Euro 2020

Θα το ξαναδώ κάπου αλλά μου φάνηκε ότι έβαλε χεράκια ο Τσέχος, όχι;

Καθαρή κόκκινη. Στα replay που έδειξε πριν πάει σε var check φαίνεται καθαρά η πρόθεση + ότι κόβει πιθανό γκολ.

Τεράστια βλακεία κι από τον Malen δευτερόλεπτα πριν που δεν πλασάρε.

Εμένα ρε παιδιά μου φάνηκε ότι δεν έλεγχε το σώμα του από εκεί που δίπλωσε το γόνατο και μετά. Αν το έκανε επίτηδες τότε ναι, προφανώς είναι κόκκινη. Αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, θα το ξαναδώ.

Βασικά ο de Ligt παίζει και να νόμιζε ότι θα πάρει φάουλ επειδή πήγε να τον αφήσει κάτω ο άλλος με τα χέρια για να πάει για τη μπάλα. Σε κάθε περίπτωση, κακώς την έπιασε. Απλά κάνει διαφορά αν κρίνεις ότι πιάνει τη μπάλα για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Προφανώς ο διαιτητής έκρινε ότι την έπιασε για να κόψει την ευκαιρία και δεν τον αδικώ. Το ότι δε διαμαρτυρήθηκε καν ο de Ligt εμένα μου φτάνει

1 Like

Τέλος το ματσάκι, δίκαια η Τσεχία.
Πολυ καλή ομάδα, εξαιρετική οργάνωση, απέναντι στους φλύαρους και χωρίς ουσία Ολλανδούς.
Σίγουρα η κόκκινη έπαιξε τον ρόλο της αλλά γενικά οι Τσέχοι ήταν πολύ καλοί σε όλη σχεδον τη διάρκεια του ματς.

3 Likes

1η έκπληξη στα νοκ άουτ η Τσεχία αν και όποιος είδε το ματς θα κατάλαβε πως πέρασαν δικαιότατα. Καλή και διασκεδαστική ομάδα η Ολλανδία αλλά με τέτοιες τρύπες πίσω δεν ήταν για πολλά

Έκπληξη μόνο ως όνομα νομίζω, γιατί στον όμιλο έπαιξε ωραία μπάλα η Τσεχία. Πολλά ταλέντα η Ολλανδία αλλά της λείπει ένας Φαν Νιστελροη, ένας Φαν Πέρσι, ένας Ρομπεν ακόμα κι ένας Σνάιντερ. Κάθε φαν πέρσι και καλύτερα (όχι δεν ντράπηκα)

10 Likes

Οι Βέλγοι έχουν μπει στο γήπεδο να παίξουν μπάλα σήμερα ή μπα;…

image

1 Like

συστημένο το έστειλε ο Αζάρ

3 Likes

Χαχαχαχα πολύ καλό (ούτε εγώ ντράπηκα)

Τι σουτάρα έπιασε ο Αζάρ jr

1 Like

Ο Ντε Μπρόινε θα παίξει στο επόμενο ματς;

Το ξαναδα, μου φαινεται οτι δεν ελεγχει το χερι του. Περαν αυτου, δεν ξερω τι λεει ακριβως ο κανονισμος. Νομιζω οτι πια δεν εχει σημασια η προθεση, ειτε ακουσια ειτε εκουσια, τα δινουν τα χερια. Εμενα μου φανηκε σαπια κοκκινη παντως, δε θα πω “αδικη”.

1 Like

Το Βελγιο-Πορτογαλια πιθανότατα ήταν το χειρότερο ματς μέχρι στιγμής στο Γιούρο.
Και οκ, οι Πορτογάλοι κάτι προσπάθησαν να κάνουν αλλά οι Βέλγοι…να έχεις αυτή την ομάδα, αυτούς τους παίκτες σε όλες τις θέσεις και να παίζεις αυτό το ποδοσφαιρο…
Ο μόνος λόγος που κέρδισαν ήταν λόγω ατομικού ταλέντου, ότι έχουν παίκτες που σε μια φάση μόνο μπορούν να κάνουν τη ζημιά, χθες την έκανε ο Αζαρ Jr.
Κατά τ’αλλα άχρωμοι, βαρετοί, κακό ποδόσφαιρο για τις δυνατότητες τους.

3 Likes

Έλα ρε, το δεύτερο ημίχρονο καλό ήταν αν ήσουν ουδέτερος, ειδικά στο τέλος έγινε ψιλοροντέο.

1 Like

Ρε παιδιά καλά όλα αυτά αλλά ο Ντε Μπρόινε θα παίξει στο ματς της Παρασκευής; Βγήκε προληπτικά αλλαγή ή είναι κάτι σοβαρότερο;

Ισχύει αυτό, για το πρώτο ημίχρονο ειδικότερα του χθεσινού αγώνα. Εκεί βλέπαμε κατά κύριο λόγο ένα σκηνικό, συχνότατο στο… modern football, που προσομοιάζει στο water polo και το λέω αυτό με όλη την κακή έννοια.
Δηλαδή είχαμε την επιτιθέμενη ομάδα να γυρνάει την μπάλα γύρω γύρω από την μεγάλη περιοχή , ενίοτε να κάνει ένα γέμισμα το οποίο απέκρουαν οι καλά στημένοι αμυνόμενοι και πάλι από την αρχή/ή το ίδιο στην αντίθετη περιοχή με ανάποδους ρόλους. Κι επειδή ήταν καλές ομάδες και οι δύο, ούτε οι μεν να χάνουν εύκολα την κατοχή ούτε όμως να διασπάται και η άμυνα των δε! Πραγματικά αφόρητα βαρετό.

Ευτυχώς μπήκε το γκολ και δεν συνεχίστηκε μέχρι… τα πέναλτι αυτό το πράγμα. Και όπως αποδείχτηκε, οι Πορτογάλοι μπορούσαν και καλύτερα αφού όταν άρχισαν να επιτίθενται, το έκαναν με αξιώσεις - μόνο που έπρεπε να μείνουν πίσω στο σκορ πρώτα!
Λογικά το Βέλγιο εναντίον της Ιταλίας θα δείξει καλύτερο πρόσωπο - το ξέρουμε ότι έχει την δυνατότητα!

2 Likes

Μου είχαν λείψει οι αφορισμοί του. Πιωμένο τα λέει το παληκάρι ή μπας κι είχε πέσει μικρός στο καζάνι με τη γκρίνια;

Είδα την φάση του Ντε Λιχτ. Ορισμός της κόκκινης. Πέφτει κάτω, πιάνει επίτηδες την μπάλα με το χέρι, και αν δεν την πιάσει ο Τσέχος βγαίνει τετ α τετ. Ούτε καν αμφιβολία δε θα είχα μετά το replay.

Καλό είναι να δίνονται αυτές οι κόκκινες κάρτες, στο ματς Ιταλίας - Αυστρίας θυμάμαι χαρακτηριστικά να βγαίνουν 3 εναντίον 2 οι Ιταλοί και να κάνει επίτηδες φάουλ ο αμυντικός της Αυστρίας, και φυσικά έφαγε κίτρινη. Τώρα που θα ήταν 1 τετ α τετ είναι ο ορισμός του cynical foul πριν από κλασική ευκαιρία για γκολ. Ας πρόσεχε. Εν τέλει καλύτερο για την ομάδα του το 10 παίκτες παρά το να είχε γίνει 0-1 εκεί.

All time classic ήδη… :smile:

1 Like