να παρει!!!

Οπως και να εχει…allez les bleus!!!

Πρωτη φορα ακουω αστραπες και βροντες μεσω τιβι! Πρεπει να γινεται πραγματικος κατακλυσμος εκει περα.

στην νετ δουλεύεις? 3 λεπτά περάσαν :stuck_out_tongue:

μια φορά έπαιξα στοίχημα τα τελευταία 189 χρόνια και διακόπηκε.

πιο νερό και αηδίες. μόλις έμαθε η ουεφα οτι βγήκε ο μπεος απο την φυλακή. φήμες λενε οτι σταματάει εδω η διοργάνωση