Euro 2012

τζζζζαβελας?

ο χολεμπας πολυ αψυχος ρε…οτι να ναι…

Με Σαλπι μέσα έπρεπε να κρατήσει το Νίνη να βγει καμιά μπαλιά της προκοπής. Όχι το Σαμαρά. Ο Καραγκούνης έτρεξε και κάλυψε χώρους, νομίζω ότι όσο είμασταν με παίκτη λιγότερο ήταν πολύτιμος. Εννοείται ότι δεν μπορεί να είναι αυτός που θα κάνει παιχνίδι.

Δεν μπορω να βλεπω Σαμαρα ρε πουστη.Ντρεπομαι που το λεω,αλλα καλυτερα ο Χαριστεας.Χωρις πλακα τωρα.

Επισης,νταξει ημουν σιγουρος οτι η Πολωνια θα σπρωχτει,αλλα οχι τοσο απροκαλυπτα και απο το πρωτο ματς.Και οι 2 κιτρινες στον Παπασταθοπουλο ειναι για γελια,ενω το χερι του Πολωνου εγω το θεωρω καθαρο πεναλτυ,το οτι βαζει το χερι εκει για να σταματησει την πτωση δεν μου λεει κατι.

Όχι και να κρατήσει τον ανύπρακτο νινη μεσα. 3 πάσες με τακουνάκια πήγε να δώσει και οι 3 λάθος. Ντάξει Euro παίζεις όχι με τον αγροτικό αστέρα.

Για τον Σαμαρά αν και εγώ προσωπικά τον θεωρώ κριάρι σήμερα μου άρεσε. Έτρεξε πολύ, βοηθησε και στην άμυνα, κρατούσε και λίγο μπαλα.

Ε ας δοκιμασει Τζζζαβελα:D

Πολυ κριμα.Χαθηκε μεγαλη ευκαιρια!
Στο πρωτο 25λεπτο τρομαξα αλλα εκει που πηγε να ισορροπησει φροντισε το μουνι ο διαιτητης.Οι δυο κιτρινες ειναι αστειες,το χερι ειναι χερι το γκολ ειναι και δεν ειναι οφσαιντ.Γενικα πιστευω μπορουσαμε τη νικη αλλα το Χ δεν ειναι τοσο κακο αποτελεσμα.
Νινης κακος,το ιδιο και ο Χολεβας που δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιες εμφανισεις.Ο Σαμαρας δεν μου αρεσε ποτε.Οκ κραταει μπαλα αλλα επιθετικος χωρις τελειωματα δεν ειναι επιθετικος.Το πεναλντι του Καρα δεν ηταν κακο.Επελεξε μια γωνια και σουταρε.Γενικα ομως ο Καραγκουνης πρεπει σιγα σιγα να φευγει απο την εθνικη.Παμε με το ιδιο παθος για τα αλλα δυο.

+1

Παρά τη βελτίωση στο Β, πολλοί παίκτες έδειχναν λίγοι. Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Γκέκας ήταν όλοι μέτριοι έως κακοί.

Παρόλα αυτά, αν το πιστεύαν λίγο παραπάνω, θα είχαν κερδίσει.

:lol: [B][I]Ρε Κάρα, αυτό το έπιανε κι ο Πάκης…[/I][/B] :lol:

[B]Euros is here…greece showing heart!![/B] Ρίο Φέρντιναντ

:lol::lol::lol::lol:

Δεν ηταν κακο?Αδυναμο πλασε στο μεσο της αριστερης πλευρας το ειδα εγω,ουτε καν γωνια.

Ναι ρε συ τι δεν ηταν κακο,περα του οτι ηταν αδυναμο,εχει παρει κλιση το σωμα του πριν καν βαρεσει που φανερωνει οτι θα το σουταρει εκει.Αλλα απο την αλλη,ποιος αλλος θα μπορουσε να το χε βαρεσει?Εχουμε κανεναν “σπεσιαλιστα”?

Επισης,γελια και χτυποκαρδια σε καθε εξοδο Χαλκια και παλι.

τι γινεται ολοι υποστηριζουν τον κυριο με το καφε δερματινο?

εδω το εκανε στο 92. δεν κρατηθηκε. εκει να βγει.

