η πορτογαλλια επαιξε αρκετα αμυντικα με τη γερμανια (στο πιο δυσκολο της ματς δλδ). εχω εναν φοβο οτι με την ισπανια που κανει την καλυτερη κατοχη θα κανει το ιδιο και θα παει να χτυπησει μονο σε αντεπιθεσεις. ομως οι ισπανοι θα δωσουν λιγες τετοιες ευκαιριες οποτε υπαρχει ο κινδυνος για ματς σουπα (απο αποψη βαρετης κατοχης των ισπανων). ημιτελικος ειναι βεβαια απεναντι σε ομαδαρες με παιχταραδες και ελπιζω να διαψευστω και να δουμε ματσαρα! ενα γρηγορο γκολ ισως απο την ισπανια να ανοιξει το ματς. γτ αν το βαλει η πορτογαλλια θα παιξει λογικα αλα αγγλια-ελλαδα κλπ…
Σε αντίθεση με το αυριανό ματς, το σημερινό έχει θεωρητικό σούπερ φαβορί, χωρίς να θέλω να μειώσω την Πορτογαλία. Κι εγώ νομίζω ότι απέναντι σε ανώτερες ομάδες δε μπορεί να κάνει αυτό που ενίοτε καταφέρνει η Ελλάδα. Η άμυνά τους είναι καλή, αλλάόχι τόσο. Το κέντρο τους δαγκώνει, αλλά με την Ισπανία δυσκολάκι…
Σε κάθε περίπτωση οι μάχες στο κέντρο θα έχουν ενδιαφέρον, αν και εγώ το κόβω για κλειστό, δυσκοίλιο ματς. Εκτός (ίσως) αν μπει γκολ νωρίς, όπως λέει κι ο Deadmeat.
…αυτό βλέπω-θέλω κιεγώ:):!:
Πάμε γερά αύριο μεγάλη Ιταλία, σκίσε τους Γερμαναράδες όπως μόνο εσύ ξέρεις!
Επιμένει ο τύπος, απίστευτο.
Θέλεις πουλόπομ και εθνική άνω και κάτω τραχανάδων; κανένα πρόβλημα από μας,
ηδονη αυτο το ματς!
βασικα ειμαστε σε μια φαση με 4 τελειως διαφορετικες (απο αποψη τροπου παιχνιδιου) ομαδες [ισπανια=ποδοσφαιρο τελειας κατοχης, πορτογαλια=τρομερες αντεπιθεσεις και αρκετα ικανη στις αλλες γραμμες, ιταλια= πιο κλασσικο στυλ domination game σε πιο φυσιολογικα επιπεδα απο την ισπανια αλλα γενικα πολυ δυνατη, γερμανια= νεο φρεσκο αιμα με παιχταραδες, ταχυτητα κλπ] και λογικα αν δεν μας τα χαλασει η ισπανια, τα 3 εναπομειναντα ματς θα ειναι πολυ καλα. προσωπικα αν και παω πιο πολυ απο ολους τη γερμανια (γιατι εχει φοβερους παιχταραδες αυτη την εποχη) δεν τη θελω στην κορυφη γιατι μπορει να γινουν ακομα πιο αλαζονες…
σήμερα είμαστε με τον δυνατό σεισμό ή την πτώση μετεωρίτη στο γήπεδο…
Επόμενο επιθυμητό σενάριο, μιας και το πρώτο στερείται ρεαλισμού, να περάσει η Πορτογαλία με ταυτόχρονο 6μηνο τραυματισμό πέπε και του βλάκα…
Αν και πιστεύω ότι θα περάσει το gay pride…:thumbdown:
Τι συγκινητική η Ιταλία ρε γαμώτο τότε.
Είμαι φουλ Ιταλία από τότε που αποκλείστηκε η Ελλάδα. Μακάρι γιατί μπορεί. Και μακάρι να δούμε Ιταλία Πορτογαλία τελικό.
Τι αηδία ημιτελικός τότε.
Όχι τυχαία το χειρότερο μουντιάλ όπως τώρα το χειρότερο γιούρο.
Ελπίζω σε γρήγορο γκολ Πορτογαλίας σήμερα, αλλιώς θα πονέσουν πάλι τα μάτια μας.
Το πλασε του Del Piero στο τελος ομως θεϊκο.
πονανε τα ματια μου
κουραστικο!!!
Παλι εχει το Star καλη ταινια για να περασει η ωρα…
Το παράτησα κάπου στο 30 και την έπεσα μπαλκόνι με τσίπουρα/μεζέδες… από ότι καταλαβαίνω δεν χάνω και τίποτα…
αντε ρε παιδια παιξτε λιγο μπαλα
Η διοργάνωση που ποινικοποιήθηκε η προσπάθεια να βάλει μια ομάδα γκολ.
Δηλαδή ποιους πρέπει να φέρουμε στο euro για να δούμε λίγη μπάλα? Καμία Βραζιλία?
τραγικος και ο Ροναλντο
Καλα αυτος ο Ronaldo ειναι πιο βλακας κι απο τον Βalotelli.
Εκτος οτι βαραει στα περιστερια,για αλλο ενα παιχνιδι παιζει για την παρτη του και το αντιμετωπιζει σαν προσωπικη υποθεση.