Euro 2020

Εγώ βλέπω κόσμο που δεν είχε καμιά πρεμούρα να αποκλειστεί η Αγγλία να έχει ξενερώσει την ζωή του. Επειδή μια ομάδα δεν έχει αβανταριστεί ποτέ ΔΕΝ σημαίνει πως δικαιολογείται οποιαδήποτε αβάντα. Ούτε το χαρτί “έπαιξε καλύτερα/πέρασε δίκαια” περνάει εδώ, γιατί τι να γίνει, ήταν μια ξεδιάντροπη απόφαση που της έδωσε την πρόκριση, ούτε καν αμφισβητούμενη φάση. Στο ποδόσφαιρο κερδίζει όποιος βάλει περισσότερα γκολ. Δεν υπάρχει νόημα να μπούμε σε συγκρίσεις ή παραλληλισμούς, μια σφαγή είναι πάντα μια σφαγή και απόψε ήταν και στο γόνατο μάλιστα.

5 Likes

Η συμπεριφορα των Αγγλων οπαδων απο τοτε που θυμαμαι να βλεπω μπαλα αρκει και απο μονη της για να σιχαινομαι την Εθνικη Αγγλιας, επισης απο τοτε που θυμαμαι να βλεπω μπαλα, και ταυτοχρονα να αναρωτιεμαι γιατι καποιος μη Αγγλος να υποστηριζει αυτην την χωρα, απο ολες οσες υπαρχουν. Σε οποιαδηποτε διοργανωση, με οποιουσδηποτε παικτες. Αλλα ενταξει, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.

Και δεν ειναι η πρωτη διαιτητικη σφαγη υπερ της Αγγλιας. Παραδοσιακα ευνοειται απεναντι σε μικροτερες χωρες, οπως αλλωστε συμβαινει και με Βραζιλια, Γερμανια και αλλες δυνατες ομαδες, ενιοτε και Ιταλια (αν και οχι τοσο συχνα).

Σταματήστε ρε μλκες, να το πάρει η Αγγλία να μην πάει πουθενά ο Χαρίλαος. Δε θέλω να τον βλέπω να τις βγάζει αλλού αυτές τις κάθετες που έβγαλε σήμερα. Ο Maguire κλασσικά στ’αρχίδια του όλα, να είναι ο τελευταίος στην άμυνα και να πάει να παίξει το 1-2 με το μπακ να ανέβει.

Κέρδισε το EURO αλλά χάσε τους Ινδούς? Hungy dory

Οι Άγγλοι θα παίζουν εντός έδρας, έχουν φάει ένα γκολ (που ήρθε από στημένο), δεν έχουν χάσει στα xG σε κανένα παιχνίδι αλλά φαβορί θα είναι η Ιταλία ε, καλή η προσπάθειά σου για reverse jinx αλλά δεν το τρώμε :stuck_out_tongue:

(δεν έχω καμμία συμπάθεια στην Ιταλία γενικά αλλά εννοείται την στηρίζω τελικό μετά από αυτό)

Πες τα ρε τεράστιε

6 Likes

Ναι. Βρισκεται επειδη καποιοι το θελησαν. Να πανε να γαμηθουνε.

6 Likes

Ντράπηκε και η ντροπή χθες !!! Οι Άγγλοι πέρασαν με αυτογκόλ και μούφα πέναλτι…Ελπίζω οι Ιταλοί να τους κάνουν την πρέπουσα κηδεία αλλά δεν τους είδα σε καλή κατάσταση στον αγώνα με τους Ισπανούς.

1 Like

Ήταν όπως έπρεπε νομίζω η Ιταλία στο ματς με Ισπανία.
Δυστυχώς ή ευτυχως, τους συμπαθούμε ή τους αντιπαθούμε, είτε είναι σε καλό φεγγάρι, είτε σε κακό… οι Ισπανοί ξέρουν και τους αρέσει να κρατάνε μπάλα και να σε πιέζουν. Είναι δύσκολο να φανεί ο αντίπαλος μέσα στο γήπεδο ότι “τους έχει”

5 Likes

Συμφωνω.

Εφαρμοσαν ξανα το pressing ψηλα, διχως ομως να εχουν την κατοχη, οπως το 194… εεε οπως στα υπολοιπα ματς εννοω. Αποψη μου ειναι οτι οι Ιταλοι πηραν τα λιγοτερα απο οσα μπορουσαν να παρουν απο το ματς με Ισπανια. Και θα ειχαν παρει περισσοτερα αν στις ευκαιριες του Μπεραρντι ηταν ο Κιεζα ή ο Ιμομπιλε ( ο οποιος κανει πολυ μετριο τουρνουα). Η Ιταλια προχθες εδειξε οτι μονο στα πεναλτι μπορει να αποκλειστει απο τους Ισπανους.

1 Like

Εμένα πάλι μου φάνηκε κουρασμένη στο κέντρο. Είναι και σημαντική η απουσία του Σπινατσόλα βέβαια!

2 Likes

Καλά, αν είχαν σοβαρό σέντερ φορ οι Ισπανοί μπορεί και να είχαν πάρει άλλα πράγματα οι Ιταλοί, αλλά η ιστορία δε γράφεται έτσι.

Σιγουρα, απλα οι Ιταλοι εχουν καλυτερο επιθετικο απο τον Μπεραρντι, και μαλιστα ηταν για δευτερο συνεχομενο ματς ο καλυτερος τους παικτης μαλλον.

1 Like

Κρίμα για το χτεσινό σφύριγμα που αμαύρωσε ένα ωραίο κατά τη γνώμη μου παιχνίδι και από τις 2 πλευρές, με καλοστημένη, παθιασμένη και καλό-διαβασμένη Δανία αλλά και επίσης παθιασμένη και προσεκτική Αγγλία, που έκανε πάνω από ένα ημίχρονο να καταφέρει να πάρει το κέντρο αλλά είχε το πάνω χέρι και τις πιο κλασσικές ευκαιρίες στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς.

Απαράδεκτη απόφαση του ρεφ σε τέτοιο χρονικό σημείο και ακόμα πιο απαράδεκτο να μην πάει να συμβουλευτεί και ο ίδιος ο ρεφ την οθόνη, αφού έχει αυτή τη δυνατότητα και είμαστε στην γαμημένη την παράταση ημιτελικού Euro ffs :stuck_out_tongue:
Καλά ο Sterling είναι γνωστός βούτας δεν το συζητάω, να δεχθώ ότι έχει μια ελάχιστη επαφή με τον Μέλε χαμηλά αλλά δεν είμαι και σίγουρος ότι δεν έχει αρχίσει ήδη να πέφτει πριν τον αγγίξει. Ακόμα και έτσι όμως, ε τι διάολο μπάσκετ είναι ή ποδόσφαιρο αυτό το πράγμα, δεν το δίνεις.- Εγώ και κάρτα θα του έδινα για θέατρο εκείνη τη στιγμή αν ήμουν διαιτητής…

μαλακία πάντως αλλά τι να κάνεις, το έδωσε και τελείωσε τώρα, ας γίνει ένα καλό ματς τουλάχιστον στον τελικό, με έναν πιο σοβαρό διαιτητή και ας κερδίσει ο καλύτερος…

3 Likes

Η κίτρινη θα δικαιολογούνταν, το πέναλτυ δε δικαιολογείται, εντελώς αστεία απόφαση. Είχε αρχίσει να πέφτει πριν από την “επαφή”, η οποία δεν είχε καμία επίδραση στην πτώση του.

4 Likes

Δε θα επρεπε να αναφερεται πουθενα αυτη η επαφη, σε καμια αναλυση.

Αν αυτη η επαφη ηταν φαουλ, σε καθε κορνερ πρεπει να δινονται 4 επιθετικα φαουλ και 4 πεναλτι.

2 Likes

Έχετε δυναμόμετρο και καταλαβαίνετε την επαφή??? :stuck_out_tongue:

Οχι, εχουμε ματια, κοινη λογικη, και εχουμε παιξει μπαλα.
Και ξερουμε κι απο Φυσικη. Ο Στερλινγκ πεφτει πριν τον ακουμπησει ο οποιοσδηποτε.
Αυτο δεν ειναι υπο αμφισβητηση.

1 Like

Τώρα μάλιστα, δεν μπορώ να πω κάτι

Αν δε μου δώσεις τον εκθετικό πίνακα του κέντρου μάζας του Sterling δεν πιστεύω τίποτα

οι διαιτητές έχουν δυναμόμετρο και καλούνται να αποφασίσουν για την επαφή; :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Έχετε μεγαλώσει και δε θυμάστε τον Cisse και τον Βαρούχα

edit: Νάτος ο πονεμένος από κάτω :stuck_out_tongue: