Euro 2012

Μετρανε τα μεταξυ τους παιχνιδια.

Γιατι στο “μινι γκρουπ” Ισπανια-Ιταλια-Κροατια εχει σκοραρει συνολικα 2 γκολ,ενω οι αλλοι απο ενα.

οκ…

Πάμε μωρή κροατία…πέτα τα τάπας έξω…

αυτο δεν ηταν οφσαιντ τωρα?

Παλι πλακα τους εκανε ο Φαμπρεγας. Αδιανοητο να μη παιζει βασικος και σε εθνικη και σε μπαρτσελονα.

Ο τσαβι εκανε λεει νεο ρεκορ επιτυχημενων πασων. Ηταν καμια προς τα μπροστα ομως;

Σκατά στα μούτρα τους…

Δυστυχώς καθαρό το γκολ… Γκολάρα βασικά είναι…

Το οτι στην πασα του Φαμπρεγκας στον Ινιεστα ο Ναβας ειναι οφσαιντ δεν εχει σημασια δλδ?

Οχι δεν νομιζω.Ο Ναβας περνει μετα την μπαλα και αφου ειναι πισω απο αυτην ειναι κανονικο.
Κριμα για τους τιμιους Κροατες!

Ποδόσφαιρο Μπαρτσελόνας χωρίς Μέσι/Βίγια/Σάντσεζ = πόνος στα μάτια και φούσκωμα από το πολύ καρπούζι.

Κατά τα άλλα, ΑΜΑΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΚΙΤΙΤΣ

Οτι ειπε ο απο πανω !

απαισια ισπανια ε.αυτο το συστημα να παιζει χωρις σεντερ φορ δε μπορω να το καταλαβω.

κριμα για τους κροατες…

Παντως, αν οι Κροατες κυνηγουσαν ενα γκολ εστω και μετα το 1-0, νομιζω οτι περνουσαν αφηνοντας εξω τους Ιταλους.

Αυτος που παρουσιαζει την εκπομπη στην ΕΤ1 ειναι πολυ αστειατορας.

Ωραια ομαδα η Κροατια αλλα κατι της ελειπε μαλλον για να περασει στην επομενη φαση.
Πολυ μετριοι οι Ισπανοι παντως.
Για να δουμε και αυριο τα ματς τι θα μας πουνε.

Απο τα πιο βαρετά μάτς που έχω δεί μέχρι στιγμής στο φετινό euro. Οι Ισπανική ομάδα πολύ κουρασμένη μου φαίνεται, περίμενα πολλά περισσότερα απο αυτούς. Οι Κροάτες επίσης μέτριοι

Eννοειται κριμα για Κροατες,αλλα απο την αρχη το πηγαιναν στο λαου λαου.
Αντε αυριο περναει και η Γαλλια και παιρνει Ιταλια κι εχουμε τρελα γουστα μετα!

αυτό είναι το λεγόμενο παθητικό οφσάιντ.δεν πάει στον νάβας η μπάλα πάει στον ινιέστα.μετά στην πάσα του ινιέστα είναι στην ίδια ευθεία ινιέστα και νάβας οπότε δεν υπάρχει οφσάιντ(παράλληλη μπαλιά).

http://twitpic.com/9xtt50/full

επειδη το εχουμε ξανακουβεντιασει…

Απλα σε αυτο το αρθρο μου αρεσαν πιο πολυ οι φωτογραφιες. ειδικα η κατω αριστερα μαζι με τις αλλες δυο.

γουστάρει τζαβέλλα η κοπελιά.