Αν ακυρωνόταν το γκολ του (walking meme κατά τ’ άλλα) Πρέθγουεϊτ (sic), θα έγραφα κατεβατό για το πόσο ανέκδοτο είναι το VAR, πάλι καλά
Δεν ξερω τι μπορει να σημαινει αυτο, μια χαρα παικτης ειναι ο Πρεθγουεητ. Πολυ καλος βασικα.
Τωρα για το γκολ του δεν ξερω, αλλα το 0-2 της Δανιας δεν επρεπε να μετρησει, αφου υπηρχε φαουλ στην αρχη της φασης που δεν σφυριχτηκε ποτε. Γκολ σε κομβικο σημειο, κριμα να κερδισει ετσι η κατα τα αλλα υπερσυμπαθης και λατρεια Δανια.
Αν δεν υπηρχε το VAR το γκολ δε θα μετρουσε ποτε… αφου σηκωθηκε η σημαια.
Κριμα και για την Ουαλια παντως, βασικα κριμα για την διασταυρωση, γιατι αυτες τις ηθελα και τις 2 στην οκταδα για να μην πω πιο περα.
Τα βρίσκουν σκούρα οι Ιταλοί.
Πολύ καλό στήσιμο από την Αυστρία.
Ναι.
Επισης, τι υπερμαλακας αυτος ο διαιτητης.
Κοιταω, βλεπω Αγγλος. Οκ, ετσι εξηγειται.
Ολα τα σφυριγματα υπερ Αυστριας.
Ευτυχως ακυρο το γκολ.
Γιατι δεν το μετρησε, αφου ολα τα σφυριγματα ειναι υπερ Αυστριας;
Καθολου εξυπνη η αποπειρα τρολλαρισματος.
Γιατι για τα offside δεν αποφασιζει ο διαιτητης, αλλα το κοντρολ που τα κοιταει στο replay και του λενε αν ηταν ή οχι.
Ευτυχώς για τους Ιταλούς που υπάρχει το VAR…
Πολύ καλύτεροι οι Αυστριακοί στο δεύτερο, ανύπαρκτη η “υπερομάδα” Ιταλία.
Δε θυμαμαι να εχει πει ποτε κανενας την Ιταλια υπερομαδα, αλλα οκ, ουτε βροχη βλεπω επισης στο γηπεδο.
Παρατασουλα, η πρωτη για φετος. Ας φτιαξω μια μακαροναδα.
Είχες μεγαλύτερες απαιτήσεις για το έξυπνο σχόλιό σου; Άλλο ματς βλέπεις ρε μλκ ; Σιγά την κακή διαιτησία.
Δεν πηγαινε για εξυπνο το σχολιο μου. Ηταν απλα μια παρατηρηση. Δε σε ειδα να μου την “λες” για το φαουλ που σχολιασα στο ματς της Ουαλιας εναντιον της Δανιας.
Εγιναν τουλαχιστον 2 φαουλ ακριβως εξω απο την περιοχη της Αυστριας υπερ της Ιταλιας, και δεν τα εδωσε ο διαιτητης. Σε συνδυασμο με αρκετες φασεις που αφησε το σκληρο παιχνιδι, προφανως αυτο ευνοει την ομαδα που θελει να κρατησει το μηδεν στην αμυνα.
Δεν τα εχω δει. Σιγα το “σκληρο παιχνιδι” που αφησε.
Γκολαρα Κιεζα.
Φοβερό γκολ, άξιο τέκνο.
Απο τους αγαπημενους μου νεους παικτες της Ιταλιας ο Κιεζα. Τον αγαπω στην Γιουβεντους.
Κι ο πατερας του παικταρας ηταν.
H Πάρμα του '99 τρελή συμπάθεια με Βερόν, Κρέσπο, Κιέζα (και Μπάλμπο και πίσω τριάδα Σενσίνι, Καναβάρο, Τιράμ).
Και προπονητή Μαλεζάνι ε .
Εκπληκτικό γκολ η Αυστρία.
Ναι, πολύ καλός για τη Λεγανιές.
Ηταν εχθρικη η διαιτησια παντως ισχυει, δεν εγινε κανα εγκλημα αλλα ειχε μια προδιαθεση ο διαιτητης.
Η Ιταλια πολυ καλη στο Α’, σωστη πιεση στην Αυστρια που κλειστηκε πολυ καλα με στρωτο ποδοσφαιρο με υπομονη και συνδυασμους. Στο Β’ ολα πηγαν περιπατο για καποιο λογο και χαθηκε ο ελεγχος του αγωνα, ισως να εφταιγε οτι επαιξε πολλη πιεση ψηλα στο Α’ και κουραστηκε το κεντρο. Αν μετραγε το σωστα ακυρωμενο της Αυστριας δυσκολα το γυρναγαμε. Ευτυχως καθαρισε η παιχτουρα ο Κιεζα.
Χρησιμη προσγειωση το σημερινο παντως, μην παιρνουν αερα τα μυαλα. Μπραβο και στην Αυστρια που ηταν πολυ καλυτερη απ’οσο την περιμενα σε ολο το τουρνουα. Με τον νικητη του Βελγιο-Πορτογαλλια θα δουμε τι ψαρια πιανουμε.
Άγγλος ήταν, προδιάθεση στο να αφήνει το παιχνίδι να παίζεται είχε, σιγά το πράγμα. Καλύτερα είναι έτσι γενικώς. Έβλεπα τους Ιταλούς πώς έπεφταν στο δεύτερο ημίχρονο και ήθελα να τους χαστουκίσω!
Σήμερα Ολλανδία-Τσεχία στις 7 και Βέλγιο-Πορτογαλία στις 10. Οι Ολλανδοί μου αρέοσουν, θέλω να μπούνε. Οι Βέλγοι έχουν παιχταράδες, Πορτογαλία συμπαθώ μόνο και μόνο λόγω Σάντος, η μπάλα που παίζει είναι ανύπαρκτη. Αν δεν είχανε Σάντος θα ήθελα να πάρουν πούλο από τους ομίλους, μου είναι πολύ συμπαθής ο Δον Φερνάντο, αλλά να παίξουμε και λίγη μπαλίτσα παιδιά…
Εγω απο την αλλη που δεν βλεπω πολυ αυτο το εκτρωμα που λεγεται αγγλικο ποδοσφαιρο, ηθελα να σφυριζονται τα φαουλ που ειναι φαουλ, ασχετα αν βουταγε για να το πουλησει ο εκαστοτε Ιταλος.
Οι διαιτητες φταινε εξαρχης που οι παικτες αναγκαζονται να πεφτουν για να παρουν φαουλ. Ας εδιναν τα φαουλ οπως επρεπε ακομα κι αν δεν υπαρχει πτωση παικτη στο γρασιδι, και δε θα “χρειαζονταν” το θεατρο οι παικτες.
Στην Αγγλία που οι διαιτητές δε σφυράνε πολύ, οι παίχτες δεν πέφτουν