κριμα
τσιμπαμε τον μπεογουλφ
παιξτε και λιγο αμυνα
ποσα θα φαμε ακομα???
καληνυχτα…
Μου φαινεται οτι ειναι οντως οπως το πρωκτικο. Εχουμε ξεπερασει το επωδυνο σταδιο και το ευχαριστιομαστε…
Εγω γελαω με τον φιλο μου που το επαιξε Χ
Σιφακης μβπ της γερμανίας… Ο νίνης άφηνε κενά μεγαλύτερα από αεροδρόμιο…
Πωωω μας πήρε η πουτσα σβαρνα… Ποιο είναι το ρεκόρ στη διοργάνωση…? Προλαβαίνουμε να το σπασουμε…?
σχεδον ολοι οι Ελληνες το επαιξαν Χ2
εδιτ εδιτ
O Nίνης στο 'Α ημίχρονο ήταν για φάπες.
Η διαφορά έκανε μπαμ οποτε νταξει,αναμενόμενο
Λυμπε γιατι εβαλε μεσα. Ας εβαζε Φετφα ή Φορτουνη…
1984
Γαλλια-Βελγιο 5-0
2000
Σουηδια-Βουλγαρια 5-0
Οχι και mvp της Γερμανιας ρε ενταξει φταιει στο τριτο γκολ αλλα μην ξεχνας και ποσα επιασε
Ηθικό δίδαγμα:
Όταν ο Σαμαράς κοιτάει να πάει λίγο κόντρα στη Γερμανία, στο τέλος τον τρώμε άσχημα
ενταξει τωρα που θα φυγει ο παπους κατσουρανης θα δουμε αλλη εθνικη! :lol:
αλλαγη γκεκα αντι νινη, 100% ατυχης, αφου ο γκεκας δεν ταιριαζει σε αυτο το παιχνιδι με τπτ και ειναι μονιμα οφσαιντ.
δυο μαλακιες μανιατη και σηφακη στερησανε το κατι παραπανω, αλλα ετσι ειναι η μπαλα.
οκ, εννοειται παιζαμε με το φαβορι, αλλα με προσοχη θα μασταν καλυτερα σιγουρα. η αμυνα της γερμανιας παντως μπαζει. δεν καναμε πλλες ευκαιριες, αλλα δεν εμπνεουνε εμπιστοσυνη αυτοι πισω. με μια καλη ομαδα απεναντι τους θα χoυνε προβλημα.
Τραγικός ήτανε…ασταθέστατος σε όλες σχεδόν τις αποκρούσεις που έκανε.
με 4 σουβλακια χορτασες φιλαρακι. αντε τρολαρε πουθενα αλλου τωρα
κατα τα αλλα τρομερη διαφορα ποιοτητας (προφανως), δεν μπορω να καταλαβω γιατι επαιζε ο ποντολσκι ως τωρα και ηταν παγκο ο ροις, μακαρι να μην τον ξαναδω το βλακα στη διοργανωση
χασαμε 4-2 απο τη Γερμανια,η οποια κατα την αποψη μου ειναι το απολυτο φαβορι για το ευρωπαικο φετος…το ατομικο επιπεδο των παικτων της ειναι πραγματικα παρα πολυ υψηλο,τα γκολ που βαλαν λιγοι παικτες θα μπορουσαν να τα βαλουν στον κοσμο
αξιοτιμη προσπαθεια,το παλεψαν οσο μπορουσαν οι διεθνεις,δε πιστευω να μπορουσαμε να καταφερουμε κατι καλυτερο υπο οποιεσδηποτε συνθηκες
και μη ξεχνατε,οτι μονο προκειται μαλλον για μικτη κοσμου παρα εθνικη γερμανιας
E, φίλε, λίγα για την νέα ΠΑΙΚΤΑΡΑ της Άρσεναλ.
Κατσουρανης! και Σαλπι οι καλυτεροι απο εμας.
Τον Νινη δεν τον εχω καθολου σε εκτιμηση. Επαιξε καλυτερα απο οσο περιμενα. Παλι κακος βεβαια.
παιδια την επομενη να ξαναβαλουμε τον χαλκια να μην εχουμε προβλημα. μια χαρα ηταν ο ανθρωπος. εβγαλε πολλα. τι παει να πει ασταθης, ειχαμε καλυτερο?