Euro 2012

Και πάλι και πάλι και πάλι…

Πότε ΔΕΝ αποκλειστήκανε;;;

Ε ναι, ισχύει, αλλά είπαμε, το ποδόσφαιρο είναι μια αλύτρωτη πατρίδα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η ελπίδα της απελευθέρωσης δε σβήνει. It’s coming home, δεν ξέρω αν σας το πα.

Deadmeat, προσπαθείς να με δουλέψεις;

Seriously? :roll:

βασικα προσπαθω να λεω μαλακιες οπως εσυ κ ποτε να μην απανταω σοβαρα. :roll:

Προσπαθείς, είπες;

Από πότε;

Ον τόπικ, ελπίζω και προσεύχομαι σε τελικό ανάμεσα σε Γερμανία και Πορτογαλία γιατί κακά τα ψέματα πρόκειται για τις δύο πιο [U]πειστικές[/U] ομάδες της φετινής διοργάνωσης. Αν τα καταφέρουν κι οι δυο να περάσουν στον τελικό, απλά πανικός. Εκεί πραγματικά δεν ξέρω ποιός θα κερδίσει και απλά θα κάτσω να το απολαύσω, μια που μία-μία όλες οι ομάδες που γούσταρα πήραν τα τρία τους.

Φετος το σηκωνει ο Κριστιανο!

δεν προκειται να κατσω να σ απαντησω σοβαρα και να σου χαλασω το παραμυθακι.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΨΩ ΓΡΑΚΧΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΜΑΝΓΚΑΣ ΦΑΣΗ. :slight_smile:

[SPOILER]καλη μουρη λοιπον, δεν μπαινω στο φορουμ τοσο για να κανω χαβαλε οσο για να συζητησω. για χαβαλε προτιμω το φειστουφεις. αντιε.[/SPOILER]

Φυσικά κάποιοι προτιμούν το Ισπανία-Ιταλία, αλλά δεν έχει σημασία. Ας περάσουν όποιοι νικήσουν. Και οι 4 πέρασαν πανάξια. Πάντως, αν κριτήριο πειστικότητας είναι το βρετανικό στυλ ποδοσφαίρου, έχεις απόλυτο δίκιο.

Εννοείται τώρα ότι δε θα κάτσω να εξηγήσω γιατί οι δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης είναι η Γερμανία και η Πορτογαλία, σ’ έναν οπαδό της Ιταλίας. 8)

Σε παρακαλώ μην το κάνεις.

Καλά, επειδή με παρακαλάς θα το κάνω. :vibrate: Όχι ντάξει, θα πω μία κουβέντα μόνο επειδή άρχισες πάλι για το βρετανικό ποδόσφαιρο: το βρετανικό ποδόσφαιρο έχει σαν μουσικό αντίστοιχό του τους Motorhead ή τους AC/DC. Το ιταλικό ποδόσφαιρο που απ’ ότι φαίνεται γουστάρεις εσύ έχει σαν ποδοσφαιρικό αντίστοιχο… ας πούμε τους Flower Kings ή τους Spock’s Beard. Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Και ξέρω τί σου λέω. Είμαι σίγουρος ότι θα νιώσεις περήφανος από τον συγκεκριμένο παραλληλισμό. The point is still proven. =Ρ

Παντως θα καναμε καλο σαματα σε Αγγλια- Γερμανια, αν καθοταν η φαση…

Kαι ξάφνου το μάτι πέφτει στην ημερομηνία. Και 10 μέρες μετά έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι. Ποιο από τα δύο ήταν μεγαλύτερη έκπληξη;;;;

:lol::lol::lol::lol3::lol3::bow2:

Ειμαι σιγουρος οτι ο Cynic τρολλαρει και τον σιγονταρει ο Gracchus.
Προετοιμασια για το Μουντιαλ του 2014 :expressionless: Και Man. Utd :expressionless:
Λες και δεν υπαρχει Βραζιλια,Γερμανια,Ιταλια ή αντιστοιχα Ρεαλ,Μιλαν,Μπαγερν,Αγιαξ.

Οσο για το Αγγλια-Γερμανια,εγω αυτο εχω προσφατο.

Ιταλια να την χαιρεσαι χτες.

Seriously τώρα;;;; Δηλαδή η Αγγλία είναι γενικά ανώτερη της Ιταλίας ή πιο ευρύας αποδοχής σα να λέμε…και οι Motorhead και οι AC/DC δηλαδή αντιστοιχούν σε τέτοιο διαχρονικό τίποτα. Ένα μουντιάλ με γκολ που δεν υπήρχε. Ναι ρε, γαμώ. :thumbup:

Τι τρολαρω. Ολοι ξερουν οτι στηριζω Μanchester United απο εξωτερικο, τι Αγιαξ, Ρεαλ μου λες και αλλα τετοια κουλα. Και επισης, ειναι λογικο οτι παμε για το Mundial του 2014 μετα τ euro, αυτη ειναι η επομενη διοργανωση που το βλεπεις το περιεργο?

Οσο για το προσφατο που λες, ας μετραγε το γκολ -αν θυμαμαι ο λαμπαρντ το χε βαλει- που ταν μεσα 3 μετρα και μιλαγαμε μετα.

Με Μίλνερ, Πάρκερ και Γουέλμπεκ, ούτε για πρόκριση δεν την κόβω στο μουντιάλ την Αγγλία.

Γενικά το βρετανικό ποδόσφαιρο έχει σαπίσει τόσο που μια ελληνική ομάδα (ΠΑΟΚ) παίρνει για πλάκα διπλό στο νησί.

Ρε, ο Πάρκερ γαμάει.

No this is NOT the NBA thread :!: