Euro 2020

Και το τρολλάρισμα έχει τα όριά του :stuck_out_tongue:

2 Likes

Είσαι μικρος και δε γνώρισες τον Αλεξανδρή :diving_mask:

9 Likes

Μεταλόμετρο θέλουμε στο φόρουμ, να δούμε ποιος είναι ο πιο μεταλλάς.

1 Like

Και Γιαννακοπουλο, και Καραγκουνη, και Βαζεχα, και Ντεμη κι ενα σωρο αλλους.

Εγω παντως εχω δυναμομετρα πολλα στο εργαστηριο, δεν ξερω τι αμφισβητει ο αλλος.

Βασικα παιζει να καταλαβαινω πολυ καλυτερα αν ειναι ρεαλιστικο να επεσε ο μαλακας ο Στερλινγκ επιτηδες ή οχι απο καθε επαγγελματια διαιτητη.

Μην βάζεις στην ίδια πρόταση Βαζέχα και Ντέμη με Γιαννακόπουλο :stuck_out_tongue:

11 Likes

Τους ποναει, αλλα ηταν θεατρινος κι αυτος, οσο παιχταρας και να ηταν.
Οπως και ο Ντεμης.

Σαραβάκος και Αναστόπουλος βούταγαν τουλάχιστον 10 φορές περισσότερο από όλους τους προαναφερθέντες.

3 Likes

Ο γιατρός έχει πει να σου λέμε “ναι”, οπότε ναι, σίγουρα, μεγάλοι θεατρίνοι και οι δύο :stuck_out_tongue:

Το πεναλτυ του Στερλινγκ ειναι απο τις φασεις που το VAR (για το οποιο ειμαι απολυτα θετικος) οχι απλα δεν βοηθαει αλλα κανει κακο. Αυτες οι φασεις δεν κρινονται στο αν υπηρχε επαφη η οχι αλλα τις κρινει ο διαιτητης στην ζωντανη ροη πολυ καλυτερα. Αν ο διαιτητης ειδε πεναλτυ και απο το ΒΑΡ του επιβεβαιωσαν οτι ναι τον βρισκει, δεν βουταει 100% η αν δεν ειδε και του ειπαν απο το ΒΑΡ “ξερεις, τον ακουμπησε αρα ειναι πεναλτυ” δεν το εχω καταλαβει 100% αλλα εχει καποια διαφορα.

Και για εμενα δεν πολυειναι πεναλτυ (δεν το λεω και πετσινο, αλλα για πεναλτυ στο 110 ημιτελικου δεν ειναι) και ειναι κριμα σε ενα τοσο γαματο γιουρο να φτασουμε να κριθει σε μια τετοια φαση ο ενας απο τους 2 φιναλιστ. Απειρα μπραβο στην Δανια που (αν και στην ευκολη πλευρα του πινακα) εφτασε ως εδω χωρις το μεγαλο της αστερι.

Ιταλια ειναι η ομαδα που στηριζω διαχρονικα αλλα για καποιον διεστραμμενο λογο παντα η δευτερη μου ομαδα ηταν η Αγγλια οποτε ωραιος τελικος για εμενα. Μακαρι να το παρει η Ιταλια αλλα ο,τι και να γινει δεν θα σκασω κιολας.

Αν ο διαιτητής είδε πέναλτυ, από το VAR λογικά δεν του είπαν τίποτα.

Πέτσινο είναι ρε, ο ορισμός. Κάτσε να το δώσε εναντίον της ομάδας σου και μου λες μετά αν είναι πέτσινο ή όχι. Καραπέτσινο.

2 Likes

Ενίσταμαι κύριε:

5 Likes

Οταν λεω πετσινο εννοω εντελως μουφα ρε παιδι μου, δεν τον βρηκε καν και βουτηξε. Αυτο δεν ειναι ετσι, ειναι υπεβολικο, δεν θα το εδινα στο 110’ και σιγουρα αν ηταν στην αλλη περιοχη και μεσα στο Γουεμπλευ δεν θα το εδινε. Αλλα δεν ηταν 100% πετσινο.

Μικρη διαφορα οπως και να εχει, μαζι σας ειμαι σε αυτο.

1 Like

Έφαγε τρικλοποδιά από το γρασίδι… καθαρό πέναλντι!

2 Likes

Βασικα αυτο ακριβως συνεβη χθες.

1 Like

image

3 Likes

Τι παίζει @Clairvoyant και ρίχνεις spam και ακολουθούν τα ίδια 2 likes; έχουμε χάσει κάτι;

Ναι κατι εχεις χασει. Το αυγο του φιδιου εχει παρεισφρησει στο φαμιλυ, το οποιο φαμιλυ κανει τα στραβα ματια. Τα likes ερχονται εκτος φαμιλυ.

1 Like

Σορυ για το ασχετο αλλα οχι κ θεατρινος ο Ντεμης. Ο ανθρωπος εχει πει σε διαιτητη να παρει πισω πεναλτι υπερ του επειδη δεν ηταν.

5 Likes

Ο Ντεμης φορουσε διπλη επικαλαμιδα εξ’ αιτιας των κλωτσιδιων που ετρωγε, ειναι λιγο αστειο να το λεει καποιος θεατρινο. Η’ και πολυ.

4 Likes

Προς θεου, ειναι πιο σημαντικο.