Euro 2012

Η μπάλα είναι μπάλα, η Γερμανία είναι καλύτερη ομαδα(τι να κάνουμε δηλαδη) και δεν υπάρχει “πρεπει” να κερδίσουμε, εγω αν χασω ενώ η ομάδα έχει βάλει τα δυνατά της δεν παραπονιέμαι

[SPOILER]πολύ[/SPOILER]

ονειρεψου του γιατι δε θα γινει…καταρχην ποσταρεις ειδησιογραφικα λινκ απο σαιτ του κωλου…και κανεις και σχολια και απο πανω

Δεν είχα αντιληφθεί ότι δεν έχω το δικαίωμα σχολίων σε ένα forum. Να με συγχωρείς Paoktsi ε που σου έθιξα το αντιπροσωπευτικό σου συγκρότημα :slight_smile: ΤΑΠΕΙΝΑ συγγνώμη.

Δε νομιζω να το ποσταρε ως ειδηση.

Κατα τα αλλα, η ιστορια της Παρασκευης ειναι ψιλογνωστη.

Αυτο το πραμα (αν και παραδεχομαι οτι εχει αρκετες επιτυχιες και ορισμενους συμπαθεις παιχτες) που εχουμε για εθνικη θα παιξει μεθαυριο για τη νικη με πανο στις κερκιδες ‘ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ’.

Μπιγκ ντηλ. :!:

\m/

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ! “ΠΡΑΜΑ” Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ;! ΑΙΣΧΟΣ:!:

Ειναι ένας σύλλογος 18 εκατομμυριούχων. Βέβαια ειναι ομολογουμένως ο συμπαθεστερος συλλογος εκατομμυριούχων που μπορώ να σκεφτω!!!

Οι άλλοι 5 είναι προλεταριάτο?

Λούμπεν.

Νταξ μωρέ σκέφτηκα τη 18αδα :stuck_out_tongue:

αυτο που λεω ειναι μη πιανεσαι απο την καθε ανεξακριβωτη ειδηση ενος σαιτ αμφιβολου ποιοτητας και κανεις σχολια βασιζομενο σε αυτην…προφανως και δεν εννοουσα να μη κανεις γενικα σχολια,καθε αλλο

:stuck_out_tongue:
http://sports.yahoo.com/blogs/soccer-dirty-tackle/uefa-does-scoreboard-test-spain-croatia-conspiracy-result-163206272--sow.html

Ματσαρα το Πορτογαλια-Ολλανδια χτες, πανω κατω ηταν η μπαλα ειδικα στο πρωτο ημιχρονο. Αυτη η Ολλανδια ειναι loser με την σταμπα, τωρα και για παντα, ειναι να γελας δηλαδη…

μήπως να βάλει ο Nameless ή ο pitsirikos και ένα [SIZE=“6”]SARCASM[/SIZE] κάθε φορά που τρολλάρει;

Τι σκατά κάνουν αυτοί οι Ισπανοί ρε πούστη, ΠΑΙΧΤΕ ΑΠΛΑ γαμώ τη μπαρτσελόνα σας :!:

Άντε ρε Κροατία κάρφωσε το με τους ξιπασμένους αχώνευτους! :stuck_out_tongue:

Πονεσαν τα ματια μου. Τωρα και χωρις σεντερ φορ η Ισπανια.

Βάλ’το ρε γαμώ την ασχήμια σας να πάρουν μπούλο οι αδερφές από την διοργάνωση…:x

Πολύ σούπα το ματς
Τι 2-2, ούτε γκολ μπόρεσαν να βάλουν
Βαρκελωνία :sleep:

Παλι καλα που εκαναν την κεφαλια οι Κροατες και ειδαμε μια φαση… Οτι θα πηγαινε για το 0-0 η Ισπανια δεν το περιμενα…

Για ποιον ηλίθιο λόγο είναι πρώτη η Ιταλία που είναι στο +1 στα γκολ και όχι οι αδερφές που είναι στο +4…:-k