Euro 2012

Νικάμε τους τσέχους, οι ρωσία νικάει πολωνία, και πάμε τελευταία αγωνιστική για μια τίμια ορθόδοξη ισοπαλία και περνάμε και οι δύο…:wink:

Ένα ματς έγινε, ήδη άρχισαμε ποιος θα κερδίσει, ποιος θα χάσει, ποιος κάνει για στόπερ, ποιος δεν κάνει γι αριστερα… :smiley:

ναι. σου θυξαμε τον χολεμπας εσενα :stuck_out_tongue:
βέβαια εγω αν ήμουν ο χολεμπας θα έριχνα μερικές μπατσες στους συμπαίχτες μου εκτος της κουλαμάρας της δικιάς μου. καμία βοήθεια απο την πλευρά ενω ολη την εβδομάδα λεει ο σαντος τους είχε ενημερώσει οτι αυτοί θα παίζουν για πολύ ωρα από εκεί.

σκατα στο 1ο ημιχρονο, πολυ δυνατοι στο 2ο. ειμαστε παρα πολυ αμπαλοι επιθετικα αλλα εχουμε “ψυχη” και το παλευουμε. επαθα λιγο πλακα χθες με το φαρτουνη που μου φαινεται οτι αν δεν καβαλησει καλαμι (που σε γερμανια δεν γινεται συχνα) μπορει να γινει ενας πολυ καλος ποδοσφαιριστης. νινης σαπιος, χολεμπας χαλια (ο τζαβελας θα ηταν χειροτερος χθες?), σαμαρας μετριος προς κακος αλλα στα ματια μου το παλευε και λιγο, δεν καταλαβαινω γιατι τοσο κραξιμο. το τραγικο ειναι ο καραγκουνης να ειναι η ΜΟΝΗ επιλογη για ενα κρισιμο πεναλτι σε εναν τοσο κρισιμο θεσμο. ο ανθρωπος φαινεται πολυ κουρασμενος γενικοτερα, εδω καλα καλα εχει μειωσει τις βουτιες :lol:

Ρηξη χιαστων ο Αβρααμ ε?7 μηνες εξω κατα πασα πιθανοτητα…Οσο για τον Χολεμπας,η εμφανιση του χθες προφανως και ηταν κακιστη,αλλα πιστευω πως υπαρχουν δικαιολογιες.Αφενως ηταν τρακαρισμενος υπερ του δεοντως(δικια του ευθυνη,δε λεω),αφετερου εχει αυτον τον ανκεδιηγητο το Σαμαρα που την εχει δει πριμαντονα και δε γυριζε με τιποτα πισω,ειδικα στο α’.Τοσο τεμπελικο και ραθυμο στυλ σε παικτη δεν εχω ξαναδει.
Απο την αλλη η ομαδα τα πηγε εξαιρετικα οσον αφορα το αποτελεσμα και μπορουσε και ακομη καλυτερα αν το πιστευε περισσοτερο στο τελος,οποτε καλο θα ηταν να τους στηριξουμε και να επικεντρωθουμε στα θετικα.

η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα αμπαλοι για να αρχισουμε να τους κραζουμε τωρα στα δυσκολα. να το παλεψουν και αυτο αρκει…

Όσοι λέτε για τους Κατσουράνη και Καραγκούνη ότι δεν πρέπει να παίζουν, εσείς ποιον προτείνετε τον Μάκο ή τον Φωτάκη; Μπορεί να είναι γερασμένοι αλλά έχουν τουλάχιστον λίγο μυαλό.

σε αυτη την εθνικη ειναι αναντικαταστατοι. κατ εμε ισως ο καραγκουνης θα μπορουσε να παιζει κανα 60-70 λεπτο να μπαινουν πιο φρεσκα ποδια μετα (πχ φορτουνης, φετφατζιδης κλπ).

μακος και φωτακης ειναι “λιγοι” για την εθνικη κατ εμε. τουλαχιστον να μπει κανα πιτσιρικι μεσα που μπορει να εχει κ μελλον.

Το πρόβλημα χτες ήταν νοοτροπίας, μπήκαν νωθρά και αλαζονικά. Μόλις φάγανε το γκολ και κατάλαβαν ότι εδώ δεν είναι προκριματικά του κώλου με Αρμενίες και Μολδαβίες, παίξανε αυτό που μπορούν τέλος πάντων να παίξουν και γι αυτό έβαλαν και το γκολ παρότι με παίκτη λιγότερο.

Ο Καρπετόπουλος σε ένα άρθρο του είχε δίκιο ότι ναι μεν να παίξουμε με ψυχή στην άμυνα αλλά το μυαλό να είναι και στην επίθεση.

Τώρα για τον Χολέμπας, προφανώς ήταν τραγικός αλλά ήταν απόλυτα λογική η επιλογή του. Ο Σαμαράς τρώει άδικα κριτική γιατί προσπαθεί να δημιουργήσει μόνος του. Από κει και πέρα αυτό που νομίζω εγώ είναι ότι εφόσον παίζουμε έτσι ο Μήτρογλου είναι μάλλον πιο χρήσιμος μπροστά από τον Γκέκα, μπορεί να δημιουργήσει το γκολ μόνος του χωρίς να περιμένει σώνει και καλά την τέλεια σέντρα ή την κάθετη για να φύγει στην πλάτη.

