Euro 2020

Πούλο κωλο-Ουγγαρία.

2 Likes

Σκατά στους δηθεν προοδευτικούς λοατκι που καπηλεύονται ένα υπέροχο φυσικό φαινόμενο (ανάλυση λευκού φωτός μέσω διάθλασης) για τη “σημαία” τους. Να βρουν άλλο χρωματισμό λέω εγώ…

Μπα, πρωτα την βρισκει με το κεφαλι ο παικτης. Ολοσωστο πεναλτι οπως και το δευτερο της Πορτογαλιας, ορισμος χεριου. Τωρα η βουτια του Μπαπε ασχολιαστη. Θεατρο για Οσκαρ.

1000 φορες συμπαθεστερη απο κωλογερμανους, ελεος.
Θα ηταν μια ωραια εκδικηση μετα απο 70 χρονια για το ΚΛΕΜΜΕΝΟ. Αλλα δεν βαριεσαι.

Αγγλια - Γερμανια στους 16 θα πεσει πολυ γελιο. Δε γινεται να αποκλειστουν και οι δυο?

Ιταλια - Βελγιο στους 8 αν περασουν και οι δυο, αδικια μεγαλη. Και μετα ο νικητης με νικητη Γαλλιας - Ισπανιας - Κροατιας - Ελβετιας, επισης αδικο να μη γινεται τελικος μεταξυ δυο εξ αυτων. Στο αλλο bracket ειναι ανοιχτος ο δρομος για νικητη Αγγλιας - Γερμανιας να παει μεχρι τελικο.

Αυτός ο Σαλάι της Ουγγαρίας παιχταράς! Σε ποια ομάδα παίζει;

Νομίζω Φράιμπουργκ (πιστεύω αυτόν λες έχουν 2 Σάλαι)

Προσωπικά αυτές οι ανακατατάξεις ατον 2ο κ 6ο όμιλο που κάθε 10 λεπτά άλλαζαν οι ομάδες που περνούσαν με έκαναν να ξανανοιώσω μετά από καιρό μεγάλη διοργάνωση εθνικών ομάδων. Περιμένω πως και πως νοκ άουτ

1 Like

Αντιπαθω Ουγγαρια για εξωαγωνιστικους λογους.

Σε ποναει ακομα το '54 :stuck_out_tongue:.

1 Like

Αν ειναι ετσι, δεν εχεις το δικαιωμα να συμπαθεις Γερμανια ή να μην αντιπαθεις.
Εκτος αν παραδεχεσαι οτι εισαι inconsistent. Εμενα τι να με πονεσει το 54, ημουν -27 :stuck_out_tongue:
Ειναι απο τις μεγαλυτερες ιστορικες αδικιες στο ποδοσφαιρο. Χειροτερη απο τις κλοπες της Ρεαλ.

1 Like

Γιατι δεν ξεδιπλωνεις τις σκεψεις σου; Μπορεις να προτεινεις και χρωματισμο.

Θα με βοηθουσε μια λιστα χωρων που μου επιτρεπεται να συμπαθω η’ να αντιπαθω.

Αμα υποστηριζεις Γερμανια, δε σε βοηθαει τιποτα βασικα :sunglasses:

Ενταξει, εγινε :smile:

Δεν ειναι το ιδιο οι ιστορικοι λογοι με το να βλεπεις τα μπρατσωμενα αγορια με τα μαυρα ρουχα να χαιρετανε “αρχαιοελληνικα” στις εξεδρες (και η καριολα ΟΥΕΦΑ να ασχολειται με το περιβραχιονιο του Νοιερ φυσικα), σορυ αλλα τεραστια χαρα ο αποκλεισμος τους (ειχανε γιουχαρει και στο kneeling στο πρωτο ματς στην Βουδαπεστη και κανανε και διαδηλωση, σαν τα δικα μας φασιστακια του Γαλανολευκου Φαρου) ειδικα οπως ηρθε με τις γλυκες γκεη καρδουλες του Γκορετζκα <3

Το ποστ του St_Anger δεν το εχω αποκωδικοποιησει ακομα γι’αυτο δεν εχω απαντησει.

