:lol::lol:
Δεν ξερω γιατι αλλα μου εχει κατσει οτι ο τελικος θα ειναι Ισπανια-Ιταλια :roll:
αυτό με την αγγλία που γέννησε το ποδόσφαιρο κατήντησε πιο αστείο κι απ αυτό με την ελλάδα που γέννησε τη δημοκρατία.
Εγω παλι απορω γιατι γινονται ακομα αυτες οι διοργανωσεις, αφου ολοι θα 'πρεπε να νιωθουν απογοητευση εφοσον δεν τον παιρνει η Αγγλια. :lol:
Οντως.
[B][U]Η μαλακια που εκαναν η Αγγλοι ειναι οτι επρεπε να ειχαν μια εθνικη οπως ολες οι αλλες χωρες[/U][/B].
[B]
Τι εθνικη Ουαλιας-ΕΥΡΕ Σκωτιας και παπαριες?[/B]
[B]Αν ειχαν εθνικη UK οπως ολες οι αλλες χωρες θα ειχαν καθαρισει τωρα τα μισα κυπελλα.
Φαντασου να επαιζαν στην ιδια ομαδα ο Ιαν Ρας (Ουαλια) και ο Νταγκλις (Σκοτια) με τον Κηγκαν…
[U]θαχε τελειωσει το πανυγηρι[/U]. [/B]
Και ο Ραηαν Γκιγκς παιζει για την Ουαλια ενω ο τζορτζ μπεστ επαιζε για την ιρλανδια…
Τα θελανε και τα παθανε.
Χχα χαα αυτό σκεφτόμουν κι εγώ… Τραγικό…
μη χεστουμε
και τι δηλαδη, με το στανιο ιδια ομαδα, θελουν δε θελουν?
Χαλισέκο απορώ, ε…
για ποιο πραμα? απλα θελω να πω πως ειρε δεν ειναι καν ιδια χωρα ξερωγω και οι αλλοι παραδοσιακα θελουν να εχουν ανεξαρτητες ομαδες
και οι ισπανοι το ιδιο επρεπε να κανουν, εφοσον υπαρχουν ομαδες ανθρωπων που νιωθουν πως η εθνικη ισπανιας δεν εχει εθνικη ταυτοτητα
Απορώ που απαντάς σοβαρά.
Αν ειχαν εθνικη UK οπως ολες οι αλλες χωρες θα ειχαν καθαρισει τωρα τα μισα κυπελλα.
Tελικός Ισπανία-Ιταλία
Ξεκίνησα ποστ να απαντήσω για την εθνική UK και στη μέση βαρέθηκα και το έσβησα. Την έβγαλα με ένα σκέτο φέησπαλμ και μια ακόμα διαπίστωση περί μεγέθους του σύμπαντος.
Εβίβα
κοιμησου.Αυριο θα ειναι μια καινουργια μερα!
Ειναι απλο.
[B]
Φαντασου να υπηρχαν ξεχωριστες εθνικες Βαυαριας, Καταλωνιας, Σικελιας κλπ.[/B]
Τα θελανε και τα παθανε οι φιλοι μας απο το μεγαλι νησι.
Πχ εχεις τον [B]Ραιαν Γκιγκς[/B] που παιζει στην [B]Μαντσεστερ[/B] και ολα αυτα τα χρονια αντι να παιζει στην κανονικη εθνικη που επρεπε να ειχαν, παιζει για την Ουαλια!
Βρασε ρυζι.
ΥΓ: Μακαρι να παει τελικο η [B]Ιταλια [/B]και μετα να το παρει μια απο τις αλλες δυο ομαδες ωστε με αυτο τον τροπο να χαρουν σχεδον ολοι οι μεσογειακοι λαοι που περνανε δυσκολα.
Μακάρι να πάει Γερμανία - Ισπανία στον τελικό με 2 γκολάκια του Γκόμεζ να πάρω κανα ευρώ που περνάω δύσκολα
Πάντως οι ημιτελικοί έχουν έρθει νομίζω όπως πρέπει για να είναι δύσκολοι για τα 2 φαβορί. Θα πέσουν κορμιά!
Κι εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να έχουμε εθνική Ευρώπης (με παίκτες ινδοευρωπαϊκής προέλευσης αυστηρά όμως) και τότε θα βλέπαμε αν οι τζιτζιφιόγκοι οι λατινοαμερικάνοι βλέπανε ποτέ μουντιάλ :!:
Βλεπω τελικο Ισπανια-Ιταλια.
Έχουμε! Τη Γερμανία!!
[SPOILER]I kid :p[/SPOILER]
Και αν οι άλλοι έφτιαχναν εθνική Ν.Αμερικής, εσείς οι ινδοευρωπαίοι θα βλέπατε μουντιάλ με το καλαμάκι!
Πάντως έχει δίκιο ο φίλος για τις πολλές εθνικές ομάδες του UK. Αφού είναι - προς το παρόν - ενιαία χώρα, έπρεπε να είχαν ενιαία ομάδα. Νομίζω κάποτε τους έκαναν τη χάρη (επειδή… ανακάλυψαν το ποδόσφαιρο μπλα μπλα) να έχουν έτσι τις ομάδες, αλλά πλέον καταντάει ανέκδοτο.
Από το 2014, όμως, ανεξάρτητη Σκωτία ( ? ) 8)
Τελικα δεν ειμαι ο μονος