αυτό που λέει ο κρίσπ.παίχτηκε ένα μάτς και αρχίσαμε όλοι οι προπονητές να λέμε τα δικά μας.
εντάξει οι έλληνες παίκτες δεν είναι και οι τόπ της ευρώπης αλλά δεν είμαστε και άμπαλοι.

ο καραγκούνης χθές για μένα ήταν από τους καλύτερους δεν καταλαβαίνω προς τί τόσο κράξιμο μόνο και μόνο λόγω ηλικίας.ο σαλπιγγίδης επίσης ήταν για μένα ο mvp της ελλάδας.ο φορτούνης δείχνει οτι μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης.ο σαμαράς στην αρχή όντως δεν βοήθαγε τον χολέμπας αλλά μετά γύρναγε και βοηθούσε.δεν ήταν πιστεύω τόσο χάλια όσο λέτε ο σαμαράς.

εντιτ: συμφωνώ επίσης με μήτρογλου αντί γκέκα.

Πραγματικα το κραξιμο στον Καραγκουνη (περαν του πεναλντι, οκ) δεν το καταλαβαινω. Μια χαρα επαιξε ο ανθρωπος, ετρεξε αρκετα, δεν ταλαιπωρισε την μπαλα, καλυπτε και στα πλαγια της αμυνας, οπως οφειλει να κανει ενα χαφ.

Νομίζω ότι αν ρωτήσεις αυτούς που κράζουν Καραγκούνη, γιατί τόσο κράξιμο, το μόνο που θα βρουν να σου πουν είναι “έχασε το πέναλτι”.
Συμφωνώ όσο δεν πάει με το ποστ του Κρις.

Περα απο το προβλημα νοοτροπιας που λεει ο Chris η επιλογη παικτων για μενα ηταν τραγικη σε σχεση με τις επιλογες που ειχε διαθεσιμες ο Σαντος γιατι παρολο που δεν υπαρχει κανας ουμπερ σουπερσταρ στο τωρινο ελληνικο ποδοσφαιρο υπηρχαν πολυ ΠΟΛΥ καλυτερα παικτακια σε σχεση με ορισμενα τσουβαλια που πηρε μαζι του…Επισης θα ηθελα να σχολιασω οτι ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο τον Γκεκα θα επαιζαν οι Μητρογλου/Αθανασιαδης (και ας ηταν μεχρι προσφατα πολυ καλος γκολτζης,σε τετοιο επιπεδο πλεον δεεεεε νομιζω να μπορει…) ?

Και τελος δεν υπαρχει χειροτερο επιθετο απο το Σαμαρας…Ή προδοτης θα εισαι…ή αδερφη…ή αμπαλος [-X

αν είχε άλλος τα @@ να το χτυπήσει ας πήγαινε να πάρει την μπάλα.

τι συζηταμε τωρα. ηταν Ο ΜΟΝΟΣ διαθεσιμος. και καλα το χτυπησε. δεν το εριξε ουτε σαπιο ουτε τιποτα. απλως ο κιπερ επεσε καλα.

Σίγουρα δεν ήταν τόσο κακός όσο κράζουν κάποιοι τώρα τον Καραγκούνη. Αλλά τι πας να βαρέσεις το πέναλντι ρε; Επειδή είσαι ο αρχηγός και θέλεις να μπεις στους σκόρερ; Ας άφηνε τον Σάλπι να το βαρέσει να κερδίζαμε (οκ μπορεί να το έχανε κι εκείνος, αλλά πιστεύω το είχε περισσότερο χτες).

Σαμαράς και Κατσουράνης τα έχασαν με Αρμενία και ο Γκέκας σε διαφήμιση!

Επίσης ο Καραγκούνης έκανε και τα πιο απλά που άλλοι δεν τα κάνουν. Να βάζει την μπάλα ένα μέτρο μπροστά από εκεί που έγινε το φάουλ, να δένει τα κορδόνια του μπροστά στους Πολωνούς όταν έχουν αυτοί φάουλ κλπ.
Εφόσον δεν έχουμε ομάδα που μπορεί να παίξει καλά επιθετικά και ο πιο πιθανός τρόπος να βάλουμε γκολ είναι από στημένα, είναι απαραίτητος και αυτός και ο Κατσουράνης.

Στο πρωτο ημιχρονο δεν δουλευε τιποτα στην ομαδα.
Το κεντρο δεν εκοβε,ο Χολεμπας σχεδον παντα επαιζε απεναντι σε 2,
τα στοπερ ηταν οτι ναναι και αυτα.
Απο την αποβολη και μετα δειξαμε χαρακτηρα.
Μπορουσαμε την νικη σιγουρα,κακιστο το πεναλτυ του Καραγκουνη.
Παμε για αλλα !

ο ολυμπιακος τα χώνει στην εθνική για την αντιμετώπιση του παπαδοπουλου. δεν έπρεπε να ξαναμπεί.
δεν θα το ξαναεπιτρεψουν λεει. :lol:

χθες
Επεισόδια Ρώσων οπαδών!