Μπορει μες στις δεσμευσεις που θα τηρησουμε απο αυριο, να μας αφησουν να περασουμε
μπα κατι αλλο θελει σε ζουμ η Μερκελ αλλα δεν λεω τι :lol:
κριμα για την ολλανδια. ηταν τελικα φρικτη στο φετινο γιουρο. και επιθετικα (στα τελειωματα της) αλλα κυριως αμυντικα. σουρωτηρι την ειχε κανει σημερα η αδερφη κ η παρεα του…
Μετά και από [U][I]αυτό[/I][/U] ελπίζω να κερδίσει η Γερμανία την Παρασκευή μήπως και γλυτώσει κανένας μετανάστης στο κέντρο της Αθήνας.
Δύσκολο το ματς της Παρασκευής μάγκες αν κρίνω και την ψυχολογία ορισμένων που έχουν απογοητευτεί λόγω Τσίπρα(διότι είδα 1.000.000 φράσεις οργής στα social media) μπορούμε να φάμε 3 γκόλ όσες οι μονάδες διαφοράς ΝΔ και ΣΥ.ΡΙΖΑ
Ρε μαγκες τα νοκ αουτ ποτε ξεκινανε πεμπτη η παρασκευη;;;
Την Πέμπτη με το Τσεχία-Πορτογαλία…
Ευχαριστω αδερφε
Φρίκη η Ολλανδία, με διαφορά η χειρότερη που έχει υπάρξει ποτέ σε τελική φάση διοργάνωσης που να θυμάμαι εγώ (από '94 και μετά δηλαδή).
ειδα το βιντεο και φρικαρα
δεν τον βοηθησε κανεις?ο σεκιουριτι τι εκανε?
Λογικα μολις τελείωσε η βάρδια του πήγε και ψήφισε χρυσή αυγή
μαλλον ηταν ηδη μελος αφου ηταν αταραχος στο βιντεο [-X
Εξυπνάδα.Μπορεί να ερεθίσεις κανέναν και να τσακωθείτε κι εδώ μέσα.Κάντε κι άλλο μπουρδέλο το φόρουμ.
Νομίζω πάντως έχουμε 3 ξεκάθαρα φαβορί αυτή τη στιγμή.Γερμανία και Ισπανία και Γαλλία.Πιστεύω πως οι Ισπανοί είναι πολύ καλοί (τους περίμενα κακούς) αλλά δείχνουν μια ζωντάνια για Ιούνιο Μήνα…
Οι Πορτογάλοι μου βγάζουν πάλι κάτι το μέτριο αν και χθες με διέψευσαν.Το ίδιο και οι Άγγλοι.Πρέπει να περιμένουμε και τι θα γίνει σήμερα-αύριο για να μιλήσουμε με σιγουριά για αυτούς.
Πάντως το καλό είναι πως αλλάζουν τα δεδομένα στα νοκ-άουτ.
Με τους τσεχους παντως πιστευω πως εχουν τυχη οι Πορτογαλοι.
πού ακριβώς κολλάει το τί θα κάνει η εθνική στο ποδόσφαιρο με το τί κάνουν οι μαλάκες?
δεν το είχα δεί το σκηνικό.μαλακία.
Σε κάποιο θρεντ συζητούσα με κάποιον για ποιο λόγο όλα είναι πολιτική τελικά (original1924 μπορεί να ήταν και με σένα). Δε λέω τίποτα πολιτικό στο παρόν θρεντ, αφήστε με μόνο να ονειρεύομαι ματς-παρωδία με 11 παίκτες της εθνικής να στέκονται ακίνητοι μέσα στο γήπεδο για 90 λεπτά.
ναι μαζί το λέγαμε μου φαίνεται.