Euro 2020

Ό,τι να 'ναι.

Πληροφοριακά όμως να σε ενημερώσω ότι η ΟΥΕΦΑ βάζει πρόστιμο από δω και πέρα σε όποιον ξανακάνει αυτή την ηλιθιότητα. Για να μάθει ο κύριος Ρονάλντο ότι δεν μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει. Υπάρχουν συνέπειες.

Σπίτι του να μετακινήσει όσα μπουκάλια θέλει. Εδώ συμμετέχει σε μια διοργάνωση και οφείλει να σέβεται. Είτε με το καλό είτε με πρόστιμο.

Ανέκαθεν ήταν ωραίος ο Σωτηρακόπουλος. Μετά από αυτό το άρθρο τον πάω λίγο περισσότερο.

Εντελώς πληροφοριακά το banking news είναι κάτι σαν το μακελειό. Ο τύπος που το εχει είναι αρχιφσσιστας. Ο σωτηρακοπουλος μόνο καιμονο συμμετεχοντας να πάει να γαμηθει. Όσον αφορά το άρθρο σαν άρθρο πάλι για τον πουτσο είναι. Ξέχασε να πει ότι χωρίς χορηγούς δε θα είχε δουλειά και αυτός. Ξέχασε να πει ότι μέχρι να γίνει επαγγελματικό το ποδόσφαιρο ήταν πολύ πιο αγνό και από τότε που ξεκίνησαν να πέφτουν παρα μα πάρα πολλά χρήματα χάθηκε η μαγεία του αθλήματος, ο ανταγωνισμός, η αθωότητα. Τον οπαδό δεν τον ενδιαφέρει ο χορηγός . Είδες τι έγινε φέτος στην Αγγλία. Έχουνε ξεχάσει μου φαίνεται το football without fans is nothing. Η ΟΥΕΦΑ αν ήθελε να σπάσει αυγά ας τιμωρούσε ρεαλ Γιουβέντους και λοιπές

9 Likes

Η ΟΥΕΦΑ είπε ότι θα τιμωρήσει και τη Γερμανία επειδή το περιβραχιόνιο που φορούσε ο Νόϊερ είχε τα χρώματα του ουράνιου τόξου, προς υποστήριξη του LGBT κινήματος, και αυτό ήταν “πολιτικό μήνυμα”. Όταν ήρθε το κράξιμο όμως, μετατράπηκε σε “μη πολιτικό μήνυμα” και είπαν ότι τελικά δε θα υπάρξει τιμωρία.

Δε μου κάνουν εντύπωση οι βλακείες που έγραψε ο Σωτηρακόπουλος (στο bankingnews κιόλας, site με τρομερή σχέση με το ποδόσφαιρο σίγουρα). Λεφτά μια χαρά υπήρχαν και πριν την Coca Cola και την κάθε Coca Cola, όπως και πριν από κάθε χορηγό που μυρίστηκε τη μπίζνα δισεκατομμυρίων στο ποδόσφαιρο και ήρθε. Όλοι αυτοί δίνουν τόσα λεφτά, γιατί βγάζουν πολύ περισσότερα, οπότε εγώ ως ποδοσφαιρόφιλος χέστηκα για το πόσο περισσότερα θα βγάλει ένας χορηγός.

Αν μια μεταγραφή είχε 10 εκατομμύρια αντί για 100, καλύτερος θα ήταν ο κόσμος μας. Το ποδόσφαιρο ως ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη τα λεφτά των χορηγών. Ειδικά αυτών που σου καταστρέφουν την υγεία.

4 Likes

Ωραίος ο Σωτηρακόπουλος;;
Για κανένα αφιέρωμα στη Liverpool και στους Beatles στον SportFM καλός είναι. Από μπάλα μαύρα μεσάνυχτα… και μακράν ένας από τους χειρότερους speakers, πιο αργός και από το θάνατο. Γι’αυτό και καλύπτει την ανυπαρξία του στην περιγραφή με ένα σωρό ιστορικές αναφορές μέσα στη διάρκεια του παιχνιδιού

1 Like

Θες να γυρίσουμε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Μαζί σου. Κι εγώ αυτό θέλω. Τότε που το πρωί δούλευαν στα εργοστάσια και το απόγευμα κατέβαιναν να παίξουν μπάλα. Πολύ πιο γαμάτο και τίμιο.

Όσο το ποδόσφαιρο όμως είναι επαγγελματικό και διακινούνται δισεκατομμύρια, οφείλεις να σέβεσαι τους χορηγούς. Είναι μέρος του παιχνιδιού.

