Αυτο το Βελγιο ολο πρωτο, δευτερο στα ρανκινγκς κ οταν η μπαλα καιει κανουν μια τρυπα στο νερο
Σώμα με σώμα, οριακά κίτρινη κάρτα για θέατρο ήταν.
Εμφατικά στους 4 η Ιταλία. Ολοκληρωτική πίεση στο 80% του γηπέδου. Γκολαρες. Ευκαιρίες και για 3ο γκολ.
Το Βέλγιο ήταν ό,τι έκανε ο Ντοκου.
Περίμενα ότι θα είναι ματσάρα το Τσεχία-Δανίσ και είναι αυτό ακριβώς.
He’s one of our own
Ιταλία κάνε αυτό που πρέπει.
Η κωλοφαρδία αυτής της Αγγλίας δεν περιγράφεται. Μια μέτρια ομάδα που έχει παίξει καραμέτρια μπάλα αλλά έχει καταφέρει να παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια εντός και όλες οι διασταυρώσεις είναι πολύ ευνοϊκές. Έχει φτάσει στους 8 χωρίς να ξέρουν οι ίδιοι πώς καλά καλά και έχεις και τους αστείους στην ΕΡΤ να λένε πως φοβίζει η υπερομάδα. Δεν έχω κάτι με την Εθνική Αγγλίας αλλά φέτος σε κάθε ματς νιώθω μια τεράστια αντιπάθεια.
Δανία*
Εγώ έχω πολλά με την εθνική Αγγλίας και το κάνουν ακόμα χειρότερο όλα τα αγγλικα fanboys σαν αυτούς τους δύο που ακούγαμε σημερα.
“Απλά, βρετανικά, κλασικά”…το σπιτάκι σας μέσα…
Δανία, Ιταλία δεν έχει σημασία.
Αρκεί να τελειώνουμε με δαύτους.
Μόνο Αγγλία ρε!!
Εγω πονταρω στην Δανια στον ημιτελικο
Δεν ξέρω τι θα γίνει στο φετινό Euro της… προηγούμενης χρονιάς, αυτό που ξέρω είναι πως σαν σήμερα, 17 χρόνια πριν, η Ελλάδα σήκωνε το “τιμημένο” στην Πορτογαλία και ανεβαίναμε “στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια”!
Αλλά, ας θυμηθούμε και κάποια… χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα της εποχής
Δυστυχώς δούλευα στην Αγγλία τότε και δεν απήλαυσα το έπος.
Από τα ημιτελικά και μετά κατάλαβα τι παιζόταν εδώ γιατί έπαιρνα τηλ τη μάνα μου και μόνο για τη μπάλα μίλαγε, μέχρι που το βράδυ μετά τον τελικό με πήρε τηλ 3 το πρωί (δηλαδή 5 Ελλάδος και μεθυσμένη) για καλαμπούρι και μου είπε:
Τι κάνεις κοιμάσαι;;;Εδώ δεν κοιμάται κανείς!!!
Απιστευτη εμπειρια! Να ναι καλα ολο το τημ
Καλύτερη η Ισπανία, πιο κυνική αυτή τη φορά η Ιταλία, σήμερα έπαιξε περισσότερο σαν την Σκουάντρα Ατζούρα που ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια.
Πάμε γερά Δανία.
Ψιλοπενηνταρίσιο το ματς, θεωρώ πως κάθε ομάδα είχε διαστήματα ανωτερότητας. Ακόμα και στην παράταση, κάπως μοιρασμένα πήγαν τα ημίχρονα. Η Ισπανία αναμενόμενα πιο κυριαρχική, η Ιταλία έπαιξε σαν Ιταλία. Ίσως να θεωρούσα μισό τσικ καλύτερους τους Ισπανούς, αλλά μιλάμε για κάτι τύπου 55-45, δηλαδή μοιρασμένα πράγματα. Δεν ήταν άσχημο συνολικά, χάρηκα που πέρασαν οι Ιταλοί, πάμε μωρή Δανία να δέσει το γλυκό τώρα.
ΥΓ. ΚΙΕΛΙΝΙ <3
Ευτυχώς πέρασαν οι συμπαθείς Ιταλοί…
Ο τελικός θα έχει ενδιαφέρον, όποιος κι αν περάσει από τον άλλο ημιτελικό.
Να ανάψουν λαμπάδα στον Λουίς Ενρίκε πρέπει οι Ιταλοί, πέταξε μιά ώρα αγώνα χωρίς επιθετικό. Με Μοράτα απ’ την αρχή θα είχε προηγηθεί 2-0 η Ισπανία.
Γαμώ τα false nine σας.