2 Likes

Κι εγώ νόμιζα ότι τρόλαρε αλλά τελικά έγραψε ΣΟΒΑΡΑ ότι “καπηλεύονται ένα υπέροχο φυσικό φαινόμενο (ανάλυση λευκού φωτός μέσω διάθλασης)” :joy: :roll_eyes: :joy: :roll_eyes:

2 γκολ σου κάρφωσαν ρε παπάρα Λεβ, ποιο λεωφορείο μας λες;

Καλα λεωφορειαρα παρκαραν αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια, ελεος, η Γερμανια εισαι.

Πραγματικα κακοι οι Γερμανοι χτες, το θεμα ειναι οτι δεν ειχανε κλασσικες ευκαιρειες, γιομα και παλι γιομα. Πολυ κακη εντυπωση που στο τελος αντι να πανε για την νικη παιζανε στο κορνερ λες και ειναι η Προοδευτικη (με στειλανε και κουβα ΓΤΧΤους), ελεος βρε μαλακες, με τους Ουγγρους παιζετε.

Μια χαρα σωστα τακτικα αμυντικα επαιξαν οι Ουγγροι. Δημιουργησαν και ευκαιριες και προηγηθηκαν 2 φορες. Με την Γερμανια επαιζαν, τι ακριβως ζηταμε, να τους επαιζαν μονοτερμα ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο? Και επαιζαν και εντος εδρας οι Γερμανοι.

Δε με ενδιαφερει καθολου τι κανουν οι καφροι στις εξεδρες και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι να πρεπει να ευχομαι να χασει μια ομαδα, μονο και μονο επειδη καποιοι οπαδοι της ειναι ακροδεξιοι, εφοσον η ομαδα καθεαυτη δεν εχει καποια συνδεση με κατι τετοιο. Δεν εχω ιδεα ποιες ειναι οι πολιτικες και κοινωνικες πεποιθησεις των παικτων της Εθνικης Ουγγαριας, και δε θα πεσω απο τα συννεφα αν καποιοι απο αυτους ειναι ακροδεξιοι, αλλα δε θα πεσω κι απο τα συννεφα αν καποιοι Γερμανοι ποδοσφαιριστες ειναι φασιστακια. Αν υπαρχουν αποδειξεις για την ομαδα, να ενημερωθουμε, γιατι οχι?

Απο κει και περα εσυ κανεις οτι θελεις, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ειναι και καποια αυτονοητα σωστη αντιμετωπιση που πρεπει να υιοθετησουμε ολοι μας, ουτε κανει την Γερμανια συμπαθη ξαφνικα. Κι αν καποιος εχει 3-4 πολιτικους λογους για να αντιπαθει την Ουγγαρια, τοτε υπαρχουν και 10-15 πολιτικοι λογοι για να αντιπαθει την Γερμανια.

Οποτε πες μου αν θα συμφωνησουμε να μιλαμε τελικα καθαρα ποδοσφαιρικα ή αν θα μιλαμε και πολιτικα, για να ξερουμε τι γινεται :stuck_out_tongue: Ποδοσφαιρικα παντως, μου ειναι 100 φορες πιο συμπαθης προσωπικα η Ουγγαρια ως underdogs και ως φουκαραδες και αδικημενοι ιστορικα πολλακις, σε σχεση με τους ευνοημενους Γερμανους.

Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου. Ειπε ο Παντελης οτι αντιπαθει τους Ουγγρους και πεταχτηκες να του πεις οτι ειναι υποκριτης και ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να αντιπαθει τους Γερμανους. Οχι, οποιον θελει να αντιπαθησει, δεν σου ειπα να αντιπαθησεις τους Ουγγρους, εγω προσωπικα ξερναω οταν τους βλεπω και χαιρομαι που αποκλειστηκαν, εσυ τους γουσταρεις. Με γεια σου και χαρα σου, δεν καταλαβαινω γιατι τοση αναλυση.

Στο αλλο που λες δεν ειπα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι δεν ηταν σωστοτατη η τακτικη αντιμετωπιση του ματς απο την Ουγγαρια. Ναι παρκαρανε λεωφορειο, ναι καλα κανανε και ναι το να παρκαρεις το λεωφορειο τοσο αποτελεσματικα απεναντι σε μια ομαδα της δυναμικοτητας των Γερμανων δεν ειναι καθολου μα καθολου ευκολο, αλλιως θα το κανανε ολοι.

1 Like

Καλα χαλαρωσε τα τσακρα σου, σιγα μην του ειπα και να υπογραψει υπευθυνη δηλωση :stuck_out_tongue:

Με φόρα η Δανία 2η σερί 4αρα και έφυγε για προημιτελικά

1 Like