ΥΓ: Χαλαρώστε κάποιοι μεσήλικες με την υγεία. Πάνω από 80 χρονών δεν πρόκειται να φτάσετε όσα αντιοξειδωτικά ροφήματα και να πιείτε. Άλλωστε στα 80 κάνεις ζωάρα, όλοι το ξέρουν αυτό.

Το υστερόγραφο δεν το καταλαβαίνω…

Δεν πήγαινε για σένα. Είναι γενικό σχόλιο για αυτούς που μας έχουν πρήξει με την υγιεινή ζωή. Βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια μετά την κίνηση του Ρονάλντο να μετακινήσει τα μπουκάλια με την κόκα κόλα. Η κόκα κόλα κάνει κακό στην υγεία μπλα μπλα μπλα…

Αν θυμαμαι καλα αυτος ειναι σφιχτης και κανει υγειινη ζωη… μπορει να κανω και λαθος/

Κάνω μερικά βαράκια αλλά σφίχτη δεν με λες.

Και με βασικό μισθό πάλι επαγγελματίας είσαι

Ε τρωγε ζαχαρι με το κουταλι τοτε αφου πανω απο 80 δεν θα παμε ολα κομπλε.

Ο Ροναλντο παντως σιγουρα θα καταστραφει οικονομικα με το προστιμο της ΟΥΕΦΑ ο κακομοιρος. Βγηκαν ολα τα νεοφιλελε think tanks απο τα οικονομικα σκουπιδοσαητ να υπερασπιστουν την καημενη την Κοκα Κολα μαλακα μου, αυτα ειναι.

Και (για να μην αρχισει ο Κουιντομ το hating) δεν εκθειαζω την κινηση του. Εκατομμυριουχος ειναι οποτε στα παπαρια του, ο,τι θελει κανει, ετσι του ηρθε και το εκανε, πουλαει και αυτος το προφιλ του straight edge (αν και για να διατηρειται σε τετοια φυσικη κατασταση στα 35 του μαλλον κατι κανει σωστα σε αυτον τον τομεα). Απλα εσεις που λετε ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΕΙ φανταζομαι τα ιδια λεγατε οταν απαγορευσαν απο τις κακομοιρες τις καπνοβιομηχανιες να διαφημιζονται στην Φ1, το ιδιο με τις μαρκες ποτων (διαφημιση αλκοολ σε αυτοκινητα μαλακα μου, γαματη ιδεα).

3 Likes
  1. Δεν είπαμε να τρώμε ζάχαρη με το κουτάλι. Παν μέτρον άριστον σε όλα. Δεν γουστάρω τους υποχόνδριους όμως.

2. Δεν έχει να κάνει με νεοφιλελέδια εδώ η φάση. Τουλάχιστον εγώ δεν το βλέπω ούτε καν έτσι.

3. Δεν πρόκειται να το ξανακάνει γιατί η ομάδα της Πορτογαλίας δεν έχει καμία όρεξη να πληρώνει πρόστιμα για τις μαλακίες του Ρονάλντο.

4. Και τα ναρκωτικά να έβαζαν για χορηγούς δεν αλλάζει κάτι. Αν δεν συμφωνείς, δεν συμμετέχεις. Από τη στιγμή που συμμετέχεις υπάρχουν κανόνες.

5. Οι καπνοβιομηχανίες δεν έχουν πολύ μεγάλη δύναμη πλέον.

1. Δικο σου θεμα, εγω δεν γουσταρω τους “φατε και καπνιστε οτι θελετε μωρε μια ζωη την εχουμε” και μετα παραπονιουνται που παθαινουν εμφραγματα απο τα 50 τους. Και αυτο το λεω σαν πρωην (πολυ) παχυσαρκος.

2. Το οτι τα περισσοτερα αρνητικα αρθρα που εχω δει ειναι απο κατι σκουπιδοφιλελε σαητ (ειχα δει και ενα παρομοιο στο liberal αν θυμαμαι καλα) κατι μου λεει εμενα προσωπικα.

3. Αδιαφορο, μια φορα ηταν αρκετη.

4. Διαφωνω καθετα και 100%. Και ναι ο Ροναλντο εχει την πολυτελεια να μπορει να τα γραψει ολα στα αρχιδια του και γι’αυτο αντεδρασε, το οτι καποιος λιγοτερο πολουσιος δεν θα τολμουσε να πει τιποτα οσο και να τον χαλαγε δεν σημαινει οτι ειναι και σωστο. Με την ιδια λογικη να μην λεμε και τιποτα για την αθλλιοτητα που συντελειται και θα συντελεστει στο Καταρ, αφου το αποφασισες η ΦΙΦΑ να το βουλωσουμε και να δουμε μπαλιτσα.

