αν κσαναδω αυτη τη γαμημενη φωτογραφια μπροστα μου θα φαω τη μπαλαντεζα του υπολογιστη.
paoktsis μην το κανεις αυτο ρε φιλε, δεν εχω ορεξη παλι να λεμε τα ιδια
Είχαμε αλλά τον αφήσαμε πίσω…
ναι δεν γινοτανε να παρει αεροπλανο δυστυχως. τι να κανουμε. για αυτους που ειχαμε μιλαμε. και σορυ που θεωρω το χιωτη υπερεκτιμημενο.
ο χιωτης παντως απο τζορβα και χαλκια πιστευω ειναι σιγουρα καλυτερος…οσο για τον σηφακη,δεν επαιξε τοσο ασχημα σημερα,εκανε καποιες καλες επεμβασεις και καποιες ασταθεις,αλλα ειναι ο καλυτερος που εχουμε αυτην τη στιγμη
@haliseco επανω σε τι ακριβως θα λεμε παλι τα ιδια?
πως απο τη φωτογραφια που εβαλες, οι περισσοτεροι δεν ειναι καν στην εθνιικη αυτη τη στιγμη και περα απο αυτο ο μονος νατουραλιζε ειναι ο κακαου και κανεις αλλος
ποιος κακαου, ο μποατενγκ ειναι.
αλλα οπως και να’χει εχουνε πολλους “κοινοτικους” :lol:
Nομίζω ότι ρίσκαρε λίγο νωρίς ο Σαντος με τις 2 αλλαγές. Πάντως το σκορ αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε φάει και περισσότερα αλλά ο Σηφάκης, αν και όντως πολύ ασταθής, έκανε μεγάλο παιχνίδι. Για μένα και φαντάζομαι για τους περισσότερους η πορεία έχει θετικό πρόσημο.
ποιος μποατενγκ μωρε τι λες
τεσπα αντε να το ξαναγραψω, γιατι εχω ακομα ενα μισαωρο
[SPOILER]κακαου: νατουραλιζε, ο μονος που δεν πρεπει να παιζει στη γερμανια, δεν ειναι στην ομαδα
κλοζε: μειονοτητα γερμανων στην πολωνια
ποντολσκι: πηγε μικρος στη γερμανια, μακαρι να επαιζε στην πολωνια
κεντιρα: πατερας τυνησιος, μανα γερμανιδα, γεννημενος στη γερμανια
οζιλ: 3ης γενιας μεταναστης
αογκο: δεν εχω ιδεα, δεν ειναι στην ομαδα
ταστσι: δεν εχω ιδεα, δεν ειναι στην ομαδα
τροχοφσκι: σαν τον ποντολσκι, δεν ειναι στην ομαδα
γκομεζ: πατερας ισπανος, μανα γερμανιδα, γεννημενος στη γερμανια
μαριν: σαν τον ποντολσκι, δεν ειναι στην ομαδα
μποατενγκ: πατερας γκανεζος, μανα γερμανιδα, γεννημενος στη γερμανια
[/SPOILER]
περισσοτερο παραξενο ειναι που παιζει ο πρινς μποατενγκ στην γκανα, παρα ο ζερομ στη γερμανια
Ο Σηφακης εκανε μαλακια στο 3ο γκοπ και γενικα ηταν ασταθης σε ολον τον αγωνα αλλα εβγαλε και αρκετα…τι να κανει που μας επαιζαν στα 3/4 του γηπεδου? Και πολυ καλα επαιξε για ανετοιμος
Γενικα με την κορυφαια ομαδα στην Ευρωπη, δεν τα πηγαμε και ασχημα
Πολυ καλο παιχνιδι για τον Σαλπι, μηπως και τον μοσχοπουλησουμε γαμω τη φτωχεια μας
Sent from my GT-I8000 using Tapatalk
Σιφακης δεν έκανε ούτε ένα μπλοκάρισμα… σε όλα τα σουτ έδινε την μπάλα ριμπαουντ μπροστά του…
Από όλη την διοργάνωση καλύτεροι μας οι κοντός και κυριάκος παπαδόπουλος…
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ!
Αυτο μπορουσαμε,αυτο καναμε.Δεν νιωθω σε καμια περιπτωση ταπεινωμενος σημερα!Η ομαδα παλεψε και εκανε ο,τι μπορουσε.Φανηκε δυστυχως πως ο Νινης δεν μπορουσε και παλι να βοηθησει.Ο Σηφακης σε γενικες γραμμες πολυ καλος,με μερικες ασταθειες και το λαθος στο 3ο γκολ.Δεν σταματω να τραγουδω ποτε…
εγω νομιζα μιλουσατε για την 11αδα αστο.#-o
γενικα εχουνε πολλους ξενους παντως. δεν ειμαι προσωπικα κατα αυτου, απλα κανει μια αντιθεση στο πως εχουνε ολοι τη γερμανια στο νου τους. βεβαια αν ζησεις εκει (οπως εγω τωρα) θα καταλαβει οτι καμια σχεση.
Σαμη εισαι Γερμανία ρε;:-s
Όλες οι χώρες έχουνε τέτοιους παίκτες. Νίνης, Δημούτσος, Ρίκκα, Βύντρα, Χολέμπας, Σχορτσιανίτης είναι 100% έλληνες μήπως;
ναι για δουλεια εδω και 2 βδομαδες.
jtn συμφωνω μαζι σου.
Αλλο να εχεις 1-2 παικτες και αλλο η μιση ομαδα και βαλε να ειναι απο αλλου!
οχι πως εχει πλεον τοση σημασια αλλα για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι!
[SPOILER]Ο ενας Γαλλια,ο αλλος Γερμανια,ο παραλος Σουηδία.
Αντε ελατε για κανα μπασκετ ρε
[/SPOILER]
Συνεχίστε
[SPOILER]γυριζω την κυριακη, αλλα μαλλον με ξαναβλεπω εδω συντομα για δουλεια παλι. το κλου ειναι οτι θα παω 2μισι μηνες ινδια, απο τελη ιουλιου… θα το ξεχασω το μπασκετ μαλλον…[/SPOILER]
αυτό.
όταν κάποιος έχει 2 γονείς διαφορετικής εθνικότητας προφανώς και αν ασχολείται για παράδειγμα με ποδοσφαιρο θα διαλέξει με ποιά χώρα θα παίζει.ο γκόμεζ της γερμανίας έχει πατέρα ισπανό και μάνα γερμανίδα.προφανώς και είχε κάθε δικαίωμα να διαλέξει ανάμεσα σε γερμανία και ισπανία.
εντιτ:
@samis
τρελοκερκυραίε πρόσεχε τις αγελάδες στην ινδία.αν τις πειράξεις την γ@μησες:p:p