ε οχι και δεν ηταν κακό. τον τύφλωσε τον τερματοφύλακα. αμα ήταν ελληνικό πρωταθλημα θα λέγαμε για μιλημένο πέναλτι

Καθε φορα που ενας ποδοσφαιριστης σουταρει παιρνει μια κλιση αλλα δεν σημαινει οτι θα το βαρεσει στην ιδια κατευθυνση.Διαλεξε αυτη την γωνια και σουταρε χαμηλα.Αδυναμο;ναι ισως ηταν αδυναμο αλλα αν πχ το βαραγε στην αλλη γωνια με την ιδια δυναμη θα εμπαινε χαλαρα.

Πιο γερασμένο κέντρο από Κατσουράνη-Καραγκούνη δεν πρέπει να υπάρχει σε όλη τη διοργάνωση
Η άμυνα στο 1ο αστεία με αρχιγελωτοποιό τον Χολέμπας, όλη η ευθύνη δικιά του και του Αβραάμ? που έδωσε δικαίωμα να βγουν στην κόντρα
Από τον Χαλκιά δεν περίμενα τίποτα καλύτερο, όχι ότι θα την έβγαζε αν καθόταν στη θέση του, αλλά τουλάχιστον δεν θα έδειχνε για άλλη μια φορά καραγκιόζης
Νίνης πουλούσε κάθε τρεις και λίγο τη μπάλα με τακουνάκια λες και έπαιζε στη γειτονιά του
Σαμαράς μου θυμίζει τον δικό μας Σάκη-το μοντέλο-Παπάζογλου, 1 τελείωμα σωστό δεν είχε
Γκέκας ποτέ δεν μου γέμιζε το μάτι σαν επιθετικός
Μου άρεσαν Φορτούνης, Μανιάτης
Σάλπι κλασικά, όποτε παίζει με την εθνική ρε πούστη μου λες και παίζει άλλος άνθρωπος(και με τον Φωτάκη το ίδιο γίνεται)
Για το πέναλτι

[SPOILER]Όταν το βαράς συρτά ρε γμτ και τόσο αδύναμα, αν πέσει στη σωστή γωνία ο τερματάς(50%δλδ) το έχει βγάλει
Ε άμα ΦΩΝΑΖΕΙΣ που θα το ρίξεις, το έχει βγάλει 100%
Τελειώνει το ποδόσφαιρο ο άλλος, πέναλτι δεν ξέρει να βαράει[/SPOILER]
Διαιτησία, ντάξει, να σπρώξουμε τους Πολωνούς μην ξενερώσουν αν μείνουν έξω…σπίτι τους είναι, ντροπή

Γενικά το ματς, παρά το άσχημο πρώτο ημίχρονο μας πήγε καλά και θα μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο
Καλό και το Χ

Για να πιάσει τον Ζαγοράκη στις συμμετοχές…τρομάρα του

Υπάρχει…είναι στων νέων:roll:

Ήταν κακό γιατί ήταν αδύναμο και συρτό αλλά όχι γωνιακό. Αν το κάνεις σε αυτό το μήκος της εστίας θα πρέπει να δώσεις και ύψος. Αν θες να το κάνεις συρτό, θα πρέπει να σημαδέψεις πιο γωνιακά. Δεν ήταν τραγικό, έχουν μπει πολλά τέτοια πέναλτυ, αλλά καλό δεν το λες.

Επίσης δεν κατάλαβα γιατί μπήκαμε τόσο ψαρωμένοι/μουδιασμένοι

προς Θεου.Δεν ειπε κανεις οτι ηταν πεναλνταρα.Απλα ουτε λες οτι ηταν πεναλντι του τυπου Ραμος στον ημιτελικο με μπαγερν.Ε και το ποσο γωνιακα,ποσο ψιλα και τα λοιπα νομιζω οτι εκεινη τη στιγμη δεν τα πολυσκεφτεσαι.Τοσο η πιεση οσο και το αγχος σε κανουν αρκετα ‘‘μουδιασμενο’’.Οπως και να’χει νομιζω οτι δεν κριθηκε ολο το ματς εκει!

Ε ναι ρε συ αλλα το οτι υπαρχει πιεση και αγχος ειναι μαλλον ο λογος που το βαρεσε ο “ψυχαρας”(λολ) ο αρχηγος.Δεν δικαιολογειται για μενα μετα απο τοσα χρονια εμπειριας να το βαραει τοσο σκατα.

Μπραβο στην ΕΡΤ που εβαλε ΑΜΕΑ για τη μεταδοση του αγωνα Ρωσια - Τσεχία:p

Αυτο:!: