Ο Πέρισιτς εκτός γιατί κόλλησε κορωνοιό. Κωλόφαρδοι Ισπανοί
Είναι κρίμα για τον Μόντριτς και την Κροατία
Ο Πέρισιτς εκτός γιατί κόλλησε κορωνοιό. Κωλόφαρδοι Ισπανοί
Είναι κρίμα για τον Μόντριτς και την Κροατία
Οχι γαμωτο τι λες τωρα, ξενερα τεραστια…
φιλο-ισπανός;
Ναι δεν με βλέπεις
Δεν είναι τόσο αντιπάθεια προς την Ισπανία, είναι πολύ άδοξο για την συγκεκριμένη γενιά της Κροατίας να τελειώσει έτσι, έχω και τρελή συμπάθεια προς μοντριτς
Τι γελοία κόκκινη είναι αυτή, τρομεροί οι κανονισμοί .
Κόκκινη είναι νομιζω, ξεκάθαρη πρόθεση να σταματήσει τη μπάλα και ενώ ο Τσέχος θα έβγαινε απεναντι στον τερματοφυλακα αν έπαιρνε τη μπάλα.
Θα το ξαναδώ κάπου αλλά μου φάνηκε ότι έβαλε χεράκια ο Τσέχος, όχι;
Καθαρή κόκκινη. Στα replay που έδειξε πριν πάει σε var check φαίνεται καθαρά η πρόθεση + ότι κόβει πιθανό γκολ.
Τεράστια βλακεία κι από τον Malen δευτερόλεπτα πριν που δεν πλασάρε.
Εμένα ρε παιδιά μου φάνηκε ότι δεν έλεγχε το σώμα του από εκεί που δίπλωσε το γόνατο και μετά. Αν το έκανε επίτηδες τότε ναι, προφανώς είναι κόκκινη. Αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, θα το ξαναδώ.
Βασικά ο de Ligt παίζει και να νόμιζε ότι θα πάρει φάουλ επειδή πήγε να τον αφήσει κάτω ο άλλος με τα χέρια για να πάει για τη μπάλα. Σε κάθε περίπτωση, κακώς την έπιασε. Απλά κάνει διαφορά αν κρίνεις ότι πιάνει τη μπάλα για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Προφανώς ο διαιτητής έκρινε ότι την έπιασε για να κόψει την ευκαιρία και δεν τον αδικώ. Το ότι δε διαμαρτυρήθηκε καν ο de Ligt εμένα μου φτάνει
Τέλος το ματσάκι, δίκαια η Τσεχία.
Πολυ καλή ομάδα, εξαιρετική οργάνωση, απέναντι στους φλύαρους και χωρίς ουσία Ολλανδούς.
Σίγουρα η κόκκινη έπαιξε τον ρόλο της αλλά γενικά οι Τσέχοι ήταν πολύ καλοί σε όλη σχεδον τη διάρκεια του ματς.
1η έκπληξη στα νοκ άουτ η Τσεχία αν και όποιος είδε το ματς θα κατάλαβε πως πέρασαν δικαιότατα. Καλή και διασκεδαστική ομάδα η Ολλανδία αλλά με τέτοιες τρύπες πίσω δεν ήταν για πολλά
Έκπληξη μόνο ως όνομα νομίζω, γιατί στον όμιλο έπαιξε ωραία μπάλα η Τσεχία. Πολλά ταλέντα η Ολλανδία αλλά της λείπει ένας Φαν Νιστελροη, ένας Φαν Πέρσι, ένας Ρομπεν ακόμα κι ένας Σνάιντερ. Κάθε φαν πέρσι και καλύτερα (όχι δεν ντράπηκα)
Οι Βέλγοι έχουν μπει στο γήπεδο να παίξουν μπάλα σήμερα ή μπα;…
συστημένο το έστειλε ο Αζάρ
Χαχαχαχα πολύ καλό (ούτε εγώ ντράπηκα)
Τι σουτάρα έπιασε ο Αζάρ jr
Ο Ντε Μπρόινε θα παίξει στο επόμενο ματς;
Το ξαναδα, μου φαινεται οτι δεν ελεγχει το χερι του. Περαν αυτου, δεν ξερω τι λεει ακριβως ο κανονισμος. Νομιζω οτι πια δεν εχει σημασια η προθεση, ειτε ακουσια ειτε εκουσια, τα δινουν τα χερια. Εμενα μου φανηκε σαπια κοκκινη παντως, δε θα πω “αδικη”.
Το Βελγιο-Πορτογαλια πιθανότατα ήταν το χειρότερο ματς μέχρι στιγμής στο Γιούρο.
Και οκ, οι Πορτογάλοι κάτι προσπάθησαν να κάνουν αλλά οι Βέλγοι…να έχεις αυτή την ομάδα, αυτούς τους παίκτες σε όλες τις θέσεις και να παίζεις αυτό το ποδοσφαιρο…
Ο μόνος λόγος που κέρδισαν ήταν λόγω ατομικού ταλέντου, ότι έχουν παίκτες που σε μια φάση μόνο μπορούν να κάνουν τη ζημιά, χθες την έκανε ο Αζαρ Jr.
Κατά τ’αλλα άχρωμοι, βαρετοί, κακό ποδόσφαιρο για τις δυνατότητες τους.