Euro 2012

ωραιο γκολ

Να το το πουλεν μου απο το μανατζερ

Ακούς τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας ρε πούστη μου και ότι έντυπο έχεις δίπλα μετατρέπεται αυτόματα σε ριζοσπάστη…

Δεν μπορώ να βλέπω τσεχία και να ακούω να έχουν παίχτη γκεμπρεσελασιέ (άσχετα αν λέγεται Γκέμπρε Σελασιέ)… Τσέχο Αιθίοπα πρώτη φορά βλέπω…

Καλα τοσο πολυ σε πειραξε που δν τα κερδισαν τα σιχαματα ?

Ο Μαλεζας ειναι καλο παιδι ?Να τον βαλουμε αμα ειναι να πιασουνε τοπο τα λεφτα που δινεις στη ΔΕΗ .

Η μεγαλη τρυπα σημερα ηταν η αριστερη πλευρα και ο παλαιμαχος Κατσουρανης στα χαφ (οταν πηγε στοπερ,μονο και μονο με την εμπειρια του ηρεμησε και την αμυνα).Αθλιος Χολεμπας και τελειως εξω απ τα νερα του (νομιζω ηταν και το πρωτο επισημο του) ο οποιος εκανε τελειο διδυμο με τον προκλητικο Σαμαρα .Δν ξερω αν κραταει ή αν ξερει μπαλα,ξερω πως στο συγχρονο ποδοσφαιρο (τουλαχιστον ως αριστερο χαφ) δν εχει καμμια θεση .

Παρ’ολα αυτα ,στο 17’ ουτε για πλακα δν θα λεγαμε πως στο τελος θα ημασταν δυσαρεστημενοι με το Χ .

…καλό και το Χ…μπορούσαμε κάτι παραπάνω, όπως παίηαμε στο δεύτερο ημίχρονο:):!:

Ομαδάρα η ρωσσία. Από τη μέση και μπροστά πετάει φωτιές. Θα την κάνει πλάκα την πολωνία την επόμενη αγωνιστική.

ειμαστε στο 2012 και ακουμε μεταδοση απο πηγαδι λες και ειναι δεκαετια '90
ειπαν αν υπαρχει καποιο προβλημα ή αυτο το εκτρωμα θα ακουμε σε ολα τα ματς?
επισης στο HD χρονομετρο δεν φαινεται,για ποιο λογο?

οπως και στο ertwebtv διακοπτονταν συνεχεια ο ηχος[-X

παπαπαπαπα μια ρωσια… εβγαλε τον αστειο κερζακοφ και καθαρισανε

πω πωωωωωωω

τι γκολαρα ο παβλιουτσενκο…

πολλοι δικαιολογουν την σημερινη εμφανιση του χολεβα επειδη “δεν ειχε καλυτερο να παρει”… στις εθνικες δεν παιζει απαραιτητα ο καλυτερος, ας επαιρνε αυτον που τον πηγε στο γουρο σαν αριστερο μπακ… η αχαριστια πληρωνεται… καλο το χ, ετσι οπως βλεπω τους ρωσσους λογικα θα κερδισουν τους μετριους πολωνους εκτος κι αν εχουμε τιποτα διαιτητικα οργια οπως σημερα… ανεπιτρεπτο για καραγκουνη να χανει το πεναλτυ σε τετοιο σημειο του αγωνα με κρυο τερματοφυλακα και εκπληκτικοι σαλπι,φορτουνης,κ.παπαδοπ,κατσουρ

Δε ξερω, μου φαινεται υποπτο που το βαρεσε η Καραγκουνα και οπως το βαρεσε, η μηπως ειμαι παρανοικος?
Κατα τ’αλλα ο Σαμαρας κοιμοταν ορθιος και οι κιτρινες ανεπιτρεπτες.

Ευτυχώς που ήταν ο διαιτητής να λέτε και μας ψύχωσε.
Φορτούνης είναι το πουλέν μου μετά το Καιζερσλάουτερν - Αμβούργο.

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/296657-megalo-sok-me-abraam

#-o

τι λετε?

Μαλεζας ή Κατσουρανης?

εγω προσωπικα διαλεγω τον πρωτο.Σημερα ημασταν τυχεροι που δε το φαγαμε με Κατσουρανη στοπερ.

Εννοείται Μαλεζάς

στο πρωτο ημιχρονο ημασταν τ ρ α γ ι κ ο ι.
η αποβολη του παπασταθο ηταν για γελια βεβαια,αλλα καναμε τους πολωνους να φαινονται υπερομαδα.
επισης πιο πεναλτι πεθαινεις.

β ημιχρονο νομιζω καναμε αρκετα καλη εμφανιση.μ αρεσε ο φορτουνης.
οσο για τον σαμαρα νταξ τι να πω:lol:
(ατακα φιλου μου:πω μαλακα μονο για τετρις κανει ο τυπος:lol:)

το γκολ τελικα ηταν οφσαιντ?εμενα μου φανηκε εστω και οριακα οτι ηταν αλλα δεν εδειξαν και ριπλει.

γενικα θα μπορουσαμε τη νικη.δυσκολα τωρα η προκριση,η ρωσια πεταει φωτιες.

Πλάκα θα έχει να κερδίσουμε μετά 2-1 και να χάσουμε με Ρωσία 2-1.Σαν το 2004 θα είναι τα αποτελέσματα.Περνάμε και 2ροι πάλι έτσι.

…μακάρι, δεν είναι και απίθανο να γίνει
…τι σοκ κιαυτό με τον Αβραάμ
:):!:

Ναι αλλά Πολωνοί και Τσέχοι φάνηκαν ότι είναι για τα θηρία οπότε θα την παλέψουμε την δεύτερη θέση!Μας ευνοεί και το πρόγραμμα όπως φαίνεται…