5. Δεν εχουν δυναμη γιατι αφου σκοτωσαν μερικα εκατομμυρια κοσμου τα κρατη αποφασισαν οτι, ε παιδια να χαλαρωσουμε λιγο ομως ετσι? Μακαρι να γινει συντομα κατι παρομοιο με την βιομηχανια των καραμελοζουμων που ειναι ο κυριος υπαιτιος για επισης μερικα εκατομμυρια θανατους, ειδικα στις ΗΠΑ.

1 Like

Πολύ θέμα το κάναμε… κούνησε τα μπουκαλάκια και κάτι έγινε…

Στη συγκεκριμένη περίπτωση επιτέλους κάποιος τα πήρε από τη μέση που τα βάζουν σαν μπάστακες μπροστά στο μικρόφωνο. Έλεος έχουν τόσους χώρους σε τοίχους και πινακίδες μέσα στο γήπεδο και τόσο τηλεοπτικό χρόνο να διαφημιστούν. Αφήστε και ένα σημείο χωρίς διαφήμιση ρε παιδιά.
Τα ίδια κάνουν και στην Euroleague που βάζουν μπροστά στα μικρόφωνα τα κρουασάν με τις συσκευασίες… χάλι μαύρο…

1 Like

Ναι ρε καθόλου δύναμη δεν έχουν, απλά ένας στους πέντε ενήλικες στον πλανήτη καπνίζει, η παραγωγή του καπνού γίνεται σε χώρες που για να δουλέψουν αλλού αυτοί οι άνθρωποι είναι ασύμφορη για τις τοπικές κυβερνήσεις, το σχήμα σε εθιζω και σε κουραρω μέχρι να πεθάνεις είναι το πιο επικερδές σε όλα τα ενδιαμεσα στάδια στην ιστορία της ανθρωπότητας και περίμενε σε λίγα χρόνια που η μαριχουάνα θα είναι νόμιμη, να δεις ποιοι θα κατέχουν τις εταιρείες που θα προσφέρουν επιτέλους δικαιοσύνη σε αυτό το φυτό. Οι καημένοι πάνε για φούντο χωρίς διαφημίσεις :stuck_out_tongue:

1 Like

Εχω ηδη γραψει για τον Ροναλντο πιο πανω οταν πρωτοτεθηκε το ζητημα οτι καλα εκανε. Δεν κανω hating χωρις λογο. Οταν κανω hating, μου εχει δωσει λογο. Δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν 30 legit λογοι για να κανει κανεις hating για τον υπερεκτιμημενο.

Απο κει και περα καλα εκανε και πεταξε την κοκα κολα στην ακρη. Σκατα σε καπιταλισμο ουτως ή αλλως. Υποκρισια ειναι εκ μερους του εν μερει βεβαια, γιατι οπως μπηκε και πιο πανω μια χαρα μπαινει η φατσα του σε πακετακια ανθυγιεινου φαγητου και δεκαδων προιοντων που δεν ειναι καλυτερα απο την κοκα κολα, αλλα αλλο θεμα αυτο.

Παμε στα αγωνιστικα τωρα, το θεμα που συζητατε προσωπικα μου ειναι παρα πολυ αδιαφορο, λες και θα αλλαξει το οτιδηποτε ή λες και εχει καμια επιδραση σε κατι.

Ουκρανια με στελνει “κουβα” προς το παρον, δεν περιμενα να χανει απο Αυστρια για κανενα λογο, η οποια ειναι ο ορισμος της αχρωμης ομαδας. Απο την αλλη, ελπιζω η Ολλανδια να βαλει πολλα γκολ σημερα, το εχω προβλεψει 0-4 ετσι για το ακραιο της φασης.

Εμένα με στέλνουν και κανονικό Κούβα, GG το είχα, απαράδεκτα κακοί σήμερα. Πολύ καλύτερη από το αναμενόμενο η Αυστρία. Νομίζω ότι αν ισοφαρίσουν οι Ουκρανοί και περάσουν θα ξενερώσω και ας πιάσω το στοίχημα…

Δυσκολα πιο αχρωμοι απο τους Ουκρανους. Ουτε φαση δεν κανανε. Αντε ρε Δανια

2-0 οι Δανοί αλλά οι Φινλανδοί ακόμα ισόπαλοι.

Η Δανιαρα εχει εξελιχθει σε υπερλατρεια της διοργανωσης ε ?

4 Likes